perjantai 6. tammikuuta 2017

Salakatselu Äxl



HAHAHah !

Vitun tyhmä läskipäinen, pulleapäinen poika.

Vaikken ole MITENKÄÄN enkä sitenkään "oikeusjärjestelmän" saati sitten "Lakien" puolella, mutta olen SINUA VASTAAN. Enemmän tai vähemmän. Ihan jos siksi että olet Jonkinsortin Neekeri ja MINUN maassani.

Mutta TUO tyyppi ei enää olekaan, vai onko, se iloinen ja aaiiina niin hymyileväinen, ai että ku ihanaa aaaawwww(!) eiksvaa(?), vitun läskipäinen typerä perkeleen ählämin läskipää "Monikulttuurisuuden™" maskotti.
Vaan surkea vitun perverssi mytty, jossain "Oikeustalon" (hah!) tuolilla.



No...jaa..... en suoraansanottuna keksi mitään merkittävää sanottavaakaan tästä tapauksesta.
Mutta halusin edes vähän ilkkua ja muistuttaa teitä sylkemään kyseistä ählämiä, ja ilmaista sen että olen tyytyväinen tuon vitun (mahdollisesti Turkkilaisen) typerän vitun persereiän katoamiseen VIIIIHDOIN(!!) suomen televisiosta !

Vaikka tottakaihan se tuodaan sinne takaisin ! Ennenpitkää ! Ja kunniasaatossa, Poliisimotskarien turvaamana, ikäänkuin jotakuta kiinnostaisi edes AMPUA tuota mulkkua, ja punaista mattoa pitkin. Se ehkä KANNETAAN sisään sinne palkintogaalaan, missä tämä "kasvojenpesu" todennäköisimmin suoritetaan ja jossa on olevinaan jotakin muutakin sisältö kuten esim Sam Heedbärin Ständapkoomikon kyvyt tjns, mutta HÄN on se Päätähti. Ja hänet ehkä KANNETAAN sinne, purppuraisella tyynyllä, kultalehdillä peitettynä ja riemuhuutojen kaikuessa pitkin Stadin onttokalloista maisemaa.

Vitun muulit !

Salakatselija Äxl.
Tiirailija Äxl.
Vaanija Äxl.
Tuijottaja Äxl.
Siinä vain joitain mahdollisia kutsumanimiä tälle Moniosaajalle™.

Tuo on se TOINEN vitun Vastenmielinen Äxl. Se toinen on änkemässä taas tänne Härmäänkin tässä kesällä, sen vitun NAUUUUURETTAVAN saatanan dinosauruksista ja ihan oikeista LUURANGOISTA koostuvan hevosen-sontabändinsä kanssa !
Vitun ruma lihava ja etova, naurettava, ja oksettavakin, oranssi paskaläjä. Vitun oranssi paska. Vitun ällöttävä ihramaha pelle. Vitun tyhmä läjä tyhmää oranssia yhdentekevää dinosauruksen paskaa !
Pitäisi vain ne läskinsä siellä "states side", siellä oman maansa sisäpuolella ja tikahtuisi jo sydäriin kuten hänen kuuluisi !

Vittuako sekin läski vielä kömpii perkele LAVALLE ?!?!? Se puuskuttaa jo kun aamulla riisuu korsettinsa tai pistää aamutohveleita jalkaansa tai kiipeä KAKSI rappusta.

Ja mitä kukaan enää ylipäätään VÄLITTÄÄ jostain VITUN Gans-Än-Rousesista !??!
Vittu; se oli PASKA jo silloin ja se on VIELÄ PASKEMPI NYT, NYKYÄÄN !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti