keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kevyttä Soini höystöäTimo Soni näyttää pahkasialta. Ja ylipäänsä vain ; sialta. Ja toisaalta ihan helvetillisen rumalta pahkasikamaiselta lantajuntilta. Soinin nenäkarvat pitäisi sitoa leteiksi tai sheivata pois ja antaa MaPelle uutta perüükkia varten.

Ei ihme, että Soini on hakenut työtä, tai "työtä" juurikin Eduskuntatalosta, sillä eihän hän mahtuisi mihinkään sen pienempäänkään. Se on vain ihan käytännön juttu. Ja mitä tuollainen mutjake muutakaan sitten tekisi jos ei pyörittelisi papereita ja peukaloitaan !?. Löhöisi tiezikan ääressä tai istuisi jossain lantakasassa kaljalla ? söisi lantaa ja pierisi ja nauraisi ihan sikana?. No luultavasti tiedämme kaikki kyllä vastauksen, jos nyt hetkeksi vakavoidutaan ; Soini piehtaroisi tietenkin mudassa, jossain Lantalassa !. Ja söisi mutaa, eikä lantaa saakelin sity-mulkku-juntti!, ja kittaisi kaljaa ja näpittäisi vähän tietzikkaakin siinä sivussa, yhdellä sorkallaan."Kalja kuuluu kansalle !!"

Vai luuletteko, että Timon kailottaisi yksin, jossain perä-hikiällä, torilla tuhatpäiselle mukulakivitorille ? yleisönään kivien lisäksi myös 3 lokaalia junttia !?. Ehei !!. Väärin !.
Timppa olisi jollei Politiikassa, niin nahkana jonkun lattialla tai ravintolan seinällä. Niissähän on aina joku Lehmännahka tai vastaava, joten ei tämä VirtaÖrkki niin suuri poikkeus olisi, etteikö sitä sallittaisi.
Kuvitelkaa (jos uskallatte) kuinka helvetin pahalta tuon pierujen täytyy haista !!. Tsiis fak !. Bojoing.


"mm.mmm.mikka tuo haiseee..n..nn.nn noin??!"
Jumalauta!!. Siitä on leikki kaukana, kaukana !. Luulen, etä jopa Virtaavat-hevot lähtisivät hyvin vähin äänin paikalta sen jälkeen kun tuosta Mörkistä on tullut ulos, edes, hyvin vähänkään ääntä. "Joo, vitut tästä, meitsi ainakin häippäsee..morjenx" sanoo taustalta kaikkoava Hippo henkeään säästellen.
Uskoisin, että kun tuo Hulkki pajauttaa kaasua perseestään pihalle (tai vain perseen  ulkopuolelle*) haisee se miltei täsmälleen samalta kun sen tuntemani kamelinrais..kuljettajan henki, siis suu, ja epäilemättä sen Ählämi henkikin siis mielessä ; sielu / sikäli Henki. Sekä että.

*Matka Soinin mutkaisesta ja limaisesta ja lihavasta ja loputtomasta -suolistosta ja ulos takalistosta, kestänee nopeimmaltakin ilmalta useamman päivän.

Sinappikaasuiskun voisi heleposti toteuttaa vain roikottamalla tätä punkeroa lentskan alapuolella, sen kuuluisan "Hernek´keittopäivän" jälkeen. Sillä lienisi sama vaikutus, kuin Bondissa "Kultasormi" kun ne suihkarit pyörrytti Fort Noksin kaikki soldaatit sillä kaasulla.

Jos Soini olisi joku Bond-hahmo (mikä se muuten voisi hyvinkin olla!) olisi sa kai "Nakkisormi" tai "Pallokamala" tai joku esim Zeppeliini siellä taustalla, tai niitä pääpahisten omistamia hirviöitä joku. Vaikka juur Hippo tai joku, karvanen-Manaatti.
Suomessa hinnat kallistuu, kaikkialla missä Soini on ; kaikki kallistuu !! siihen suuntaan missä Soini on.

Jos joskus kävellessäsi Syys-Lokakuun aikoihin taajama-alueilla, kuulet viemäristä (esim, tienvarsi ritilän takaa) kovaa korinaa ja vaimeaa örinää, puuskutusta ja huohotusta, mylvintää ja muuta krohinaa ; älä huoli! kyseessä on vain Soininmenot!. Sen on tämän rodun kiima-aikaa, joten se käy vähän kuumana. Sille voi esim heittä vaikka, hipintähteitä, jos on jo paloitellut valmiiksi sen hipin, tai vähän leivänmuruja tai juutalaisen tai miksei jonkun kokoomuslaisen puvunkin. Tämä Örkkilajike laantuu siitä, jopa kiimassa, ainakin hetkellisesti, mutta sekin hetki on hyödyllistä pakenemisen kannalta. Arvaamattomiksihan nämä voivat yltyä.

Afrikassa Timzka ammuttaisiin samantie, virtahepona. Varsinkin jos ei näe kaukaa kunnolla, että mikä otus se siellä viilettää. Suomen anteeksiantamattomissa arktisissa-olosuhteissa Timbe selviää ennenmuuta paksun nahkansa ansiosta ja koska pystyy torahampaillaan saalistamaan riistaa, esim Lappalaisia ja muita pien-eläimiä. Aslakin munat ovat tämän Öyhön suurta herkkua, eikä se välttämättä jätä käyttämättä tilaisuutta rouskuttaa pitsalaatikoitakaan tai muita roskia, esim anopin ruumista (jos se lojuu pihassa).

Vielä sellainen mielenkiintoinen pieni nippelitieto / pientä triviaa vielä ; Soinihan tuurasi mm. Duudsoneitten "Britni"-sikaa yhdellä tuotantokaudella, possun kärsiessä (paitsi älykääpiömäisistä "isännistään") inspiraatiovajeesta ja Muslimien tappoukaasien tuottamasta pelosta. Mutta osaatkos erottaa Simon ja Tian? tai siis Timon ja Sian ?!. Nimpä, nimpä.

Tässä tämä tältä erää. In bona fide.
Roast.
iese_83 / Pohjoisen-Natiivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti