lauantai 22. kesäkuuta 2013

Myydään : MokiasoftEli sinne meni sitten sekin, Nokia. Ihan kiva, ihan kiva....

Suomalaiset ei vain pystyneet siihen, se oli liian jännittävää, kuin kakkapökäle lapsen käsissä. Jotain omaa ja menestynyttä !. Se piti tuhota ja luovuttaa suureen maailmaan heti kuin mahdollista, kuin kuuma peruna. Kuuma ja sähköinen peruna.

Näin siinä sitten lopulta aina käy kun Shaammellaiset saa jotain kansainvälistä menestystä aikaansaavaa, ...aikaan. Housuihin romahtaa hätäkakkaa ! ja laajalti. Pamahtaa koko roska....

Ja vielä tuo saatanan Microsoft ! perkele!. No, toisaalta ei se sentään Äple ole jos nyt jotain hyvää pitää nähdä pahassa. Vaikka en tiedä kyllä enää, ....kumpi niistä se pahempi oikeastaan edes on ?! kahdesta pahasta pienempi paha on.... ? kuka tietää.

Miksei siellä Nok..anteeksi  Mokialla ole voitu jumalauta keskittyä, kuten esim Apple, vaikka vain yhteen!! aatelkaa, yhteen !! puhelimeen, joka olisi jopa jonkunlaisen paskan väärti ?!. Ja sitä sitten paranneltu vuositolkulla, tai miksei teidän disainissa ole mitään khuulia ja kestävän omaperäistä...kuten vaikka ...Turtlesit ?! junou jotain sielua!?.  Miksei, miksei, miksei ?!.
Miksi menitte saatanan lahopäät Mikrosoftin kelkkaan???! kukaan siihen muutenkaan halua, niin sitten te vitun idiootit menette ja viette Suomen ykköspuljun siihen. Nais! pridi fakin nais !.

Olisin itsekkin edelleen Mokian puhelinten ystävä ilman Windowssia. Esim musiikin / korvanappien -äänenlaatu ja sitäkautta musaakin kuuntelu on Nokia...Mokialla ihan ylivertaista esim Samsunggiin verrattuna, iifounia en ole senkummemmin edes kokeillut, ällötttää jo pelkkä nimi ja logo / valmistaja niin syvällisesti, hyi!. Saan ihan puistatuksia ja väristyksiä kun aattelen Hipstereitä ja mikä vitun kuvottava Hipsterimagneetti iifoun oikeastaan lopunkaiken on !. Hyi saatana !. Miksette menisi ja tatuoisi viiksiä sormiinne ja istuskelisi Staarbucksissa siemailemassa sitä höyryävänkuumaa vetistä kissampaskaa ja näpyttelisi muodikkaan mänttimäisen modernisti jotain täppäriä tai läppäriä tai käppäriä tai kirjoituskonetta ?! häh?.

Vitun Hipsterit ...

no eniwei eksyin aiheesta... niin se "Nokia" (Mokia)....se on...se on. On se saatana !. Se on sitä Suomalaista "Bisness osaamista" sitä jos mitä se on !. Mutta tokihan olette Mokialla saaneet sentään näinkin paljon aikaiseksi, pääsitte vallan jopa useaan eri Haliwuud-jutkujen leffaan!! ja onhan niitä kännikoita ympäriinsä maailmaa, sikäli myönnettäköön, että ; ei paha. Mutta kuten vanhan sanonnan mukaan pässi sanoi (?) kun siltä leikattiin daiju veks ; aika aikaa kutakin !. (En tiedä miten ihmeessä voi Pässikin puhua, mutta hei, jos niin on, nin niin on !).

älkää myykö sitä, saatana....


(Ilman mitään kuvamanipulaatioitakin, näyttää tuo "Nokialainen" ihan joltain luolamies / apina -tyyppiseltä olennolta. Kai se niitä "Thaaleja" on)


...ei mutta hei!!. Heheii !!. Hetkinen, ...Microsoft...siis..juu ; eli Hipsterithän vihaa, kai?!, Mikroa ja PCitä ja Windowssia ja kaikkea, eli ehkä tässä onkin siunaus naamioituna !. Tämähän jos mikä, hätistänee Hippulat hyvin kauas ja tehokkaasti, Noksun ympäriltä. Jos tämä nyt sitten toteutuu, no edes jotain hyvää. 
Ja Nokialla kun on ollut näitä kaikkia ongelmia, joita nykyään nimitetään jo miltei aina "Gateiksi" (Watergaten mukaan) sopii nimikin hyvin ; Gates, Bilii Gates ja Nokia Gates ; Nokiates. Siinä se, siinä on se uusi nimi, ei jumalauta, minä ratkaisin sen !!. I have solved itz, siinä se on ; Nokiates !! tai Nogiates !. Käyttöjärjestelmänä ; Fakjuu 0.1 ja värinä ...ruskea tai ei ollenkaan....


.....tosin se on kyllä ollut hyödyksi se värinä. Se oli hyvä innovaatio.

No, jokatapauksessa.... hätistäkää joku se nyt pois, sieltä, se mikrosoftpamppu, käykää joku hätistään se pois Suomesta. Jos se vaikka laskeutuisikin Ruotsiin, kuin kolera aikanaan...tai jotain. Mä nauraisin / nauttisin.

Lisäksi vielä välähdys Tulevaisuudesta ; Jollan ostaa, lukuisten virheiden jälkeen, Apple. Apple joka pilkkoo sen murusiksi ja myy sadistisille Ählämeille ja sen jälkeen myydään Valtion Rautatiet Ryssille ja vesijohdot tekee Pueblointiaanit nälkäpalkalla (eli saavat ilmaiseksi nääntyä) ja kaikki sen rautaiset tiet vievät Duumaan...tai Moskovaan sinänsä. Pohjois-Karjala luovutetaan kiitokseksi tästä Ryssille, kun viitsivät ylipäänsä ottaa...oStaa VR:n.

Lähtekäämme kaikki Osteleen !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti