lauantai 29. kesäkuuta 2013

Jokerikauppa

Hjartwall Arjeena ja Jjookerijt on nyt sitten visusti Venälääsiä !.
Täytyy sanoa, etten olisi ikinä voinut moista kuvitellakkaan, että  Mongoolit vain tulisi, maksaisi ja veisi, Suomesta, ...miltei kaiken näkemänsä. Eräänlainen moderni Veni, Vidi, Vici -juttu.
Ällistyttävää, sanalla sanoen, mutta ...niin ne ajat vaan muuttuu ja muuttaa. Jos totta puhutaan, niin asiahan ei sinänsä minulle edes kuulu, en ole Hjallis enkä edes Stadilainen, enkä ole sukututkinut juuriani, joten tiedä vaikka olisin saatana Venäläinen !!. (Joham´pomppas!).

No, takaisin todellisuuteen, on ikävää sinänsä tämä juttu, että Jokerit oli Suomen kiekkojoukkueista visuaalisesti miellyttävin / tyylikkäin ja omasivat khuuleimman nimen / logon, ja tietenkin tuo hallinsa on Suomen olosuhteissa täysin ylivertainen. Mutta voihan tämä niinkin tietenkin nähä, että nyt saadaan ainakin jotain uutta ja ihmeellistä edes vähän, edes kerrankin, edes lätkään, -tässä maassa. Keksikää nyt sitten jotain aidosti khewliä tilalle eikä mitään vitun Mikkelinjutteja tai muita vastaavia Peräseinäjoen ...lantapää-heinäkenkiä !. (Ei niitä kukaan jaksa kattella, eikä sietää. Edes ne itse ![ovat sikäli kuin Jutkut!]).

Tein tällaiset pari fotookin, ihan vain....siksi.

Tässä on Sadan Hjalliksen seteli. Arvoltaan noin 910 560 ruplaa ja oikeassa rahassa n.3,20€.

.....

(Olisi pitänyt kirjoittaa sittenkin "Hjarashoo" !. Perkele sentään.)

Siinä se kiiluu, ...... ..huokuu puhdasta pahuutta, kuten Thorssikin. 

Anyway, nyt kun Ryssät on taas saaneet anastettua osan Suomea ja ihan periaatteessa laillisesti niin haluaisinkin, että veisivät voitot mukanaan sinne Äitinsä maille, eli vieköön sitten mukaansa koko paskan! (Areenan siis). Ei muuta kun peräkärryyn ja Pietariin !. Bolshoi matafakaash !!.


Vielä tällainen reunahuomautus, että olen havainnut (jo vähän aikaa sitten), että Suomessa toimii jo jopa Ryssänkielinen uutis-ohjelma, YLE-Novost. En tohdi järkytykseltäni ja hämmästyksekseltäni edes kommentoimaan mitään, niin järisyttävää höykytystä tämä jo on !. Tämä aika on kuin se kuuluisa "Laihialainen vappuviuhka" ...eli "viuhka käy kun vierestä viedään."


Tsiisus Fak !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti