tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vasurivalio

Sarjassamme ; syitä miksi Monikultturismi ja kaikki mahdollinen kommarimainen / punainen / bolshevistinen / Marxistinen yms. menestyy niin hyvin "lännessä" ja meillä.

Olen tullut ajatelleeksi (varsinkin nälissäni), että yksi naurettavan simppeli syy on yksinkertaisesti ravinto ! / ruoka.  Kuten TV:ssäkin sanotaan "hyvä ruoka - parempi mieli". Olen itsekkin tehnyt sekalaisia havaintoja siiä mitä seuraa jos on syömättä, tai jos syö jotain tiettyä, tai jos on syömättä tarpeeksi kauan ja sitten syö esim jotain sokerista tai muuta hötöä. Ei siitä hyvääkään seuraa, voin julistaa.

Kun ottaa huomioon modernin länsimaisen ruokavalion ja eritoten nyt tällä Globaalin Amerikan-aikakaudella, kaiken tämän Mäkkäri ja Käkkäri hödön (hötöä), ei ole ihme ettei järki luista ja ajatuksia edes synny, kun päissä on vain pissaa ja kokista ja hamppua ja jotain papuja tai mitä ikinä ne onkaan mitä hipit syö, ituja siis.
Jos esim on, kuten Vasemmistolaiset yleensä ovat, vegaani, tarkoittaa se käsittääkseni eräänsortin jatkuvaa puutostilaa ja hidasta nälkiintymistä (vaikken itsekkään lihaa niin ahmi) kuoliaaksi / aivokuoliaaksi. Taas kerran yksi koominen yhteispiirre neekerien ja Vasurien välillä.


Jukka Poika & Pave Arhinmäki

Jos ja kun ei syö tarpeeksi / tarpeeksi hyvin, ei daiju pysy kunnolla koossa ja sitä sekoaa ja sortuu mitä heikopäisimpiin ja typerimpiin aatoksiin. Se tekee myös ennenpitkää ainakin latentin, väkivaltaiseksi ja ärtyneeksi, joka osaltaan selittää Hippien yms. loputtoman agression, mutta on siis vain yksi lukuisista syistä.
Kun tähän vielä lisätään kaikki mahdolliset huonot hygieeniat ja geenimanipuloidut mömmöt ja muutenkin puutteellinen ruokavalio, on jo se yksin sangen selitysvoimainen juttu. Ja sekin, ettei "ne" tuppaa kai paljoa liikkumaan, muuta kuin reppu selässään bussiin ja sieltä johonkin vitun Hobbitti-Markettiin ja Ählyjen yms, "ruoka"kauppoihin tai sitten lampsivat pitkin katua aneemisena ja rumana ja vastenmielisenä ja aukovat päätään eli "mielenosoittavat", se minkä puolesta tai mitä vastaan, ....who cares!! se vaihtelee, se taipumus tehdä niin, pysyy.

Ja tähän päälle kun vielä lappaa sen mitä "Median Vahtikora" sanoi muoveista yms, on "mysteerin" yksi osa selväää kuin pläkki !.

Tässä vielä Vahtikoiran kirjelmään linkki.

                            http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/09/ksenoestrogeeni-mielensapahoittajien.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti