sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Onnea 100-vuotias Pohjois-Korea !!

Katsoin telkasta jonkun konsertin tuolta Pohjois-Koreasta.
Siellä oli kaikkia sekalaisia esiintyjiä, Maik Monrou juuri sillähetkellä kun tulin kanavalle ......

Hienoja valoja ja moderneja taloja ja vaatteita ja kaikkea sellaista ulkokohtaista tyyliä ja muuta siellä oli kyllä ! SE myönnettäköön.
Mutta Pohjois-Korealaisethan ON tunnetusti melko hyviä järjestämään kaikkia tuollaisia ulkokultaisia näytöksiä omasta "paremmuudestaan" ja mistä lie vitun "moraalisesta ylivertaisuudestaan" ja pullistelevat kuin olisivat mitäkin vitun VAPAITA ja kykeneväisiä AJATTELEMAAN ja toimimaan HENKILÖKOHTAISEN VASTUUN perustalta yms.

Eniwei...... niin nin vaikka tapahtumapaikka EI OLLUT Afganistan, NÄYTTI se kuitenkin siltä kuin siinä olisi juhlistettu, ei satavuotiasta Pohjois-Koreaa, vaan nimenomaan Afganistania tai jotain sen futisjoukkuetta tai jotain.

Vaikka ilma ei ollut mikään trooppinen, esiintyi siinä muutamakin Arabi ilman päällystakkia ja t-paidassa ja yksi jopa Pete Parkkosen tapaan ilman paitaa ! Kääk.

Siellä keikkui lavalla myös jokin ilmeisesti Manneista tai "mustalaisista" tai mikä heidän Virallinen nimensä nyt juuri tällähetkellä onkin, nin niistä koostuva remmi. Joka inhotti minua syvästi, sillä hehän EIVÄT kuulu osaksi Pohjois-Koreaa vaikka ovatkin siellä lilluneet ja marinoituneet jo runsaat 600-vuotta ! Intergoitumatta paskan vertaa.

Mutta koska Pohjois-Korealaiset ei USKALLA sanoa "ei!" ulkopuolisille ja erityisesti Manneille, on luultavasti vain käynyt niin että nämä hevosista jotain ymmärtävät miehet, on vain menneet ja kysyneet tapahtumanjärjestäjiltä / -jältä, että "katooo...nääs, hei?...voidaanxme tulla tänne soittaa !? hei ? kato....teille nääs ? MUSIIKKII...kato...voijaanko?" ja siihen on vain saatu yskäistyä vastaukseksi että ..."..nooh...joo.niiiiiiiiiiiiin...no kyyyylllä se ehkä kai onnist...hei odota kun mä kysyn Ykältä, YKÄ!!? HEI YKÄ!!..."

Ja "Ykä" on laskenut virtsaa housuihinsa ja hymyillyt tosi tosi tyhmästi ja kakonut vain että "...nnnnNNGGHtjoooOOOH!..." ja poistunut äkkiä paikalta.

Näin siinä on LUULTAVASTI käynyt.

*

Siellä kävi myös, valitettavasti ja pöyristyttävää muttei yllättävää, kyllä, päätäänaukomassa myös virtuaaliset "Riku & Tunna" eli nuo maanmainiot Kommunismin ja Kollektivismin ja Stalinismi-Leninismin Suurlähettiläät kotimaansa, Pohjois-Korean, ulkopuolella. Ja he tuttuun ja ennustettavaan tapaansa, saarnasivat tyhmille maallikko-Korealaisille jotka istuivat siellä naama noessa ja räässä, perunasäkeissään ja jalkaräteissään, maassa, niin nin he saarnasivat näille Autuaan Tyhmille Kansalaisille kuinka nykyinen aika on.....jotain mitä HE sanovat sen olevan ! Ja se on mm "avoimuutta ja toisiintutustumista, joka on pakollista btw" yms.

He myös siellä ruudussa ollessaan ja keikkuessaan, paviaaninnäköisenä, puhuvana päänä - sanoivat että "tämä aika muistetaan..." ....jostakin.
Jostakin se muistetaan, mutta he EIVÄT sanoneet että se muistettaisiin esim "tahallisesta Kansankokonaisuuden ja Kansallisvaltion ja rodullisen homogeenisyyden tuhoamisesta ja kappaleiksirepimisestä, ja rotujen epäsuotuisasta sekoituksesta ja kaikkinaisesta kulttuurin ja älyn ja viisauden ja tiedon ja aidon TOTUUDEN hävityksestä ja sotkemisesta mutaisaan valheelliseen massakollektivismin kommunistiseen kurjaan suohon, ja mädätyksestä ja valheista ja normaaliakin ALHAISEMMASTA ´Poliittisesta´korruptiosta ja komentelusta ja sensuurista ja ajojahdeista ja kontrollipyrkimyksistä ja yleisestä kusipäisyydestä, ja myöskin ahdasmielisyyden uudesta tulemisesta ja siitä että maihin joissa EI luontaisesti ole Afrikan homoa, tuodaan vieraslajina....Afrikan homo!" Muiden muassa NÄISTÄ piirteistä tätä nykyaikaa, ei "Riku & Tunna" maininneet YHTÄÄN  MITÄÄN.

Sitten siellä taas hypeltiin ylös-alas kuin neekerit savannilla, ja pompittiin tyhmän musiikin tahdissa, ja sohittiin ympäriinsä todella todella khuuleilla valoilla. Ja siellä seisoi myös jokin sekalainen kokoelma tai jopa lajitelma, vanhuksia, tyhmissä ja rumissa ja arkisissa vaatteissa, hölmistyneinä ja pöllämystyneinä ja ihmettelevinä ja huuli pyöreänä ja hämillään ja ällistyneinä ja höyrähtäneen höperöinä ja jotkut heistä myös aukoivat välillä suutaan, kun taas suurin osa näytti vain siltä kuin dementoitunut vanhus näyttää ....vapistessaan jossain vanhainkodin seinänvieressä ja tuohtuneehkon näköisenä. Luultavasti siksi ettei tiedä MIKÄ ja missä on.
Näitä vanhuksia taidettiin kyllä ruudussaolevalla tekstillä väittää "kuoroksi", muttei se ollut totta. Mutta kuten jo tiedätkin, Rakas Lukijani, ei MIHINKÄÄN mitä Pohjois-Korea sanoo, voi luottaa tietenkään yhtään. Lainkaan.
Ollenkaan.


Siellä lavalla kävi myös Samuli Eedelmankin jostain syystä, näyttelemässä lähinnä ikeniään ja syvintä osaa kurkustaan..... ja pullistunutta ylimalkaista olemustaan yms.
Siellä myös kävi villisti heittelehtimässä ympäriinsä se kloppi, se kissanpennultanäyttävä sälli, se "Robin" niminen ...olento ? Hahmo ? Kharaktääri ? Tylsimys ? Mäntti ? Take your pick !

Juhlissa ei siis, kuten ehkä jo huomasit, juhlittu niinkään Pohjoisen-Korean Suuren ja Mahtavan Valtakunnan alkanutta satavuotistaivalta, vaan lähinnä sen mulkultanäyttävää "Pääministeriä" ja noin 300-päistä laumaa Afgaani ja Somali olentoja ja muutamia muita, varsinaisempia, Aasialaisia. Ja siis tuota "Robinin" mölyämistä ja sitä 1690-luvulla kuuluisaksitullutta "Darude" nimistä kiitoratapartaista hyypiötä.


Tässä pieni kuvatallenne tuosta Konsertista...


 🎶  Taas hommat etenee....lähetää vetelee... ♫ "


Afgaaneilla siellä oli kyllä ainakin kaikilla silminnähden melko mukavaa ! Ja sehän on melko mukavaa ! Hieno homma, hieno homma.

Pohjois-Koreaa itseään siellä ei nyt niiiiiiiiiiiiiin näkynyt, mutta onko sen niin välikskään ? Mitäpä siinä olisikaan lopultakaan nähtävää ? Jollei nekruja ja muutamia somppuja ja sekalaista lajitelmaa ählämeitä ja vaivaantuneita mummoja ja höyrähtäneitä vanhoja pappoja ja bilettäviä, pomppivia, tanssahtelevia Iloisia Lintusia eli tyttöjä !?!


SEN myönnän kyllä, auliisti, että itse ILOTULITUKSET, joita siis konserttiin sisältyi Kommunistisen PropagandaSanoman lisäksi, olivat kyllä hienoja !! Niin pieneen ja köyhään ja kurjaan maahan suhteutettuna ainakin. Ja ne eivät €uroissamitattuna maksaneet edes kuin vaivaiset 40-tuhatta..... joten SE oli hyvä homma. Ihan siis aidosti ja oikeasti, vilpittä ja ilman sarvia / hampaita; se ON pieni raha !! Yleisestiottaen "Poliittinen Luokka"(!) SYÖ sillä rahalla ILLALLISEN !! Tai hurauttaa lentokoneella ILLALLISILLE johonkin toiseen maahan, esim ...Brysseliin tai johonkin, tai suhaa taksilla sen rahan edestä kotomaassa tjns. Joten satavuotisjuhliin oli tuo raha vielä TODELLA TODELLA pieni, ja lähes LIIAN PIENI, josta herääkin EPÄILYS.

Epäilys SIITÄ että; VÄLITTÄÄKÖ Korean Suuret ja Mahtavat, jopa Patrioottiset, Johtajat LAAAIINKAAN omasta "Kansastaan" ja "Maastaan" ja sen "kulttuurista" ?!?! Vai MIKÄ on meininki ?

Mutta ehkä tämä on vain kirjoittajan omassa päässä, huu nous.


*

Siellä oli / esiintyi myös Remu !!!

Se oli eräs tunnettu olio aikanaan, mutta nyt se on jo entinen. Nyt se on jo ...tai ENÄÄ, vain pelkkä vanhus. Mitätön varjo ....mustalaisesta kai ?
Se yritti parhaansa mukaan näytellä OIKEASTI SOITTAVANSA jotain vitun rumpuja tjns, mutta näkeehän sen nyt kuollut kissakin ettei se muuta kuin vähän hytkyi ja hätkähteli siinä muovisen apinanrumpusetin takana, näyttäen TODELLA todella, todella, ulapallaolevalta ja hän oli varmaankin myös suuresti ÄRTYNYT siitä että, paitsi että pari lääkettä oli ehkä jäänyt tältä illalta saamatta, saattaisi Poirotti tai jokin mitä on tottunut siellä huoneessaan katsomaan, mennä sivu suun.

Mutta luulen hänen kuitenkin ehtineen näkemään ainakin loppuratkaisu joten allest klar kaiketi.

Lavalla käväisi myös Vartiaisen Jenni, seitkytäluvulle "siistissä" "luukissaan", ja hän lauloi sen jo rikokseksi muuttuneen "En Haluu Kuolla Tänä Yönä" laulunsa. Mutta MINÄ ymmärsin sen VÄLITTÖMÄSTI mistä oli OIKEASTI kysmys; hän osoitti nähkää sen "biisinsä" yleisössävaanineille Muslimeille !
Ja hän toi esiin ettei haluaisi, kiitos, kuolla juuri tuona yönä, ainkaan mihinkään pommiin tai mihinkään.
Se oli melko ovela "veto" kyllä, ja näppärä "peli-liike" !

Se oli sama juttu kuin jos jokin nätti ja nuori ja lähes ALASTON, tyttö, käyskentelisi ja keimailisi, pitkin Kaisaniemenpuistoa keväisenä Perjantai-iltana ja laulelisi ettei "haluu tulla raiskatux tänä yönä". Ymmärtäähän sen.
I gut no problem with it !


Joka tapauksessa; Konsertista JÄI vähän kuvottavahko ja pahakin, maku, suuhun. Sillä siinä sivuutettiin lähes TÄYSIN itse Pohjois-Korea ja sen AITO ja AINOA ja AINOA OIKEA "Kansa" !! JA HEIDÄN de facto, elämänsä yms.
Siinä juhlittiinkin lähinnä Kapitoolissa, Pääkaupungissa eli Hellsingissä.

Jonka kadulla oli lähes absurdin suuri määrä "Kansaa" katsomassa Spektaakkelia. Puuttui vain ohjuslavetti ja Kim sitä tuijottamasta !
Mutta muuten tämä oli ihan sitä tuttua Perus Kauraa ja Kamaa.


Paikkanahan toimi tietenkin tuttu ja tunnettu ja turvallinenkin kai, "Kansalaistori". Sillä............................ .. . .no; kuinkas muutenkaan ?!?!

Kaupunginosa tai alueen nimi ääntyy tällä kielellä jolla kirjoitan, mielestäni suurinpiirtein näin: "Uuse / Uusi(?) Somalea / Somalia".

Ja vaikka tämä ei nyt ehkä varsinaiseen Juttuun liitykkään, niin mainittakoonkin että kyseisen alueen pää-elinkeino on tietenkin "heinä" ja siihen liittyvät.....liitännäiset.

" Kansalainen Työssään "




.....Näihin kuviin, näihin tunnelmiin !!



Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti