perjantai 14. kesäkuuta 2013

Oi Suomi, synnyinmaa...

                                                            http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013061317150741_uu.shtml

...sanon lyhyesti ja ytimekkäästi, päällimmäiset tunnelmat ; haistakaa vittu !.

Saatanan läskipäät !. Paholaiset, kusipäät jne jne. Ihan sama paska siis vain jatkuu, ....olen oikeastaan aika sanaton. Vaikka olisi pitänyt jo oppia tähän ikään, ettei ihmisiltä pidä ikinä, koskaan odottaa liikoja, eli yhtään mitään, mutta tämä on silti kuin isku vyön alle, ja vielä päälle. Uskomatonta, ...surullista...verta nenästään kerjäävää....
..kuvottavaa..

No, mitäköhän vuuduuta ovat "ajatelleet" käyttävänsä tähän kuuluisaan & maagiseen kotouttamisen riittiin ?!. Ja kehtaavat vielä saatana aukoa päätään ja julistaa, että Suomalaisiin iskostetaan väkisin, väkisin, "asennemuutos" jotta "Rasismi & muukalaisvihamielisyys" saadaan kitkettyä. Jo on ottaa, ei voi muuta sanoa !. Haistakaa vittu , saatanan sieluttomat pelurit, vitun huorat, öykkärit, gangsterit, päältäkävelijät, petturit, bolshevistit.

Eli lisää pökköä pesään on tämän sanoma. Ensinnäkin, itse te olette niitä "rasisminlietsojia", kuten sanotaan, ei Suomessa ollut "rasismia" ennen Somaleita, mutta eihän näin simppeli yhtälö tuollaisen senttien paksuisen ihrakerroksen läpi tietenkään pääsekkään suodattumaan ja saavuttamaan sitä pikkiriikkistä ja alhaista "tajuntaa" mikä siellä takana aukeaa. Voisi sanoa, että se olisikin syytä avata, esim ....jollain järeällä revolverilla tjns.
Toisekseen terve järki ja luonnolliset ja sikäli normaalit vaistot ja omat havainnot / kokemukset yms eivät ole mitään "asenteita" joita teillä Totalitääri Illuminaatit, olisi minkäänvaltakunnan oikeutta lähteä vääntelemään ja kääntelemään ja muokkailemaan ja pakottamaan jne.
(Täytyy sanoa, että tämä julistus tuli mielenkiintoista kyllä ihan tuossa Bilderbergin-rottien kokoustamisen kannoilla. ....)

Tässä on teille kiusaajat, hyvin simppeli yhtälö ;  Suomi on meidän Suomalaisten koti. Jos minä sanon, että minä en halua kotiini mitään muukalaisia, niin that´s it!! keskustelu on jo päättynyt / ohi, käyty jne. Ei ole enää sijaa millekkään jankutukselle ja jorinalle ja "vaihtaehtoisille näkemyksille", se on sanottu. Teille on nyt sanottu!. Ja aika helvetin useaan otteeseen kaiken lisäksi. Tällä te tulette nostamaan esille sitten jo ihan oikeaa "Rasismia" ennenpitkää, muodossa jos toisessakin ja se syyllinen vitun pallinaama-läskipää löytyy gangsterinpaskaseni sitten ihan sieltä peilistä, ei itsesi ulkopuolelta, ei kansasta, ei mistään myyttisestä Arkkityyppisestä "Rasistista", joka höyryää ja raivoaa esim...netissä tjns. Ei, vaan ihan sieltä omasta pienestä Psyko / -Sosiopaatin päästäsi. Muistakkin se, saatanan luihu.

Suomi ei todellakaan tarvitse yhtä ainutta "Maahanmuuttajaa", ja te tiedätte tämän itsekkin, kaikki teistä, kuka ikinä tämän lukeekin, sinä tiedät sen. Ju nou it, ai nou it, and wi all nou it. Se mitä Suomi mm tarvitsisi on parempia "päättäjiä" ja parempia moderneja Suomalaisia, tietoisempia ihmisiä jne. Eli sitä mitä jokainen aika-kausi tarvitsisi, mutta mitä ei vain koskaan, ikinä ole saatu vielä tähän mennessä.

Tuo tarkoittaa, tuo Suomalaisten pakottelu ja nöyryytys / kyykytys myöskin sitä, että nämä "eliitit"(pohjasakka) tarvitsevat neekereitä ja muita murjaanin perkeleitä halvaksi työvoimaksi (eli Orjiksi. Taas!) ja myös äänestäjikseen ja ylimalkaisiksi "tukijoukoiksi", ja tietenkin kiilaksi meidän valkeiden väliin, jottei pääse syntymään mitään niin kiusallista ja vaikeasti kontrolloitavaa kuin ; homogeeninen valkoinen kansa / kansankokonaisuus. Rotutietoisia ja katuviisaita valkeita kun ei tuppaa pysäyttämään mikään, ei sitten mikään. Voisihan joku luulla, että nämä modernien aikojen Poliitikot ovat niin pirullisen ovelia, että ovat orchestroineet kaiken tämän mädännäisyyden vain pönkittääkseen Patriotismia ja siivittääkseen mm sen, uuteen nousuu. Eli aiheuttamalla sen tällätavalla ovelasti, välillisesti "proxyna". Mutta voin vakuuttaa, että he ovat vain yksinkertaisesti psykopaatteja ja kusipäitä ja ihan uskomattomaan extenttiin typeriä, eivät niin kyvykkään juonikkaita kuin Bätmänin Jokeri. Sitäpaitsi Jokerissa on karismaa, tyyliä ja älyä. Mitään näistä ei ole Poliitikoilla, ehkä Hitlerillä oli vähän, mutta se olikin poikkeama.

Mikään näistä suunnitelmistaan, tai infernaalisista, Dragoonisista juonistaan ei tule onnistumaan, mutta ne tulevat aiheuttamaan mm seuraavaa...

- lisää syrjäytyneitä valkoisia
- lisää ärtyneitä ja tekoihin valmiita valkeita (esim Breivik)
- Lisää kitkaa ihmisten välille
- vähemmän asuntoja (erityisesti Helsingissä) valkoisille
- lisää valkoisia työttömäksi
- korostunutta antipatiaa ..muualtatulleita.. kohtaan
- yleisen luottamukse lässähdys
- luottamuksen poliitikoita ja politiikkaa kohtaan, totaalisen lässähdyksen, siitä irtisanoutumisen / luovutuksen
- lisää väkivaltaa ja väkivaltarikoksia / pahuutta
- Miliisille lisää sitä mitä ne oikeasti kaipaavatkin, eli toimintaa
- sensuuria
- nöyryytystä. Valkoisille. Kiinniommeltuja suita.
- ilmaisun ja sananvapauden lähes täysi katoaminen
- ylimalkainen tason lasku, asioiden laadun lässähdys
yms yms jne jne ad nauseaum   ad infinitum....

Mikäli kaikki tuo ja vielä paljon enemmän on se mitä ajattekin takaa, niin congratz!! hei, hienoa työtä myyräseni, hienoa. Se tuleekin toteutumaan.

Tässä syljetään suoraan Suomalaisten silmille, koska Suomalaiset masokisteina sietävät. aina. kaiken. Ja nämä Harhaanjohtajat tietävät tämän, valitettavasti. Nähkää ikävä kyllä nämä "Bätmänit" ovat näyttäneet tälle Gothamille teidän todellisen karvanne, jo kauan sitten. Ja Thors, ...Thors oli vasta vähän alkua, ...ja mitä tulee television nk. suunnitelmaan ; ...mmm,.. painukoon vittuun !.

Hävetkää, taas kerran, hävetkää !. Te olette omalla tavallanne (tämä on hyvin nätisti sanottu huom!) "totisesti veljenne vartioita.." Tosin minähän en teidän veljenne ole, mutta junou, ju get ti aidia.

Haluaisin tiedustella universumilta / luojalta ; että miksi minä?! miksi juuri minun aikakautenani ?! miksi minun elämäni ?!. Minä halusin täysin toisen elämän, paljon parempia ihmisiä. Olen vain niin totaalisen pettynyt teihin, kaikkiin. I´m so fucking dissapointed in ya´ll.

...no kuten halki koko loputtoman His-Stooryan voisi tässäkin kohtaa kai sanoa, että pitäisi kai ihan kiittää, sillä pahoilla teoillanne te valaisette sen oikean tien meille, jotka olisimme muutoin pimeässä hapuilleet, te teette meistä Valkeista vielä vahvoja ja korostuneen tietoisia, joten kiitos siitä vihattu vihollinen!.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti