torstai 20. kesäkuuta 2013

Aavekissa

                                 http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10129124/Chickens-cleverer-than-toddlers.html

No niin, elikkä nyt se(kin) on sitten todistettu, minkä olen tiennyt vaistomaisesti koko ikäni ; ihmiset on tyhmempiä kuin Kanat!!. Kanat saatana!! Kanat!.

No joo, eniwei. Käyhän tuo tietenkin järkeen, sillä lähes minkä vain muun olennon kuin Ihmisen, on tultava aika hapiaan toimeen itsenään (ainakin johonkin extenttiin) tai tulee syödyksi / muutoin tapetuksi. En tosin arvellut Kanan sentään ymmärtävän Rakennustekniikankin päälle ! Se on jo jotain, typerältä linnulta :).

Ja sitten on tämä, ....ikävä kyllä ...kai...

                                http://phys.org/news/2013-06-japan-experts-mull-chimeric-embryos.html

Mutta jos jotain hyvää nähdään tuossa, niin se, että nyt on kai tuon myötä (jos siis onnistuu[sikiöiden sulautus]) mahdollista luoda sitten se sellainen ; oikeasti älykäs ihminen. Joka osaa vaikka kotkottaa ja nyppiä maata tai liitää veden alla kuin Rausku ja kaikuluodata kerrostalokämppäänsä omilla aisteillaan. Ei muuten lainkaan paha !.

Paitsi tietenkin pahuuden käytössä. Tuohan luo mahdollisuuden tehdä vaikka Bätmän toteen!!. Ois aika freesii, junou !?. (Mitä ikinä tuo tarkoittaakaan..)

Tosin mitään varsinaisesti uuttahan tuossa ei kyllä ole. Esim Soinin Timppahan on käsittääkseni koodattu Villikarjun bioloogiasta ja Väyrynen on ymmärtääkseni yhdistelmä Käärmettä ja Korkkiruuv´via, siinä missä Stubbi lienee sukua Piraijoille. Ja se muija, mikä se nyt oli....se yks niistä "idoleista" se pullukka,.... Diandra!! he hei! muistin !. Diandra!. Niin eli Didi, juu se, se on kai possu. Ainakin osittain, ja osittain kai jonkinsortin "Lattari"neekeri. Mene ja tiiä.
En tiedä sitten, .....mietin vain onko se didi kanaa kummempi.... älyllisesti siis, mutten ole vielä päätynyt minkäännäköiseen johtopäätelmään.
..kai se on mahdollista...
..kana parka..

Varoituksen sana, vaikka liiankin itsestään selvää ; älkää leikkikö alkioilla tai dna:lla (ei se operaattori) tai muilla vastaavilla, siitä on sitten leikki kaukana. Tiedän kyllä kuinka siinä käy ; siinä käy mm. (siis mm!) siten, että yht´äkkiä esiin pöllähtää joku kymmenkätinen hölmöläinen joka maukuu ja pureskelee seiniä, eikä ymmärrä muuta kuin sähköruoskaa, ja / tai jokin täplikkään vihreä Mutantti (ei Nykäsen Matti !) niljake (ei Ninja!) konna( ei kilpi [konna]) joka kanavoi Eloiiden / Hoi Polloin vaurautta, täysin säälittä ja häpeämättä. Ulisten simppelistä ilosta, kuun valossa, viemärissä, syvällä syvällä viemärissä. Eduskuntatalon uumenissa. (Enkä nyt [nyt] viittaa Ben ZyZszs...junou Beniin)

Mutta sanottakoonkin silti, että olisihan se kyllä aidosti khuulia ja ottaisin sellaisen kai, jos voisin, jos olisi sininen tai violetti kissa saatavilla!. Jos se voisi vaihka vielä kevyesti liihotella ympäri kämpää ja pitäisi jotain miellyttävää ääntä, ...vaikka jotain matalataajuista huminaa tai ihastutttavaa surinaa !. Jaa, mutta hei ! pitäähän ne jo nyt sitä, melkein. Eli toteutettavissa on tämäkin nöyrä haave. Kissa kuin aave.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti