keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tyypillistä 1


Kuvottavaa ja niin totaalisen tyypillistä.

Törmäsin tällaiseen kommenttiin, juutuubissa. Eli Jesse kysyy "miksi on väärin tappaa neekereitä(mustaa kansaa) jos kerran on o.k tappaa valkoisia(valkoista kansaa)?".
ja joku saatanan mokkakikkeli tuli heti änkyttään, että "koska olette ihan vitun Rasistisia".

Oookke. Oookke.

Sangen älykäs ja  syvällinen vastaus, ja vaikka olisikin totta, ...niin ; niin ovat kaikki planeetan jengit.

Ikäänkuin nekrut itse eivät tähän kardinaali syntiin lankeaisi !. Vitun typerykset, eivät näe esim jo tuon vastauksen moraalista imbessilliyttä, joka vetää vertoja jo juutalaisillekkin !!. Eli neekerien mielestä on O.K tappaa, tappaa valkoisia vain siksi, että he "tekevät tai sanovat jotain, mistä ei-valkoiset ei tykkää /kommarit ei tykkää".

Se mitä kaikki tuollainen oikeasti tarkoittaa, on että se mitä Rasismiksi kutsutaan, nyt kun juutalainen on moisen sanan ja patoloogian luonut, Valkoinen on vain siinä(kin) se kaikkein tehokkain, niinkuin miltei kaikessa muussakin ja se risoo niitä rotuja ja kansoja yms. jotka jäävät jalkoihin. Kuten esim tuo lähinnä-apina ; neekeri. Itseasiassa neekeri pitäisi määritellä ihan oppikirjoihin joksikin muuksi kuin ihmiseksi, en tiedä tosin miksi, ehkä joksikin apinaksi tai vain kädelliseksi.

Mutta kuten ZeiZei Solaari sanoi ; "on minun uskomukseni, että sekä ihmiset, että apinat kehittyivät neekeistä ylöspäin / eteenpäin. Neekeri on se yhteinen kanta-isä".


Tässä vielä tämä kuva jonka pistin jo sinne vanhaan Guuglen ....neutralisoimaan blogiini.

Pitäkää tämä aina visusti mielissänne kun suvaitsette ja ylistätte ja rakastatte ja ymmärrätte neekereitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti