sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Big Fucking Deal !
(Tässä on kirjoitus joka on ollut jo kauan kehitys-helvetissä / limbossa, jonka aattelin nyt väkisin vängätä sekä valmiiksi, että julkaista. Vanhaa kamaa, mutta hyvää)
(Tämä on myös sekoitus vanhaa ja uutta textiä. Sikäli kun se ketään kiinnostaa ...)

Matti Fagerhålm / Michael Monroe / yhden miehen Sirkus

Kuten kuvasta näkyy, on Faagerholmin Masa eräänsortin vammainen, vähän kuten CP tai Mongoloidi tai joku vastaava. Ei tainnut tulla se Tamperelainen pelle eli Jonne Aaron ajatelleeksi tätä, kun rupesi leikkimään / esittämään / näyttelemään / performoimaan   Mattia, että se on sellainen kun on  johtuen siitä, että on sairas. 


Muutoinkin veikkaisin, että moni kuuluisuus on sellainen kun on johtuen jostain hyvin todellisesta erosta muihin ihmisiin, jokin puute tai jotain on liikaa tai jotain. Tätä nomaalit, standardi Gnuut ei vain tule ajatelleeksi. Julkut saattaa siis usein olla tavalla tai toisella kuin muinais Egyptin Faaraot, ihan totaalisia B-luokan rääpäleitä tai kampurajalkaisia sisäsiittoisuuden tuloksena syntyneitä sekunda tuotteita. (Joissa sitten on jokin piirre, jota moni pitää kauniina tai mukaansatempaavana [kuten nyt esim juuri tuo Masa] ).

In Bona Fide,...mutta onko tuo todella hehkutettavaa, saati uutinen ?. Ja "Släsh" ei ole mikään helvetin "Brittiläis-Amerikkalainen" rokkari vaan karvanen-läski-juutalaispaska. Vittu se on jutku eikä mikään, ..mikä sitten väittääkin olevansa. Ainahan juutalaiset väittää olevansa meitä Valkoisia, mutta ne nyt kuitenkin on jokatapauksessa jutkuja, ei valkoisia eikä länsi ( pohjoismaalaisia. Vaan mm. keskeltä muinaista pölykasaa / erämaata esiin siinneitä kädettömiä(kyvyttömiä / lahjattomia) kurkunleikkaaja-loisia, kuin jokin Star Wars:sin muukalais rotu. Täytyy myöntää kuitenkin, että inhoan syvästi Gans´n´rousesia ja erotyisellä inholla ajattelen Swiit Chaild Of Mainia, onneksi en tiedä tarkalleen miten se menee, muuten se saattaisi jäädä pollaan pyörimään. Kuten kaikella sonnalla on tapana..


Vaikkin käsittelin tätä kuvaa vähän, näyttää Masa siinä originellissakin vähän joltain vammaiselta, CP:ltä tai mitä ne nyt Mongoloideja, ...niin joltain semmoiselta. Vähän. No tässä se originaali....


..näettekö ?!. Raukkaparka näyttää jotenkin ... . .. ju nou.. . joltain mitä näkee niissä ryhmissä missä on aina kaikkia kehareita, joita aina joskus näkee jossain. Itseasiassahan Maikki on jonkinsortin "Kehari" hänhän sairastaa sekä jotain paskaa nimeltä "Basedownin tauti" ja tällä kharaktäärillä on myös kilpirauhasen vajaatoimintaa tai liika toimintaa. Totaalisen kahjo heppuhan se on, aito friikki. Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka ihmiset jotka sairastavat jotain joko henkisesti tai fyysisesti, tai vaikka molempia, ilmenee muille jotenkin coolina ja ihmiset alkvat ennenpitkää seurata heitä.

En tiedä millainen Huu Haa hän on siviilissä, onko tämä joku vastaava kaheli kuin se ´Igipop´ jota tuskin kattelisi kukaan täyspäinen kovin kauaa, vai onko "Maikki" kenties ihan khuulina ja lähes inhimillinen, mutta ainakin TV:ssä ynnämuualla on se sangen levottoman oloinen hömelö. Mutta on Masa sentään siedettävä sikäli, että on kuitenkin noussut ihan aidosti elämässään ylämäkeen ja se aito ja alkuperäinen, eikä mikään typerä Tamperelainen runkkari, joka luulee jostain syystä, että kun tämä yksi on ollut tämmöinen niin hänkin voi nyt sitten hypätä siihen "bändwägöniin" mukaan ja olla sellainen myös!. Siinä kyydissä, helposti ja ilmatteex !.
Tämä nimestään jo laukeava "Aaroni"han sanoi yhdessä muinais-haastattelussa olleensa "kova poika runkkaamaan..". Pelkkä typerä, lapsellinen, tahditon nuijahan se on, jos mitään. Aina kun puhutaan siitä miten rappiollista nykyaika on ja nykymusiikki ja muoti yms. ja esiinnousee joku änkyttävä apologeetti joka sössöttää jotain "vanhanaikaisuudesta" tai siitä, ettei mitään rappiota oikeasti ole  jne jne, niin hyvä vastaus olisi huomauttaa, että ; voisitko kuvitella esim, Tauno Palon tai Georg Otsin tai Alexis Kiven tai jonkun muun vastaavan, kehuskelevan sillä julkisesti kuinka ovat "olleet kovia runkkailemaan" ?!?!. Häh?! voisitko ?!.

En oikein jaksaisi uskoa heistä, moista.

Jonne ja Negative, älkää vain yksinkertaisesti jaksako !. Pliis.

Tämä tällainen Maikki on uniikki sikäli kun nyt on ja te ....te taas, ette ole, joten antakaa tämän olla se yksi ja ainoa ja oikea ja menkää Tampereen Vasurit vaikka töihin tai perustakaa Kebab-Pizzeria niinkuin Aasin-nussijatkin, älkääkä leikkikö tyhmää.(Tai bändiä).

No niin, sain tämän jotenkuten loppuun ja "julkaisukelpoiseksi". Ei tässä senkummempaa pointtia ollut kuin ärsyyntyä tuosta läskistä jutkupaskasta ja huomauttaa Maikin sairaudesta ja siitä, että moni muukin tunnettu kharaktääri on ehkä sitä mitä on, jonkunlaisen ihan ihka aidon poikkeaman takia joka sitten manifestoituu ...miten manifestoituukin ja se saa sitten ihmiset seuraamaan kyseistä olentoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti