tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ählämit sählää

                                                                   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013061817164497_ul.shtml

Ah, siinä taas sitä Islamin autuutta kerrakseen. On se kyllä saatava tännekkin, keinolla milllä hyvänsä !. Aatelkaa vaan miten Suomi rikastuu ja paranee ja edistyy ja oikeudenmukaistuu, kunhan saa annoksen tätä ihanananan na nan nanan ananaaaaAAaaAAaaaa -nannaa !. Nam. Älyllistä, sitä sen on totisesti, älyllistä.
Vitun rättipäät.

Olisi kai sopiva kohtalo jokaiselle joka Islamia symppaa ja sen puolesta loukkaantuu & selittelee sen pahuutta aina parhainpäin, kokea tuo kyseinen käsittely ihan itse, ihan henk.koht. Luulisin, että ainakin Hipillä tai parilla muuttuisi ääni kellossa, jos ja kun se, nyt tällähetkellä päässänne oleva huivi / liina / rätti / bandana -kiedottaisiin siihen kusestalainehtivaan päähänne kuin kääreet muumioon ja napattais surutta luoti läpi koko paskan. Mutta niinkin paatuneita älykääpiöitä on ja eritoten naisissa, jotka ei juuri Pekkaa pahemmaksi tulisi tuostakaan, jos mitään yltyisivät vain kahtakauheammin vouhkaamaan Islamin puolesta. Voisin melkein luonnehtia sitä " Helsinki Sydroomaksi ".

Asiasta toiseen, mutta aihep´piiriin liittyvään ; nimittäin, olen tulut tässä tarkkailleeksi ja kuunnelleeksi näitä maassani asuvia ulkopuolisia apinoit ja joudun toteamaan, että Musulmaanit ja muut vitun luiskaotta puikulakallo Makakit pitää ihan helvetim´moista metakkaa / meteliä !!. Osaako ne vitun apinat saatana edes puhua / kommunikoida millään muulla tavalla kuin kailottamalla ikään kuin se kenelle "puhutaan" olisi jossain keskikokoisen järven vastarannalla vaikka se on saatana ihan siinä vieressä !?!. Osaako ne äännellä muuten kuin joku lörssiperseinen käpypäinen suustaanpierevä vitun aivokääpiö-mongoloidi !?!?!. Häh ?, osaaako ?!?

Pittääkö niien perkele pitää sitä vitun meteliään ? ja lähes aina ja kaikkialla ja poikkeuksetta !. Ja sen rasittavan / loukkaavan / ärsyttävän psykoottisen Marakattilauman kaltaisen metelöinnin lisäksi, "ne" kuvottavat ainakin minua myös sillä vitun, vasenmielisellä ylimielisellä nirppaturpaisella asenteellaan, eritoten kai Somalit. vitun apinat saatana !. Meillä ei ole mitään saatanan velvollisuutta ottaa teitä tänne ylipäätään sieltä vitun viidennenmaailman helvetinkolo-perslävestänne minkä olette ihan isse sotanneet ja tuhonneet, kuten teette aina ja kaikelle ympärillänne(se johtuu siitä, että olette typeriä ja pahoja) ja pelastaa teitä omalta primitiiviseltä, kehittymättömältä raakuudeltanne yms. ja vielä ruokkia ja asuttaa jne. teidät, mutta kuitenkin näin on tehty kiitos ...tiettyjen tahojen TPTB (´the powers that be´). Ja sitten nämä helvetin hiekka-apinat ovat täällä kuin jotain vitun maanomistajia ja katsovat meitä / minua saatana alaspäin!! ALAS! päin. Vittu mitä kiittämättömiä apinoita. Eipä niillä toki ole tarvittavia aivoja ymmärtämään edes sitä, että ilman valkoisten loputonta suopeutta / hyvyyttä / hölmöyttä, makaisivat ne imbessillit sekä kuolleena jossain katuojassaan tai aavikolla, että vieläpä omassa kusessaan.

Te olette vastenmielisiä saatanan kälkättävät Somaliämmät !!.

Kiitollisuus ei ole minkään muun rodun ominaisuus kuin valkoisen ja aasialaisen, ei yhdenkään muun. Somput yms lakanaan kääriytyneet beduiinit toimivat loistavina esimerkkeinä.  .....ja nyt sitten saimme kuulla, että näitä läskipäitä otettaisiin vielä tänne lisää.....

...joskus sitä ajattelee, että yrittääkö Suomen Hallitus / Valtio ihan tahallaan sekä kiduttaa mahdollisimman paljon ja nöyryyttävästi omiaan vaiko kenties ihan itse lietsoa kapinan ? kerjätä niin kauan verta nenästään, että sieltä vuolahtaakin yht´äkkiä Niagaran putoukset ?!. Vallankumoustako te siellä Arkadianmäellä kerjäätte ?!. Sitä te nimittäin ennenpitkää vielä saatte, jos te olette niin vitun ulapalla ja tyhmiä ja järjiltänne ja ...niin eespäin, niin sallikaa minun muistuttaa täältä Terra Firmalta siitä "mistä kana kusee". Uskokaa pois vain !! kyllä Suomalaisten Masokistienkin pinna voidaan katkaista, sitä vain ei kovin usein näe joten siihen on kai vaikea niiden uskoa joilla on muutenkin liian pienet aivot. Jos päätä pakottaa jo tällaisetkin yhtälöt niin, ...ammu ittes !. Gou fak joorself !.


En ole varma onko tämä joku satunnainen Muslimi vai onko siinä kenties Stubbi polkemassa töikkösiin.

Muistakaa Valkoiset aina, että vaarallisimmat viholliset on omat petturit. Nyt ja aina. Eikä kukaan ole alhaisempi ja halveksuttavampi, niillehän on ihan oma, se alin mahdollinen, lokeronsa Helvetissäkin, ja hyvästä syystä.

P.s Suomen ja länsimaailman ja Skandinaavian -hallitusten kannattaisi / tulisi ehkä pukeutua siihen Ählämien mustaan kaapupukuun, siellähän keikaroisivat ja ilakoisivat sitten lakanoissaan ja polttelisivat kirjoja ja hautaisivat (toisten ihmisten) ajatuksia. Oisko mitään, hei ?.

....nukettakaa Helsinki....

nyt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti