perjantai 21. kesäkuuta 2013

Aamuhoureita

Olen taas aikanikuluksi suttaillu kuvankäsittelyllä ja tässä on tuloksia.

(Ei omani, edelleenkään! huom!.)


...minkäs teet, Rodni on ruuan perään.


Tässä ei ole järjen hiventäkään, kunhan suttasin ja riffailin, ja kokosin tällaisen kollaasin.


...Luetko edes tätä !? vai oletko jo hukkunut ?. ...Saatanan känninen juntti!. Joko Matti on puukottanut Merviä? tai "Ändi" kuristanut "idolin" ?!. Hey ya´ll ; whazzup !?. "I said hey, whats going on".

Miksei Jenni Vartiainen tee enää uutta musiikkia? tai Maija ?!.....Maijahan myy sikahintaista vanhaa mörskää kyllä...(ei siis römpsää! huom!) jostain päin Stadia... huu rili givs a fak ?!.
...Eikä tullu taas kun kaks kertaa tuo leffa "Verkko kiristyy" (joka on joka kommarin unelma, kai, kiristellä nettiä) ja ennen sitä se tuli jo muutaman kerran!. Mut hei, ei mitään, nou problem!. Uusinnoistahan Hoi Polloi elää, Cräkkedissähän juur todettiin, että se on itseasiassa hyvä ja auttaa älyä jos tulee / kattelee -uusintoja.Tälle kuvalle en ole tehnyt mitään, noi on ihan oikeasti noin tyhmän-näköisiä !. Veekereitä, siis. En tiedä keitä ovat, eikä kiinnosta, mutta hyvin marginaalisella tietoisuudella vaikuttaisivat olevan liikkeellä, tässä elämässä. Pistin tämän foton vain jotta saan sen pois työpöydän limbosta, kun olen tällaisen kerran mennyt tallentamaan. Siksi, että se esittää Veekereitä, ja minun piti kai kirjoittaa niistä joku juttu, mutten jaksa suoraan sanottuna!. Veekerit...pah!.

Kuten Solari sanoi ; "koska valkoiset saavuttavat aina kaiken mitä lähtevät tavoittelemaan, on valkoiset nyt yhtä typeriä kuin neekerit." Eli valkeat on halunneet niin epätoivoisesti olla neekereitä, että se on nyt sitten toteutunut sekin haave ! ji-vitun-huu !!.
Vitut mistään kuusta ja Marssista, "me halutaan olla neekereitä".

Ja vielä varoituksensana, für alle da, kaikille teille. eritoten metsäteille...

Kaisaniemenpuisto ; mukava ja turvallinen vaihtoehto. Tule viihtymään !.


Muistakaa aina varoa ninjoja. Nämä periaatteettomat perkeleet kun kyttäävät joka vitun nurkassa ja aina "in mala fide". Sitäpaitsi, olen aika varma, että tuo kuvan kelmusilmä on itse "Psy" ! "Gangnam style / Gentleman" PSY !!. Sillä on siis sekundaarinen ura / päivätyö, ninjana !!. Ei paha. Jos neekeri olisi ninja, se asuisikin linnunpesässä, puissahan ne muutenkin asuu, mutta junou...vähän jotain spessuu, vähän stailii ja blingii jne. Ergo ==> linnunpesä !.

no joo, over´n´out.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti