torstai 13. kesäkuuta 2013

Onko kaikki ohi ?!

Olen tullut tässä ajatelleeksi, tai vain pitkästä aikaa ylipäänsä huomioineeksi, kuinka maailma on muuttunut esim, sitten 80-90-lukujen. Tulin tätäkin aatelleeksi kun katselin erilaisia pelejä ja elokuvia yms. (myös niiden oheiskrääsää) ja niiden hahmoja (esim Turtles, Super Mario yms) ja miten ne ovatkaan muuttuneet nykyaikaan saavuttuaan.
Sitä ei tule aina ajatelleeksi vaikka vaikuttaakin itsestäänselvältä, että maailmassamme on  ennen ja jälkeen
Jew Yorkin syyskuun iskuja, aikakaudet. Ja yksi, kun sitä oikein ajattelee tai seurailee, silmiinpistävimmistä piirteistä tässä "post 9-11" ajassa on se kuinka joka-ikisessä (varmaankin ihan. tasan. oikeasti.) elokuvassa ja pelissä on jonkinlainen Ählämi-läsnäolo, on Battlefieldissä Arabian Mujaheddiineja, on joka vitun elokuvassa rättipää tai kaksi, on GTA:ssa Ählyhahmoja, ei tällä ole loppua, "ählyt ovat muotia" tavallaan. Monet, ainakin nuorista, pukeutuvatkin tavallaan "ählämisti", käyttävät esimerkiksi sitä kuuluisaa "Palestiinalaishuivia" ja katselevat Youtubesta ÄhlämSähläm-"komiikkaa" jatietenkin käyvät Ählyjen epähygieenisissä hevonpaska läävissä mättämässä vähän kepappia naamaan, niiin, oiioio sössönsössönsöö, niin, ota vähän kepappia niin.

En saata olla aattelematta(kaan), että tämä tällainen "Hiekkaväen aika" on jonkilainen neuroottinen, epätoivoinen ja ehkä suurelta osin alitajuinen, yritys ...yritys tulla toimeen Syyskuun-tragedian aiheuttaman trauman / järkytyksen / momentuaalisen muutoksen maailmassa -kanssa. Ja sikäli vain ylipäänsä Ählämien kanssa. Valkoiset reagoivat siihen itseasiassa sangen nurinkurisesti, jokin tietoinen ja älyllinen elämänmuoto (esim "lautasmiehet") olisi lähes varmasti esim, ....uu ai dont nou, "nukettanut" koko vitun lähi-idän heti Syyskuun 12.päivä, mutta Valkoiset? ehehe eiiiii !!. Eiii, ei mitään tuollaista, vaan lisää ymmärrystä ja kebabbia, lisää MoniKulttuuria ja kaikkea sensellaista shittiä, sillä se tokenee.

Mutta kuitenkin, tuon päivän ja monen muun, ennen ja jälkeen sen, aiheuttama maailmankuvan muutos vaikuttaa silti pinnan-alla vaikka Valkeat sitä koettavat suht epätoivoisina peittää ja välttää. Yksi esimerkki on kaiketi tämä moderni Militaristinen maku, kaikessa. Vaikka tykkään siitä itsekkin johonkin mittaan ja joillakintavoilla jne, niin en tykkää siitä, että se dominoi jo ihan kaikkea. Poliisin uniformuista, pelihahmojen ulkonäköön ja pelien ideeaan. Kaikesta on tullut ; Poliittista, Militaristista, varautunutta, selittelevää ja konsensukseen ja hyväksytyksi tulemiseen suuntautunutta / pyrkivää. Enää ei kertakaikkiaan tehdä mitään sellaista mitä valkoiset tekisi josa kaikki olisi kuin ennen, ei enää Turtleseja tai mitään vastaavaa, toki Japanilaiset tuottavat yhä edelleen omia Marioitaan ja Zeldojaan yms, mutta kuka odottaisikaan Japanilaisilta mitään muuta ?.

                                                    Kai tämän voisi sanoa itseasiassa niin, että "viattomuus on kuollut".


Netissä on lähtenyt käyntiin ja pyörimään tällainen uusi sanonta / "slogan" (iskulause), meidän Pro-Valkoiset -tyyppiemme toimesta, ainakin he kovasti toivovat, että se tulee jopa korvaamaan tämän, "Anti-rasisti on koodisana anti-valkoiselle" lauseen (joka muuten on tietenkin täyttä totta). Tämä uusi lausahdus olisi ; " tätä(kään[lisään tämän ´kään´ osan itse]) ei tapahtuisi, jos Valkoisilla olisi oma maa". Ja täytyyhän tuonkin kanssa olla samaa mieltä, paljoa tai hyvin paljoa kaikesta nykyisestä sekopäisyydestä ei todentotta tapahtuisi, jos vain valkoisilla olisi edelleen oma maa. Eikä tällaista Saatanan Sirkusta, jossa pyörii ja hyödyttömänä hyörii kaikenmaailman kaikki mahdolliset murjaanin Perkeleet ja alhaiset apinat.

No, mutta eniwei. On kuin valkoiset olisivat juuttuneet luupille, jossa muka-tapetaan Ählämeitä, mutta ollaan myös Ählämien muka-kavereita ja valtaillaan vaikka muiden Ählämien maita yhdessä, toisten Ählämien kanssa. Sekä tosielämässä, että peleissä. Valkeat ei nyt vain oikein saa tätä itsestäänselvää sodanjulistusta tai raivoaan yms. oikein kanavoitua todellisuuteen vaan se jää pyörimään esim, pelimaailmaan ja elokuviin, eräänlaiseen limboon. Mutta Terroristit  (olkoon ketä vain) on jo voittaneet ja kirkkaasti !. He / ne saivat sen mitä Terroristi haluaakin ; eli estettyä vihollistaan / vihaamaansa kohdetta, elämästä omaa elämäänsä omana itsenään ja olemasta vapaa. Kuten Heterot tekevät Homoille (tietoisesti tai tietämättään) ja koulukiusaajat uhreilleen ja vaimon / miehen -hakkaajat sille toiselle ja tämä lista vain jatkuuuuuuuu......uuuu.........
...
..
.
Mutta kuitenkin, valkoiset on nyt nyrjähtäneet sieluaan myöden sijoiltaan. Valkeat ei enää unelmoi tai saa mitään kekseliästä ja sieluullista aikaiseksi, ei sitten niin mitään !. Enää ei tule uusia Turtleseja tai Star Trekkejä (joilla on siis paskankaan merkitystä / hyviä sellaisia) tai sitä Disneyn matzkua tai mitä näitä nyt oli, ymmärtänette idean. Se kaikki vaatti sitä, mikä käy jossain vaiheessa typerimmillekkin valkoisille (toivottavsti) -selväksi ; Valkoista viattomuutta. Maailman ehkäpä kauneinta ja harvinaisinta asiaa, sitä pyhää maata, mitä yksikään kukaan, mikään -toinen ei tällä planeetalla aikaan saa, ei ole koskaan saanut ja vielä vähemmän tulee koskaan saamaan. Tämä vankila-planeetta (mikä se niiden Muukalaisten mukaan muuten on!) sisältää tällaisen toistuvan kuvion ;

Valkoinen luo ja innovoi ja unohtaa ja kutsuu hyvää hyvyyttään kaikki muut nauttimaan ylivertaisen suuren sielunsa antimista. Valkoinen "ymmärtää" muiden pahuutta ja antaa sen anteeksi, kärsien itse kuin Kristus konsanaan, muidenkin puolesta, ja muut pitävät tätä naurettavana ja heikkoutena ja käyttävät häikäilemättä, härskisti hyväkseen.
Valkoinen perääntyy ja antaa omansa muille esim Detroit ==> neekereille, Ruotsin osia Muslimeille jne.
Muut tietenkin ottavat tämän jalon ja avokätisen ylhäältä ojennetun ja annetun lahjan ja tuhovat sen. Uskovat ehkä itsekkin hetken, että heistä olisi sitä vaalimaan, muuta se raunioituu ennemmin tai myöhemmin yhtä kaikki.
Valkoinen, sen sijaan, että tekisi mitä pitää, mutta mikä ehkä tuntuu vähän keljulta, perääntyy yhä lisää ja jättää antamansa lahjat ja alueet ja kaiken niiden sisällön barbaarisille murjaaneille ja muuttaa vaikka meren taa, kunhan ei joudu tekemään mitään raakoja ratkaisuja. Ja yrittää silti koko-ajan liennytellä ja myönnytellä vihollisiaan, siinä ikinä tietenkään onnistumatta, ja tyytyy lähinnä seurailemaan kädet seläntakana kuin vanha mies raveissa, ikään kuin oikein kiinnostuneena, kuinka hänen luomuksensa revitään alas ja kaikki lankeaa, lankeaa "aivan maahan asti". Valkoinen vain katselee.

Ja sitten tämä kaikki alkaa taas alusta, Euroopassa tai Amerikanmantereella tai missä vain, mutta alkaa kuitenkin taas, alusta. Ja kuten se sellainen sanontakin sanoo " Valkoinen keksii ja unohtaa, Keltainen matkii ja muistaa, Musta ei tee mitään (paitsi ehkä varastaa, sanon minä)". Ja sitten kun aikaa on kulunut tarpeeksi, keksii neekeri lähes vääjäämättä väittää muiden "shittiä" omakseen, esim muinainen egypti. Sitä neekerit ovat jatkuvasti omineet ja kinunneet ja väittäneet ja julistaneet omakseen. Kuitenkin, neekeri on niin yksinkertainen tekele, että se asuu luonnontilassaan (eikä sillä mitään muita tiloja olekkaan) kirjaimellisesti paskakasassa !. Paska-vitun-kasassa !. Neekeri pinoaa lehmänsontaa ja mitä lie jakkihärän paskaa ja apinan-lantaa pinoksi ja kovertaa sen kai sitten ontoksi ja menee sinne sitten siään, asumaan, elämään ja olemaan, ja hengittämään. siispä, ergo, neekeri asuu oikeasti lantapaakussa ja on lannan värinenkin ja jotkut sanovat ehkä, että "on se yhtä älykäskin" (kuin sontakasa). Tästä tyypistä ei innovoimaan ole!.

No, mutta, ...taisin eksyä originaali-aiheestani hitusen. Tosin kaikki tämä liittyy kaikkeen...tähän. Kaikki liittyy kaikkeen.
Niin, nykyinen elokuva ja peli -maailma on puuduttavan militaristinen ja synkeä, ja niissä kaikissa maalaillaan aina jotain maailmanlopun tunnelmia. Eli valkeat ovat selvästi jäljillä, ainakin alitajuisesti.

"Oi niitä Ninja-aikoja."
Valkoisten tunnelma, ainakin meidän ylimalkaisesti modernien sukupolvien, on ; " kaikki on ohi ".


Mainittakoon, että Muinainen Cham / Khemit / Egypti, on hyvin mahdollisesti alunperin esimerkki juuri tästä kuviosta, ensin valkea ja sitten ruskea, niinkuin ihmisen iho! (valkoisen ihmisen).

Kaikki on jo liian vakavaa, Kommarien ja muiden pikkusielujen unelma "virallisesta vakavuudesta" on toteutunut, ja jos ette ymmärrä itse muuttua, se vain jatkuu. Kuten tämä käsittääkseni moderni, sanontakin sanoo ; "jos ei se nyt lopu, ....niin sit se vaan jatkuu". Sillä summa summaarum ; me olemme maailma ja jos me muutumme maailma muuttuu ydintään  myöden, jos emme muutu ei maailmakaan muutu. (Muuta kuin pahempaa, siihen suuntaa pääsee aina).

                       Tahtokaa rauhaa ja valmistautukaa oikeaan sotaan, aseistautukaa hampaita ja haivenia myöden, Valkeat !.

                         Kekseliäisyytenne ja sielunne on kuollut, näivettynyt kuin Vasemmistolaisten aivojen mantelitumake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti