maanantai 10. kesäkuuta 2013

Suomen "kauneus"

Hehei !!. Tervehdys !.

Nyt kun on ihdoin tuleva kesä ja lämmin ja valoa yms. paskaa, ajattelin sinun / teidän haluavan masentua, ja oikein kunnolla !!. Jippiii !!. Joten pilaan päiväsi ja mielesi näyttämällä tällaisen laatimani kuvakollaasin Suomemme "ainutlaatuisesta kauneudesta", meidän mitä mahtavimmasta arkkitehtuurista ja kerrassaan lumoavan kauniista "city scapeista".

Nypin satunnaisia kuvakaappauksia ympäri Guuglemäpsiä, esim Tampereelta ja Turusta ja jostain muusta... taisi olla Riksu, eli Riihimäki, kaikki ihan yhtä vitun kuvottavan rumia kammotuksia jokatapauksessa, joten kuka vittu niitäkin toisistaan erottaisi ?!?!. Niitä ei erottaisi asukkaansa eikä edes tietokoneen erottelu / kaupungintunnistus-softa, niin vitun umpitylsiä ja samannäköisiä ne on. Ja se johtuu siitä, että ne kirjaimellisesti ON nimenomaan samannäköisiä !!. Sehän niissä on kai ollut se alkup. "arkkitehtooninen" suunnitelmakin. Ihan perus Kommari lahjattomuutta ja keskinkertaisten silmättömyyttä, ajattelemattomuutta yms. Niin sanotusti Kommaripaskaa.

If ya want to ruin your day and get depressed, then search no more and worry not ! for i have deviced the párfait / perfect solution for ya, for free !. I took the liberty of putting together this pic-collage, about the "beauty" of my country. Für alle da, for ya´ll.
Jeeebus fuck !. Commie "architechture" at it´s absolute (Russian style) worst !.

" Siis häh?! vittu...liikkuks toi auto vai ??!". Tookjoo, Jew York, Shanghai, Vancouver, ...London, you ain´t got sheeet on this !!.Just, like....you know ....hell yea !!. Fuck yeeeeaaahhhh !!. Kaunokaiseni, mahtavaa !!. Täällä tapahtuu !! täällä sihisee, täällä kuhisee elämää !!. This. Is. Fucking. IT !!.Hävetkää, hävetkää niin maan perkeleesti juntit !!. Eritoten kommaritsukupolvet, jotka nämä vitun kuvottavat kolhoosit ovat rakentaneet !. Ei muuta kun, koko maa Katepillarilla kasaan !. Kalkuttan slummitkin näyttää paremmalta kuin suurin osa tätä jopa ite Jumalankin hylkäämää joutomaata. Ei tämän näin pitänyt mennä, ei ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti