torstai 27. kesäkuuta 2013

Apinointia

Tässä on Maaplaneetan keskiverto-asukas. Eritoten moderni Hetzkumies, pähkinänkuoressa.Ja siinä PerusSuomalaisten Putkonen Banaanilla. Eikä siinä mitään, kunhan vain raportoin.

Ja sitten on tämä saatanan suustaanvaahtoava hullu !. Tämä tuuheakulmainen, hermoraunion-näköinen Sosiopaatti, tämä Ruattalainen Perkele, tämä kurkku / maha -äänillä "kommuunikoiva" örisevä, kuolaava (luultavasti jutku) kehari. Tämä Jöörn Dooner. Vittu mikä naama!!. Kattokaa nyt taas! jos joku näyttää jo lärvältään pedofiililta ja sarjamurhaajalta ja puhtaalta pahuudelta, niin se on tässä, se on tämä ...

Pol Potner

Vitun krohiseva Ruottalainen paskakasa ! häivy vittuun minun maastani määräilemästä, saatanan karmiva psykopaatti !. Tuon täytyy olla niitä Sapiens Sapiensseja tai Cro Magnoneita, sen verran Beelzebubiaaninen naama tuo on ja tuosta voi jotain päätellä tuosta lärvästä.
Tämä "setä" on ihan tasan juuri sellaisen "sedän" näköinen, joka tarjoaa lapsenlapsilleen tai siskontyttärilleen vähän munaa, ilmestyen vähän vaivaantuneen näköisenä jostain yläkerran komerosta, kenties Narniasta?, kun kohdalle sattuu sukujuhlien epäonnisin nuori vieras. Kuvitelkaa tuo saatanan öklötys örisemässä jossain kaapissa, kulli kädessään !! (jos haluatte), tiedän se on sekä ällistyttävän helppoa ja todentuntuista, että kerrassaan karmivaa !.

"..Blääärghh!!" kuului komerosta, kun pikku Hilda tutki yläkerran hienoja vanhoja huoneita. "Ööörhh...öööhh...ja ja ja, ja vist vaa. Haluaistko nähdä nuori neito Käärmeen?!" hän kysyy syvällä, limaisella gutturaaliäänellään, suupieliään liskonkielellään lipoen. "Sedän käärme on silitystä vaille ja nälkiintynyt" hän saa limaisuudeltaan öristyä, ja tämä hieman säikäyttää Hildaa.

"Sedän Käärme"

Kuten tuosta kuvasta jonka onnistuin salakuljettamaan Valtion Salaisista Holveista, Für alle da, näkee....
..on sedän "käärme" todentotta vähän ...no, jotain vaille. (Älkääkä kysykö miksi sensuroin nimenomaan sedän kropan yläosan!).

"Vai maisuisiko nuorelle neidille mieluummin nämä karkit (osoittaen erivärisiä piri-pillereitä yms. nappuloita) ?." Ei kiitos vastaa Hilda vienosti hymyillen. Tästä raivostuneena ja turhautuneena alkaa Pol Potner paiskoa huonek´kaluja (ja omaa kaluaankin, seiniä vasten) ja heitellä esineitä pöydiltä alas ja ikkunoista ulos, ja ulostaa protestiksi käytävän rappusiin, ennenpitkää raivoissaan sännäten yläkerran terassille höyryämään ja sieltä, sokean raivon ajamana,  alas ...hapoen turhaa, kädensijaa seinällä versovasta Humalasta, mäjähtäen lopunkaiken avuttomana ja ärtyneenä, mutta jo kiimastaan havahtuneena, talon viinimarjapensaaseen.
"..Mmmh.möööhhggh.....bläääärrggh!!. Minusta kuullaan vielä, kräägh" uhoo ja örveltää tämä Cthulhu vielä, lähtiessään pihatietä pakoon, vaikeroiden ja konkaten. Kenties hän pakenee ihmisten-maailman lisäksi myös omaa, kamalaa itseään,.... kentietää...Ja sitten on vielä tämä ; Vasemmistolaisen profiilikuva.

Tuo on kukatahansa Vasuri, pähkinänkuoressa. Täsmälleen sama perus-ilme, tihrustavat silmät, jotka viittaavat sekä ymmärryksen vaikeuteen ja maailman jäsentämisen hämärään hankaluuteen, että myöskin jonkinlaisen neuroosin läsnäoloon, kenties kompulsiivisen kavis-syönnin kenties kroonisen pilven poltonkin olemassaoloon. Naama on myös, maskuliinisuuden simulaatioksi, karvainen kuin Italialais naisella.
Näyttää tuo kaiffari itseasiassa aika paljon Pekka Himaselta....


....jaa. No, se oli sitten itseasiassa Himanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti