lauantai 1. kesäkuuta 2013

Neekeriräminää

Jaha, ja taas on neekerit riahunu !.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013060117098556_ul.shtml

Kuvatekstissähän sanotaan, että "Poliisi on pidättänyt ihmisiä", mutta korjattakoon, että kyseessä on siis neekerit, ei ihmiset !!. SuomHuom!.

Onko tilaisuutta jossa neekerit eivät spontaanisti repeisi liitoksistaan, kuten jossain vuotuisassa Vuu Duu älämölö-keharoinnissaan ?!. Nimpä, nimpä.

Siellä on taas joku Watusi Mwa´omba vahingossa ollut vääränlaisissa Niken-lenkkareissa ja tämä on  jäytänyt Mbobaamban mieltä joka on tallannut sitten Wykelelele Mbabemben gorillanvarpaille ja kussut booliin ja siitä on sitten neekeri-riemu revennyt !!. Ja oikein olan takaa !.

"..AAaaaay, whazzupp ya´ll, iss aal good ya´ll, iss all good, don´t mean nuthin, beyoooaatchhh. Mathatfakaaa ..."


Tässä on foto, tilanteesta ennen räyhän puhkeamista ja kuten näette, on kaikki vielä tässä vaiheessa a-o.k ja meno on neekeriyteen suhteutettuna vielä sangen "sivistynyttä".

Mutta sitten.......jostain ilmestyi pari haaleaa muij´jaa yht´äkkiä! imeskelemään mboban ja bambeben massiivisia kulleja, ja tästä ei Gorillattaret diganneet!!. Not. One. Bit !.

Joka jo yksin on sinänsä, näin Valkoisen näkökulmasta, sangen ...poikkeavaa, kun ottaa huomioon tämän tapahtuneen "päiväkodin kevätjuhlassa". Mutta neekereille se on täysin yeees.
Vielä ei ole tietoa kuinka neekerit olivat vapautuneet häkeistään ja päässeet remuamaan vapaasti yhteiskunnan sekaan, mutta L.L.H.M (Liittovaltion Limaiset Hikiset Mulkut) selvittää asiaa.

Eli pyörittelevät vähän paperia ja ovat tekevinään jotain, samalla kun pelaavat Pasianssia ja katselevat netistä haaveilemansa veneen kuvia, donitzia mussuttaessaan. Iss all good yall !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti