sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hiekkaväen Profeetta

Olen tehnyt jotain häkellyttävää !!. Olen nimittäin, en enempää enkä edes vähempää, kuin löytänyt oikean kuvan, valokuvan, Muslimien Profeetasta Muhammedista !. Uskomatonta, mutta totta !. Tehdessäni sitä, mitä yleensä Lauantai-Sunnuntai välisenä yönä teen, eli könytessäni pitkin etelä-Bulgaarialaisia katakombeja, aseenani vain soihtu, ruoskana toimiva parkkiintunut vanha kengän-nauha ja suht pitkä kullini, satuin murtautumaan syvällä, syvällä maan-uumenissa sijaitsevaan salakammioon jota vartioi miniatyyrinen (lukumäärältään) -armeija vähä-älyisiä / -mielisiä karvakyynärvartisia, matalaotsaisia, yksikulmaisia ja haisevia psykoottisia lakanaanpukeutuneita Märmättäjiä !!. Näistä, selkeästi Semiittisistä, sumopäistä(..miksei?!) oli naurettavan helppoa murtautua läpi, niille täytyi vain näyttää koiran kuvaa ja pirskottaa niitä vähän  keppanalla ja äännellä kuin sika (kesti hetken ennenkuin älysin tämän yhdistelmän) ja nämä Örkit kaikkosivat, hajaantuivat pitkin käytäviä lopullisesti.

Se oli sieltä, tästä "pyhimmistä pyhimmästä" mistä löysin, syvältä sianpaskan uumenista, selkeästikkin vanhan käärön. Hätkähdyksekseni, avattuani käärön, avautui eteeni sangen Saatanallinen näky !. Tästä muinaisesta pergamentista (taisi olla Juutalaisen-nahkaa. e.o.s.) minua tuijotti, lähes moderni HD tasoinen kuva!. Ja siinä se komeili, vaikka muinais-Arabiani ei ihan täydellistä olekkaan, selkeästikkin tuttu nimi ; Mo-Humppila-Merkel.. ... ====> "Muhammed" !!. "Ällistyttävää, eläköön Halonen!!" huusin riemuissani.

En osaa sanoa, mistä kyseinen pamfletti / käärö on peräisin tai miksi se sisälsi tämän muinaisfoton, mutta tämä on nyt sen luokan pommi (pun not intended), että pakko se on esitellä täällä, kaikille teille !. Für alle da, meine Morlocks.

                                                Ja tässä se on !!. Mitään lisäämättä, mitään poistamatta !!. Mu-Ha-mmed !!.


" Bööö !! Blälhälwlälyälläylwälyäää blwäyäää, tapa kaikki juutalaiset! ja raiskaa vuohesi ! "

Oletan kuvan olevan  Kuraamin kirjoituksen alkuvaiheilta, kun tämä J.J.Solaarin mukaan "psykoottinen jutku" ei ollut vielä, vielä, langennut ihan täysin, totaaliseen murhanhimoiseen pedofiiliseen, hysteeriseen, suustaanvaahtoavaan absoluuttiseen psykoosiin ja sulaan hulluuteen.

Kuvanottoaikoihin hänellä ei nähtävästi ole ollut vielä Ählämeille yms. varhais-kädellisille tyypillistä ns. Sideharsohattua (oma nimitykseni muiden muassa), tai pyykkikasaa, tai käärinliinaa tai "Turbaania"  tai miksikä sitä nyt kutsuu. Partaakin hänellä näyttää olevan vähemmän kuin seuraajillaan yleensä. Ja joudun kyllä harmikseni toteamaan, että älykkäämmältä se näyttää kuin olin olettanut !. Kappas vain. Olen siis joskus miltei väärässäkin.

No, anyway (kirjoitin tuon kerrankin ihan virallisesti ja oikein !) tässä tämänkertainen Bömmi, ensi-jaksossa ehkä jotain uudempaa ja yhä päräyttävämpää !. Stay tuned.    ....(in!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti