sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Für alle da !! ja ja ja

Huomasin taas tuossa kun tulin katselleeksi MäkGaiveria, että miten alas on nykyinen TV ja nykyohjelmat ja elokuvat lässähtäneet, kun vertaa 80-90-lukujen tykitykseen. Nykyään TV:ssä pyörii lähinnä enää kaikenlaisia  näennäis-julkkuja, mukajulkkiksia, "julkkiksia" ja sekalaisia idiootteja kuten se joku Tuksu (mikä se sitten ikinä onkaan), Äärimmäiset duudsonit, ja se sellainen Jersey Shore tyyppinen saatanan paska.
Mutta miksi näin on ?!. Meidän aikojemme ihmistenhän pitäisi olla kaikkien valaistuneita yli-ihmisiä, sillä nykyäänhän ollaan esim juuri kasarin ja ysärin opetuslapsia.

Kaikkialla näkyy siis mm. esim sellainen lopunaikojen kaikesta irtisanoutuminen ja yleinen epätoivo, silkan lahjattomuuden ja mitättömyyden lisäksi. Ja nykyaikahan nimenomaan juhlistaa ja korostaa ja kehuu ja rakastaa ja ylistää, keskinkertaisuutta / lahjattomuutta / typeryyttä ja tietämättömyyttä ja ääliömäistä kusipäisyyttä ja lapsellisuutta ja muuta sen sellaista. Ainakaan Valkoiset, ei enää unelmoi, siinä se on kai pähkinän kansissa. Unelmat eli Utopia on kuolleet ja tilalla vallitsee ja velloo nyt ihka aito (tai sellaiseksi muuttuva) Dystopia, kaikki on ollutta ja mennyttä ja se on mennyt förbii. Suomessa kaikki on Olutta ja mennyttä.

Lisäksi nykyajan TV:tä ja elokuvia haittaa suuresti, paitsi poliittinen lataus / agenda (propaganda) myös yleinen laiskuus ja vätystely ja visiottomuus ja tietokone-tehosteet ja mauttomuus ja se, että Anglot-Jutkut -yhteenliittymä ei joko ymmärrä tai sitten vain välitä, tätä / tästä ; "kun väki vähenee, pidot paranee" !!!. Se on taivahan tosi, se !. Kaikki dumpataan nykyään liian täyteen kaikkia ja kaikkea, kun esim, tuo Tähtiportti-juttu on lähinnä suht. pienen porukan juttu ja muutkin TV-ohjelmat olisivat aidosti vain joillekkin "se juttu" niin niistä on nykyään tehty kaikille avoimia ja ne siksikin vesittyvät, että yrittävät miellyttää kaikkia, kaiken aikaa. Sama juttu peleissä ja peli-konsoleissa, nykyään nekin on jo "kaikille" Für alle da, vaikkei ne oikeasti ole !.
Me valkoiset ja erityisesti me Suomalaiset, tykkäämme siitä, että on "oma rauha" ja omat jutut eikä kaikkien tarvi punkea samaan syssyyn ja olla osa jotain vitun väkisinvängättyä kommuunia ja Globaalia kommuuunia(kommunismi) ja sikäli tasapäisen lattea ja mitätön, niinkuin Bolshevistit ja Vasurit yms. jutkujen hyödylliset imbessillit haluaisivat.

Laumallisuus on tympeää ja keskinkertaista ja lohdutonta ja typerää ja naisellista ja Juutalaista ja aasialaista jne. Ei meidän juttumme !. Muistakaakin, painakaa lanttuunne !.

Ennen ohjelmissa ja elokuvissa oli edes jokin idea ja jotain visionääristäkin parhaassa tapauksessa, ja jos ei muuta niin ne oikeasti viihdyttivät, ollen samalla edes tietyllä tasolla "älykkäitä". Mutta nykyään ohjelmat koostuvat mm siitä, että joku turven´nuija heittelee tikkoja kaverinsa läskimahaan ja juo kajaa sen perseestä, letkulla. Tai siitä kuinka joku maalattu sekopäinen talipallon suttura, tsuuppailee ympäriinsä ...en tiä...näyttäen kamalalta kai ja siitä kuinka joku muija sisustaa kuistinsa ja järjestää puutarhansa. Tai sitten niistä kertakaikkiaan loputtomista ruuanlaitto-ohjelmista !!. Tsiisus fak! eikö ne nyt jo riittäisi ?!. vai kuinka monta eri tapaa sitä on, keittää riisiä ja halkoa sipuleita ja ruskistaa jauhelihaa yms. Tosin onhan niissä pari hyvääkin, mutta nyt niiden tarjonta pursuaa yli, kuin mäkkiläskin mahamakkarat pillifarkkujen vyötäröltä.

Ja tietenkin TV:n ja leffojen yksi vastenmielisimmistä nykypiirteistä on se, että ne on ahdettu tupaten täyteen (kuten em. mäkkiläskin vaatteet!) Vasemmiston / Bolshevistien / Egalitaristien / Juutalaisten / Kommunistien / Rotupetturien / Marxistien yms. ääliöiden propagandaa ja sitä saatanan syöpää nimeltä "Poliittinen Korrektius". Haista saatanan "korrektius" pitkä vittu, sanoo "Kapteeni", ja painu helvetin kauas minun mailtani, vitun kommarijutkusyöpä !. Ja älä unohda palaa Hellvetissä !.

...ja lopunkaiken, vaikka eläisimmekin siinä rinnakkaismaailmassa jossa "korrektius" todella olisi sitä eli "oikein / tarkkaa" jne. niin miksi helvetin vitussa haluaisin siltikään olla "korrekti" !?!? häh ?! tai miellyttää teitä kommunistiset limanuljaskat, vitun oksettavat verta nenästään kerjäävät änkyrä-Stalinisti sosiopaatin kusipäät ?!!..

No, sanon nyt kuitenkin vielä, että ; suomen TV-ihmiset, te olette lahjattomia ja visiottomia amatöörejä, ettekä ymmärrä miten teitäkin pyöritetään kuin Tuksua ala-mäkeen. Teidän ohjelmat on pelkkää täyttä tai vajaata -paskaa ja elokuvanne Suomen "ohjaajat" yms. kuona... no ovat sanalla sanoen -surkeita-. Ja te jotka ohjelmistoa valitsette Suomen TV:hen...hävetkää !!. Johan paskaa valitsette, muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta, paskaa i tell ya !.

Mainitsen sen vielä erikseen, vaikka kuuluu tuohon edellä ja yllä -mainittuun Propagandaan, että se todella käy silmään ja korvaan ja sieluun ja kaikkialle, että joka vitun ohjelmassa ja elokuvassa on se pakollinen neekeri tai joku vitun vinosilmä tai joku lattari-marakatti. Tätä juutalaisen "ovelaa" asetta meitä Valkoisia vastaan, tätä "sulatus-uuni" -paskaa totisestikkin pakkosyötetään lähes ihailtavalla pieetillä, jokapäivä jokatuutista, jokahetki.
Se on yksi nykyohjelmien vastenmielisimmistä piirteistä, joka jo yksin riittää syyksi ja enemmän kuin riittää, olla katsomatta ja boikotoida ohjelmaa tai elokuvaa, jos se tyrkyttää väkisin rotujen sulauttamista, "ymmärrystä", "suvaitsevasuutta" yms. jutkupaskaa. EI KIITOS!! kuuluu minun selkeä ja päättäväinen ja muuttumaton vastaukseni, kaikkien teidän välinpitämättömien ja ylimielisten ja umpityperien Paviaanien kuuroille korville.

Se nuij´jii jo alasvajonneet Valkoiset yhä vain alemmas, kun ne luulee, että TV:n sana on laki ja totuus jota kaikki muut ihmiset seuraa ja noudattaa. Se syrjäyttää valkeita nuoria ja ärsyttää ja ajanee joitakin heistä kaikenlaisiin alhaisiin elämiin, se tekee epätoivoiseksikin. TeeVeen kun olettaisi olevan ainakin yksi viimeisistä linnakkeista eskapismille, mutta ei ! ei. Samat sitat saat sieltäkin silmille. Sieltähän niitä itseasiassa saa erityisesti, jos mistä.
Uskokaa vain jo, "kannettu vesi ei kaivossa pysy" ja "pakottamalla ei tule kuin kusipäitä".
Jollen paremmin tietäisi, sanoisin näiden Stalinististen ongelmajätekasojen olevan sellaisia, että ne aikovat tehdä mahdollismiian paljon tuhoja ja mahdollisimman laajasti, ennenkuin joutuvat väistymään vallasta tai vain tippuvat vihdoin hautaan (jeess!!). Tekevät kiusaa ja luovat ongelmia (valkoisille) sen kun kerkeevät, siltä varalta etteivät myöhemmin enää kerkee.
..en tiedä... yrittääkö niistä TV:n ja elokuvien tyypeistä kukaan enää edes tosissaan..?...yritättekö te edes ?!.

Jos joku ei tätä ymmärrä niin sen lisäksi, että Olet Tyhmä, minä myös selitän sen !. Jos valkoiset joutuvat elämään nekrujen ja muiden paskakasojen välissä ja joutuvat katselemaan niiden luotaantyöntäviä mutaisia lärviä joka-vitun-tuutista, se ensinnäkin vain vieraannuttaa valkeat "yhteis"-kunnasta ja toisekseen, se luo sellaisen tilan / tunteen / olo-tilan, jossa mihinkään ei voi keskittyä tai samaistua tai ottautua, mihinkään ei pääse sisään niinsanotusti, koska minä en ole nekru enkä halua ollakkaan. Tätä ei ole vaikea tajuta jos on terveet aivot ja kaikki reilassa, minä en voi samaistua Alpakkaan, mutta toiseen valkeaa mieheen !.

Vaikka kuinka intätte, me emme ole samaa ja samanlaisia ja samaa rotua ja samaa maata jne. Te vain viivytätte vääjäämätöntä, kuten aina, koska ette muuhun pysty vitun reppanat ja toisekseen loihditte esiin ihka aitoa antipatiaa ja vihaa rotujen välille, täten aiheuttaen sen kaiken mitä vastaan uskotte taistelevanne, eikä toisenrotuiset voi IKINÄ!!! samaistua toisenrotuisiin, yhtään sen enempää kuin sinä kuka tätä luetkin, käärmeeseen. Se on biologiaa ja fysiikkaa ja simppeliä absurdiuteen asti, ja jos se ei mene jakeluusi on sinun jakelussa jotain perustavanlaatuista vialla. Kuten ehkä se rikkoutunut, rusinaksi nahistunut Amygdala, Mantelitumake.

Mutta koska olette ylimielisiä ad nauseaum ja karmivan typeriä ja puhdasta pahuutta, en oleta tai odota teidän mitään tästäkään sisäistävän saati edes ymmärtävän, joten tyydyn vain ilmoittamaan, että  tuhlatkaa rahojanne / -mme, ja kaikkien aikaa ja hermoja. Go right ahead, meine Morlock. Mutta saat ihan itse pitää kaiken tuottamasi paskan.

Vasemmisto ; Nämä ^^ nämä tässä on valkoisia ja valkoisille samaistuttavia ja hyviä ja viihdyttäviä. Näitä (ainakin Mäkkiä) jaksaa vieläkin katsoa. Tähän teistä ei ole. Vaikka ovatkin täynnä Vasurien moraali ja rotu -saarnoja nämäkin, mutta siltikin tasolla johon ei enää ylletä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti