torstai 6. kesäkuuta 2013

Maikel Zäksonin skidi

                                                            http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288571312796.html

Maikel Zäksonin "tytär" on sitten joku huurupäinen hullu!! kuka olisi uskonut !?. Wauhuuuuu. Eiköhän sitä aika kahelixi tu, jos viettää useamman vuoden sen ...hyypiön seurassa. Aatelkaa jos se on vaikka uhitellut tätä plikkaa, täplikkäällä kullillaan ja / tai juottanut viinaksia ja liponut pimpsaa tai syöttänyt jotain nappuloita JA tehnyt kaiken edellämainitun !. Aatelkaa sitä, saatana. Aatelkaa edes joskus ylipäätään jotain !!.

Maikelin kanssa asuminen ei taatusti eroa kauheasti neuroottisen ja psykoottisen "Jaques Clouseaun" kanssa elämisestä, kaappi täynnä vaihtoneniä ja muuta "muuttumisleikki"krääsää ja täysin umpisekopäinen ja ns. vihjeetön tyyppi peräsimessä / ohjaksissa. Mutta tällä poikkeamalla oli rahaa, paljon rahaa.

Todella paljon rahaa. Jotka se tosin onnistui aika pitkälti tuhlaamaan ymmärtääkseni, jo hyvissä ajoin ennen "parasta ennen" päiväystään. Tosin Zäk Klusoon luona tuskin täytyisi pelätä, että joutuu heräämään siihen, että se sormettaa sinua ja näyttää juuri haudasta esiin sännänneeltä ruumiilta. Tai katselemaan päivät pitkät kuinka SE kuljeskelee jossain vitun vatukossa ja puhuu eläimille ja ajelee sirkusvehkeillä, keskellä päivää. Tai joutuisiko Zäkin kaa odottaan jossain leikkikentän laidalla autossa, seuraten kuinka hän / se kiikaroi ja kyttää, huohottaen kuin hyperventiloiva asthmaatikko, pieniä lapsia !?. Ei !.

Ei ole ihme jos nämä "Zäksonin lapset" sekoaa yksi kerrallaan, kaikki, ja pahasti !. Mutta sanompa sen, että osasi se äijä tanssia ja loi kyllä muutaman aika hyvän bissen. (biisin).

On tavallaan harmi, ettei hän / se ehtinyt tuohon viimeiseen kehitysvaiheeseen / muotoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti