keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tsisun levyarvostelu


Hankin tuossa joku aika sitten Chisun "uuden" levyn Kun Valaistun ja voisin tässä vaikka arvostella sen.

Virallinen Arvio : Täyttä Paskaa !!

No...joo, jos ei ihan, mutta siltikin melkein, sen verran heikoin elkein on nyt Chisse liikkeellä. Chisu kirjoittaa itse levyn kansilehtisessä, ettei ollut kovin innostunut / inspiroitunut kirjoittamaan sillä hetkellä yhtään mitään, ...ja se kuuluu / näkyy !. Levy on lähes täysin sieluton ja tylsä ja lattea kuin kuollut Monni, joka tosin on sekin suht jännittävä ja kiehtova, joten tämä on sitäkin platkumpi.

Onhan tässä levyllä toki pari hyvääkin biisiä, kuten Esim : Frankenstein, Sabotage, Kolmas pyörä. Ja pari muutakin mitkä on kyllä ihan hyviä, muttei mitään mullistavia. Toisaalta tämä on kyllä hyvää taustamusiikkia esim tiezikan kanssa pelehtiessä.

Lopunkaiken tämä jää vähän platkuksi jokatapauksessa, kuten kaikki moderni musiikki ylipäätään, ylivertaisen suureksi osaksi. Mutta ei huono yritys siltikään eikä tämä nyt niiiin huono ole, muttei myöskään mikään uniikki mestariteos.

Seuraavaa ja huomattavan paljon parempaa odottaen...

Arvosana 3 tähteä viidestä.

ja tässä vielä oma versioni levynkannesta / siitä miltä se olisi voinut (myös) näyttää. Ei sillä, ettäkö se offisiaali olisi huono, hyvähän sekin on perkele !.

(Not an official cover, but my own version of it! )


Lisäys Ke 26.06.2013 klo 11:58
No joo, kun tuota on kuunnellut tarpeeksi kauan lisää, niin on se ehkä sittenkin vähän parempi kuin ensin aattelin. Eli on se hyvä. Hyvä Tsisu ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti