keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Marttiina ja Miss Murjaani

http://www.iltalehti.fi/viihde/201701112200052127_vi.shtml

Martina Aitolehti kommentoi Miss Helsingin saamaa rasistista kritiikkiä: "Ei tuollaista vartaloa ole skandinaavin mahdollista saavuttaa"


Hei Marttiina !
Hei iltalehti !
Hei Stadin muna ja molo -päät Vasurit !
Hei nekrut ja ählyt !
Hei !?!

Ikäänkuin te ette itse olisi TIENNEET, vallan vitun HYVIN, mitä tuon apinattaren valinnasta MISS(!!) Helsingiksi SEURAA !!
Ikäänkuin te ETTE olisi kuin joku tyhmä ja läskipäinen ja paksukalloinen idioottilapsi, joka TIETÄÄ vallan mainiosti ettei keittiön hienolle pöydälle, jossa on uusi ja vitivalkoinen pöytäliinakin vielä, saa paskantaa, mutta paskantaa tietenkin silti, koska "se on sen luonne" !
Ja joka sitten nostaa typerän ja ÄRSYTTÄVÄN äläkän siitä KUN, ei jos vaan KUN, häntä tullaan siitä paskantamisesta torumaan.

TOTTAKAI, totta-vitun-kai, näin kävi ja käy ja tulee AINA käymään !!
TÄMÄ on vittu "Suomi" eikä Afrikka !!!!!!!!!


Ja mitä tulee VASEMMISTON OMAAN ykkös päähänpinttymään, eli ROTUUN, niin; vaikka tuo ämmä tai "tyttö" tai mikä se sitten ikinä onkaan, olisi VALKOINEN, olisi se silti RUMA ja siksi VÄÄRÄ VALINTA missiksi !


Koittakaa nyt vitun kakarat saatana opetella edes jotain ALKEITA "toisten ihmisten huomioinnista" ja ylipäätään jostain muusta kuin Histrioonisesta Kusipäisyydestä !! Saatanan Stadin ääliöt !

Suomelle tekisi vain terää, ja hyvää, ja suomea tervehdyttäisi kummasti, JOS Ryssät vaikkapa "mattopommittaisivat" taas stadia nin kuin Wanhoina Hyvinä Aikoina.
Ja koska se olisi RYSSÄ, kaikista maailman levälajeista, sen TULISI kelvata moitteetta jopa Vasureille ! Isännäthän ne vain siinä koiraansa läpsisivät ! Ei siitä voi moittia !


Tämä on HYVIN, HYVIN yksinkertaista; JOS menee miinakentälle, todennäköisesti sitä astuu miinaan ja räjähtää !
JOS kokeilee onneaan ja vieläpä JATKUVASTI, ja käy oikein "olan takaa" ärsyttämään koko kansaa ja sen todellista olemusta ja mielipidettä; saa sitä mitä ihan ITSE tilaa !! Eli jonkinlaisen "kaustin" tai "skandaalin" tjns, mitä sitten kauhistella ja kiljua laumassa ja rääkyä kuin idiootti.

Ja mitä vittua tuokin mitä tuo simpanssinnäköinen naaras, Marttiina, tosin ihan hyvällä tavalla simpanssinnäköinen, sanoo tuon nekrun kropasta !??!
Ei valkoinen tai "skandinaavi" voisi näyttää esim käärmeeltäkään tai mustekalalta....joten ...tulisiko niiden TODELLA olla jotain IHANTEITA sen tähden !?



Kristus sentään idiootit !


*




HAHAHAAAA !

Nyt meni yli jo iltalehden kirjoittajaltakin, sillä hän selvästi nauraa kirjottamansa tekstin kautta, kuten minäkin, tuota Marttiinan, todentotta(!), älähdystä !

"Uskomattoman kaunis"...THAHAHAhaha ja sitten on HETI perään tuon vitun kammottavan murjaanin kuva! LOL ! HAHAHahaaaaaaaaaaaaa.....ai vittu ...hei ? KATTOKAA NY SITÄ SAATANA ja VÄITTÄKÄÄ, edes I T S E L L E N N E (!!!) että se on jumalauta KAUNIS !!

Vitun vittupäät saatanan saatanat, perkele !!

KEHTAATTEKO väittää edes peilille, että "tuo mutapaakku näyttää nätiltä" ?!?!?!!?!

TUO ^!! TUO tyhmän pitkänenäinen nekrutar NÄTTI !?!?!?!?


KUUUUIIINNKA pahasti te olettekaan oman vitun kielenne ja sen sanojen merkityksen ja niiden sisällön, ja todellisuutta kuvaavan voiman, unohtaneet !!
Voi luoja sentään.



Mister Finland 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti