lauantai 21. tammikuuta 2017

Melbournen Isku

Jaa mitäs vittua ?!..Se siis OLIKIN MUSLIMI !?!?!?

Ei jukolauta saatana voi olla tottakaan........minä ohitin kyseisen uutisen, koska oletin sen olevan "vain joku hullu" tai jotain, mutta kaiketi kyseessä oli TAASKIN muslimin tekemä yliajomuotoinen terrori-isku.

http://mvlehti.net/2017/01/20/video-melbournen-terrori-iskun-uhrit/







TUOSSA, on koko tämän nykyajan kuva taas, yhdessä pähkinänkuoressa. Paikallinen pieni / nuori tyttölapsi makaa kadussa, jonkinlaisen "iskun" seurauksena, kiljumassa ja valittemassa tuskaansa yms, ja sillävälin Vasurin vittupäät paskanaamat oksennukset päivystää täällä pitkin katuja ja nettiä "Valvomassa Toisia Ihmisiä" kuin jokin vitun idiootti kyttä, koska ovat syntyneet tyhmiksi ja tyhjiksi ja siksi PAHOIKSI (kuten muslimitkin!), ja puhaltelevat pilleihin ja käskevät viheltää jonkin "pelin" "poikki" yms paskaa mitä luulisin jopa Kim-dynastian ja Maon ja Staalinin superpersläven yms HÄPEÄVÄN.



Vittu se YKSI AINOA MUSLIMI mikä Austraaliassa asuu ja ...SE RIITTI !! .........ei vittu ...sentään....mitä tässä voi enää muuta kuin pyöritellä päätään ja valmistautua seuraavaan Ristiretkeen !?
Odotamme ja odotamme, mutta kutsua ei kuulu. Ei näy.
Tosin MINÄ teurastaisin "omat johtajani" EN VIHOLLISTA, tietäkää TÄMÄ(!!), JOS jokin vitun SOTA alkaisi. Ihan kuten JOKAINEN vastuuntuntoinen ja älykäs ja viisas ja katuviisas ja oikeasti tippaakaan MORAALINEN olento. Joten suurin osa teistä ryntäisi varmasti kuin koira ovesta ulos, kuselle yön jälkeen; riemumielin kohti Virallista Vihollista ! Ja sen yli !
Se johtuu siitä että te olette tyhmiä. Minun näkökulmastani aivan absurdiuteen asti, ULTRAtyhmiä.


Mutta SILLE on ainakin kai OSA SELITYSTÄ se yksinkertainen FAKTA että; me, te ja minä, olemme kaiketi eri ROTUA. Lähes eri LAJIA.
Vaikken tiedä tarkkaan mitä, mutta NÄEN kyllä TARKKAAN että ERI. Minä olen vain parempaa ylimalkaista tekoa ja laatua kuin te, se on niin simppeliä. Kuten kaikki muukin.


Mutta jotten eksy aiheesta... palaan Melbournen iskuun.
On aika vitun uskomatonta että jopa jumalauta Austraaliassa asti(!) kaikista maailman kolkista, sitä ei ole enää (kiitos "Edistykselisten" eli TAANTUMUKSELLISTEN ja mielisairaiden vihanriuduttamien Marxististen fundamentaalikusipäiden psykopaattien) turvassa MUSLIMEILTA ja sikäli "islamilta".

Ja mitä AUSSIT on tarkalleenottaen tehneet, suuressa mittakaavassa, esim Lähi-Idälle tai mussuille tai jotain !?. . ......Aussit elävät siellä sivussa keskenään, kenguruineen päivineen, muiden tieltä poissa kuten Japanilaiset ja tätä "Vuotta 1984" edeltäneet suomalaiset aikoinaan.

*

On todella todella TODELLA häkellyttävää katsella Vasemmiston ynnä muiden vitun psykoottisten rottien reaktioita tai niiden PUUTETTA (psykopaatin yksi perus tunnusmerkki on tunteiden PUUTE ja tunne-elämän totaalinen köyhyys ja kurjuus) näihin liukuhihnaiskuihin, vaikka maassa kieriskelisi lapset verissä päin tai jotain vastaavaa.
Mutta jos jossain on kaltoinkohdeltu jotain VITUN KOIRAA niin avot; joka vitun twitteri ja twätteri ja feisbuuk ja paskanaamojen vittupäiden galleriat täyttyvät itkuvirsistä ja jeremiaadeista ja valituksista ja TULISISTA kannanotoista ja VAATIMUKSISTA "säätää lakeja" yms ultratyperää kusipäistä, ihan oikeasti ja aidosti HÄIRIINTYNYTTÄ paskaa.


HAISTAKAA VITTU saatanan kuvottava hävytön perkeleen pohjasakka paskasakki !


-

KUINKA VAIKEAA on tämä; "me olemme tehneet GIGANTTISEN, VALTAVAN, YLISUUREN virheen ja lellineet vihollista ja tuhonneet niin lukemattoman paljon ja niin suunnattoman monta elämää, monessakin mielessä (sivuvaikutuksineen ja lieveilmiöineen), ja samoin myös fyysisiä ympäristöjä ja arkkitehtuuria ja olemme myös tuhonneet itseämme kyvykkäämpien rakentamaa kulttuuria ja taidetta yms, että ansaisemme Kollektiivisesti Kymmenentuhatta Kuoliaaksiruoskimistuomiota!! No question about it !" ?!?


Helpompi on vain, vitun oksettavan ärsyttävät superkuvottavat typerät persläpi-paskakakarat, jatkaa omahyväisyyden typerää yliyliylimielistä linjaanne ja vieritellä VASTUU milloin kenenkin harteille, ja kiistää oma oksettavan nyrpeä typeryytensä ja omahyväinen itsekäs ällöttävyytensä ja katsoa peiliin kuinka VITUN RUMA HIRVIÖ siellä oikeasti asuu.

Wau teidän täytyy olla TODELLA(!!!), ai miin TODELLA, nurinkurisen typerästä ja moukkamaisesta "kodista" kotoisin !! Vitun iljettävät perkeleen ihmissudet.
Mutta sitähän "puhdasveriset" Cro-Magnonit OVAT herran tähden!! Kylmäsydämisiä typeriä itsekkäitä ja alkeellisia PETOJA, joista ei ole ikinä saanut maailma MITÄÄN hyvää. Koska heistä ei ole muuhun kuin käymään toisten kimppuun ja ryöstämään näiltä SAALISTA, eli periaatteessa "Poliisintyö" pähkinänkuoressa, ja sitten vielä ärsyttämään siihen päälle, aukomalla typerää ja inhottavaa jurakautista vitun elukan kitaansa / suutaan.

*

Jos tuohon olisi sattunut muuten paikalle joku esim.....uu ai dount nou joku "AntiFa" lössi, niin mitä LUUUUUUULETTE; olisiko ne alkaneet vain sättiä kyseistä lasta "Rasismista™" ja potkimaan sitä kiilusilmäisen innoissaan kuin Kellopeliappelsiinissa konsanaan ?!







Eniwei: lapsi parka.
Melko järkkyä.

Minun nuoruudessani ei tarvinnut, ainakaan täällä Ei-Helsingissä, edes ajatella joutuvansa jonkun vitun paska-aivo mielipuolizombi MUSLIMIN yliajamaksi, koska "Valtion Poliitikot" ei omaa käärmeenkään moraalia ja selkärankaa ja kykyä itsekritiikkiin ja nöyryyttä. He ovat toisinsanoen TÄYSIN TYHJIÄ ns "Kristittyjen Hyveistä".
HE OVAT YHTÄ ALKEELLISIA JA PAHOJA JA ALHAISIA KUIN MUSLIMIT, vielä kerran toisin sanoen.

Haistakaa vittu ja hävetkää.

Ja koettakaa käsittää että; se kaikki tulee TEISTÄ. TE OLETTE PAHOJA, ihan kuten KYTÄT ovat RIKOLLISIA mielipuolisia aggressiivisia tungettelevia häiriintyneitä höyrypäitä ja tismalleen, täsmälleen, sama asia kuin raiskaaja.

Mutta ai niin juu hei !! teillehän on "OPETETTU" jotain ihan muuta ! ...HAHAHAh ahah..h.a.haaa.....oijoi....voihan ..vi..tsi.





P.s Lapset ja ylipäätään Seuraavat Sukupolvet maksavat aiempien munattomuuden yms hinnan! Joten "aiemmat" TUNNISTAKAA SYYLLISYYTENNE vitun paskapäät.
MINÄ en ole syyllinen enkä ota siitä kvanttiakaan itseeni.

TE lapioitte tämän paskan, jonka olette ihan itse luoneetkin ja maahantuoneet ja levittäneet laajalle ja ylimielisiessä virneessä. Julmasti, komennellen, ilkeästi.

TE olette käytännössäkatosen TAANNEET tulevaisuuteemme uuden sisällis-sodan.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti