perjantai 28. kesäkuuta 2013

Järkeä ja Typerys

Sitten on tätä tällästä.


Tuo Jaakon kommentti pitäisi "postata" (nitojalla läntätä) jokaisen Haalean ottaan, ja mitenkäs muuten, pelmahti tuohonkin Haukkana paikalle täys vitun idiootti tai siis noita vähän Parempia Ihmisiä tätä Morlokkia oikomaan, ja suur kiitos siitä tietenkin...

Ei muuten, asiasta toiseen, paha idea olisi ruveta täälläkin, heittelemään neekereitä kivenmuurikoilla tuossa katutasolla kuten tekevät meille siellä Apinoiden Afrikassa. Oisko ees mitään !!?!?.
Sehän olis "siististi khuul" ja varmaankin käy nekgereille kun kerran kivittäävät meitäkin, sillä neekerit jos ketkä ymmärtävät tämän kehotuksen ja elävät sen mukaisesti ; "se mitä et itsellesi haluaisi tehtävän, älä tee sitä myöskään muille". Tais se Kiasus sanoa tuon.

Summa Summarum ; on Valkoisen elämä ..."muunväristen" parissa hyvin samanlainen juttu kuin sen Kanadalaisen idiootin, Eläintenystävän siis, sen Karhutyypin elämä niiden kilttien Kalhujen kehkellä, aaawww. Ihqdaaa !!. I mean, what´s the fucking harm ??! huh ?!. You is just lacist!! that´s lacism ! lacist, lacist !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti