sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kissaihmiset

On ihan vitummoisia idiootteja !!. Vaikka olen itsekkin johonkin mittaan sellainen, tai ainakin tykkään kissasta....eritoten enemmän kuin koirasta, mutta rajansa kaikella !. Katselin tässä vanhoja Juutuub-kommenttejani ja totesin, että jossain Japanilaisessa kissavilmissä oli kommenttini äänestetty näkymättömiin, sensuroitu ja alimpaan Helvetinkehään syljetty vain koska sanoin kissaa tyhmäksi !!. Hahaha :D lol !. Vitun nuijat, mäntit, älykääpiöt jne. Se nyt vaan on niin, että kissa = idiootti !. Vaikkakin sangen hurmaava ja ihq ja ihana ja niin eespäin, mutta idiootti non the less.

Youtube on itseasiassa sangen mielenkiintoinen mielipidemittari / barometri / gallup.... -tekele. Sieltä selviää suht nopeasti mikä käy valtavirran pirtaan ja mikä ei. Se muistuttaa vähän sitä muinaista koetta jossa ihmisille annettiin mahdollisuus aiheuttaa toisille ihmisille sähköiskuja / sähköshokkeja, Juutuubin kommentit ja muidenkin nettisivujen, palvelevat periaatteessa täsmälleen samaa tarkoitusperää.

Mutta eniwei, kissafilmejä katsellessaan pitäisi "Suuren Yleisön" (Koreassa on Suuri Johtaja, meidän Kommunismissa Suuri Yleisö !) mielestä taantua joksikin lässyttäväksi ja ruutunsa edessä kuolaavaksi vähämieliseksi idiootiksi, joka ei saa sanoa pahaa sanaa kissasta tai muutenkaan kommentoida mitään muuta kuin, ... "ihqdaa, Kawaii, aaaww soooo cuteee!" jne. Tämä pösilöiden kokoelma muistuttaa minua hyytävän paljon eräästä toisesta, tähän "kraudiin" (crowd [yleisö]) läheisesti liittyvästä pösilöiden kokoelmasta ; nimittäin niistä saatanan Anime-vammailijoista ...siis mitä ne nyt virallisesti on...(muuta kuin kehareita)...nääs niitä no, mitä ne nyt oli. ....mikkä keikaroi niissä typerissä vetimissä jossain kokouksissa. Siis nämä nämä, ...oliko ne itseasiassa just niitä Cosplayailijoita muuten.. tais olla tai sitten ihan vain Anime-faneja, mutta niitä kuitenkin. Niitä nämä fundamentalisti kissailijat muistuttaa ja pelottavan paljon !.

Molemmat on periaatteessa yhtä vitun, fundamentaalisen tyhmiä ja muuttuvat hysteerisiksi kuten juutalaiset ja vasemmistolaiset jos sattuvat törmäämään esim. totuuteen ja faktohin tai itseään älykkäämpään elämään (esim meihin Valkoisiin) yms. ja rupeavat huitomaan ja tekemään niitä typeriä vitun, vammaisia, käsimerkkejään kuin jotkut aliravitut ja syntyjäänkin jälkijättöiset iistkoust-westkoust nekrut Ameriikoissa. Jotka siis huitovat näitä kouramerkkejään aina jossain sillan alla tai hämyisillä kujilla (joita  Suomessa ei edes ylipäänsä ole, joten antakaa olla Veekerit!) jos eivät juuri sillähetkellä puukota jotain valkoista tiesikkanörttiä tai raiskaa valkeaa nuorta neitoa yms. Jos siis rikoksiltaan ehtivät. ....kuten Mannet töihin... tuo voisi olla Suomalainen Zen-koan !. saatte ihan ilmatteex !

Mikä siinä onkin, että esim juurikin Kissa saa, ja eritoten meidät valkeat, taantumaan ihan imbessilleiksi ?!. Ja lässyttämään ja kuolaamaan ja ilmeilemään kuin joku propellihattuinen CP ilokaasussa !?. Mikä siinä miniatyyri pedossa niin kiehtoo ?. Sehän on nimittäin ihan täys mulkku ja typerämpi kuin paskakasa / kumman_jalan_saapas_tahansa. Kissa on itseasiassa varmaankin yksi planeetan typerimmistä olennoista, jos ei ihmettele kuten Hevonenkin (planeetan typerin olento) jatkuvasti joka saatanan nurkkaa ja pieltä, siis niitä samoja joita juuri äskenkin ihmetteli ja säiky niitä, niin sitten se lamaantuu täysin kun sille pukee vaikka jonkun paidan tai pistää vähän teippiä kylkeen. Tai sitten se pelkää omaa peilikuvaansa ja säikkyy varjoja yms.  "full retard" matskua. : /Ainakin ns. Kissamuijat kaiketi samaistuu niihin katteihin ja kokee kaikki loukkaukset kissoja kohtaan, loukkauksina itseään kohtaan. Kuten ns. Kettutytötkään, ei ne välitä siitä typeräsä elukasta itsestään niinkään vaan se on vain väline, kauttakulku-objekti / "proxy". Siinä elukassa nähdään oma Itse ja sen kärsimys.

Mutta kuitenkin, säilyttäkää nyt joku järki sentään ja olkaa pillastumatta joka helvetin "negatiivisesta" kommentista yms. (koskee myös teitä kaikki maailman naiset ja vasemmistolaiset), kritiikkiäkin pitää pystyä sietämään ja muunlaisia "mielipiteitä" / totuuksia / näkökulmia yms sälää. Mitä Vasurit aina inttää ja väittää ajavansa ja puoltavansa ja rakastavansa vaikka oikeasti vihaavat sitä suolenpohjiaan myöden ja leimahtavat liekkeihin heti kun törmäävät johonkin aidosti erilaiseen ja "laatikon ulkopuolella ajattelevaan". Mikään ei ärsytä ja rasita Vasureita niin paljon kuin oikea "individuaali" / Persoona !!. Ei sitten mikään !.

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 01:59 23.06.2013
Valkoiset(Ihmiset) alkavat vammailemaan ja menettävät järkensä nähdessään planeetallaan majaansa pitävän pienen elukan, jota kutsuvat "Kissaksi". Moni muukin eläin vaikuttaa heihin samalla tavoin, he ovat kuin jonkin Hulluruohon vaikutuksen alaisina, kihertelevät ja hihittävät itsekseen, lässyttävät ja kuolaavat, jotkut jopa vaahtoavat suustaan. Jos haluaa murtaa Maan-Ihmisen (valkoisen) moraalin, anna hänelle Kissa !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti