lauantai 15. kesäkuuta 2013

Helsinkir´reisu

Kävin tuossa taas piiiitkästä aikaa maamme Pää Kaupungissa, Helsingissä !. On todettava heti alkuun, että Stadi on todella tupaten täynnä kaikkia mahdollisia MaMuja ja neekereitä ja Veekereitä ja kuukereita ja muukereita the whole nine yards. Todella !. Näyttää miltei siltä, että siellä on enemmän näitä Kultamunia (kuulostaa Bond-konnalta) kuin Natiiveja Suomalaisia. Olisin halunnut mennä Kotipitsaankin, mutta olivatkin Perkeleet muuttaneet sen Namaskaariksi ! Inkkari-ravinteliksi !. Hävetkää !.

Näin myös kun ´viranomaiset´ ojentelivat neekeri nulikoita (ja pari veekeriäkin oli seassa) ja pari Vasemmisto Narkkari Hippiä pössyttelemässä ...maustetupakkaa, tai yrttisikaaria junou miksikä sitä nyt kutsuukin, ja vieläpä keskellä Stadia! ihan muina hippeinä!. Helsinki näyttää joka käyntikerralla vajonneen aina pienen piirun verran kohti sitä sellaista kuuluisaa "Babylonia / myöhäis Roomaa" (joka on muuten ilmeisesti väärä tulkinta Roomasta) aina vähän lähemmäs aitoa rappiota!. Ou rait, hyvä Helssinki, sää alat oppia!. kohta se on kun Detroit konsanaan, ja sitten se onkin jo siististi cuul ja aidosti rikastutettu ja parannettu ja demokratisoitu ja ylevöitetty ja disainattu täydellisyyteen, sitten elellään vaan helposti, Utopiassa.

Kaiken rehellisyyden nimissä täytyy sen verran kehuakkin, että on siellä myös ällistyttävä määrä, ainakin noin äkkiä silmäiltynä, kauniita & tyylikkäitä ihmisiä. Siellä jos missä saa äkkiä tuta! saa tuntea olevansa ihastuttavan ruti-köyhä ja ...no, vähän ...vähempi. vaikka oikeasti olenkin enemmän ja parempi, mutta junou what ai miin.

Mutta edelleen, Stadiin meno on kuin saapuisi Suomesta Neuvostoliittoon. Niin totaalisen ankeita on ne teidän "paljasjalkaisten" talot, jumankauta ne kamalia !. Hävettää kun aattelee ihan oikeita Turisteja, ei mitään elämäntapa / elintaso -turisteja, vaan Turisteja. Miten ne näkee Helsingin? kenties vähän liian Venäläisenä...peloittava ajatus.
Täällä ....nooo, Ei-Helsingissä, on sentään edes pari ihan mukiin menevääkin rakennusta yms sälää, ja tämä muistuttaa, ehkä kaukaisesti, mutta kuitenkin ; Suomea !.

Ja mikä juttu tämä on, että siellä on nyt muutaman päivän sisään siat ammuskelleet ihmisiä jalkoihin !?. Taas oli joku härdelli Länsisatamassa, jossa minäkin ymmärtääkseni kävin, en tiedä varmaksi mikä satama se oli, mutta kumminkin, käyty on ja silloin ei näkynyt mitään ihmeempiä urbaanin-sodan taistoja. Lakatkaa ampumasta niitä puolisoitanne, vitun sekopäät !. Ampukaa mieluummin vaikka joku Poliitikko tai joku ...mulkku, mutta olkaa edes jotenkin yleis-hyödyksi, sen sijaan, että kuoletatte jonkun suhteenne, tuollatavalla Dramaattisesti. Jos satamaan saavutte tyrmääjän(aseen) kanssa, niin ampukaa vaikka sitä isoa Silja Lainin paattia, se kyllä kestää! ja niitä seiloreita, Meri-Äijäthän on puhdasta rautaa!.

Painukaa Helsinkiin !. (nykynuoret ei ymmärrä tuota!! läl läl lää! KVG!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti