perjantai 27. tammikuuta 2017

Kysymys Suomalaisille

Tajuattehan te KAIKKI että ns "Politiikka" ja se että NAISET, saatana, on siinä mukana, ja kytät ja "Laki" yms on sekä Pahaa että väärin, ja olemassa, ainakin SUOMESSA; lähinnä vain ja ainoastaan niinsanottuina "suojatyöpaikkoina", niille muutoin TÄYSIN HYÖDYTTÖMILLE itsekkäille ja megaröyhkeille olennoille jotka kyseisiä elämäntapoja ylläpitävät ja elävät ??!?!!

Käsitättehän te tämän ?!
Hei !?....

Heillä ei TODELLISUUDESSA ole YHTÄÄN. MITÄÄN "Virkaa". Mutta koska TE, Hyvä Yleisö, olette kiehtovaa kyllä, SEKÄ tyhmiä, ETTÄ laiskoja(!!), etenkin älyllisesti, on tämä vitun kusipäinen sumutus saanut jatkua jo aivan kammottavan kauan tällä vitun planeetalla.

KAIKKI ongelmat, joka tapauksessa, johtuu lähinnä teidän a) ajattelemattomuudesta ja b) röyhkeästä itsekkyydestä ja myös taipumuksesta nähdä kaikki vihollisina ylipäätään, alunperinkin. Mitä Hankamäki pitää "Heteroiden ominaisuutena" - jota se onkin, muttei homotkaan siitä kyllä täysin vapaita liene.

Myöskään taikausko ei ole teistä vieläkään karissut mihinkään. Ja jos on joku jossain joka julistautuu Ei-Taikauskoiseksi, on se lähes varmasti ja poikkeuksetta joko selkeä änkyrä Marxisti-"Ateisti" tai vain jokin nuhjuinen päättämätön hölmö, joka ei erota omaa pyllynreikäänsä Meedion ammatista.

Teitä siis komennellaan kuin karjaa ja käytetään(!!) kuin jotain autoa / omaisuutta, ja te vitun kusipäät käpyaivot löhöävät vitun vätykset olette vaan niinq et "jeea män...tää on ihan jees ja hyvä! ..ilman tätä...olisi se Kaaos ja Anarkia! Kaikkihan nyt SEN TIETÄÄ!".

Haistakaa siis vittu.

Te olette minulle AINAKIN yhden kokonaisen ELÄMÄN velkaa.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti