sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Yösaarna 01/2017

MITÄ, tarkalleenottaen, kaikki te jotka yritätte epätoivoisesti ja kuumeisesti ja fundamentaalisina "kuin" RIIVATTU, muuttaa kaikki muut kaltaisiksenne, oikein LUULETTE että SIITÄ lopultakin seuraisi jos se "utopianne" todella onnistuisi ja esim "Rasistit™" katoaisi ?!?

Esinnäkin, TE, olette ITSE, niitä vitun "rasisteja" - ja SE ei ole mitään vitun "rasismia™" nähdä maailma sellaisena kuten se ON eli siten ettei muut rodut ole valkoisten paskankaan väärtejä, eritoten VERRATTUNA valkoisiin ja ettei neekeri ole periaatteessa edes ihminen. SE lienisi kai sitä mitä tuo JUUTALAINEN MANIPULAATIO (klishee) SANA / KÄSITE tarkoittanee, että neekeriä esim raahattaisiin jatkuvasti lava-auton perässä köydellä KOSKA se on neekeri. Eikä MISTÄÄN, yhdestäkää muusta syystä. Ei mistään. Ei kerrassaan MISTÄÄN oikeasta SYYSTÄ. EI raiskauksesta, ei ryöstöstä, ei liian (kadehdittavan?) pitkästä kullista, ei mistään muusta. VAIN siksi että se "nyt vaan sattuu oleen nekru" tjns.

Mutta SE....se on vain jotain mitä jotkin väkivaltaan taipuvaiset hyypiöt TEKEE. Se on lähinnä PAHUUTTA sinänsä, se on vain "ilkeä teko". Ei mitään mille pitää KEKSIÄ uusi oma hevosenpaska KÄSITE sitä kuvaamaan, ja jotta sitä voisi kaltaisenne pikkusielut keskenään kauhistella.

MINÄ, ihan oikea ja kaiketi siis piinkova RASISTI™ en olisi edes KEKSINYT moista asiaa, en olisi hoksannut vetää edes kissaa  fa Christs sakes, auton perässä, saati sitten jotain edes niinkin haapeasti "ihmistä" kuin neekeri !! Mutta hei; joku senkin keksi !
Joku aikansa vasuri ! SEN voin ihan TAATA.


*


Tämä tosin perustuu siihen OLETTAMUKSEEN, mitä nyt saarnaan, että te edes milläänlailla OIKEASTI "ajatte neekerin asiaa" !! HUOM !!!
JOS tämä on KAIKKI, VAIN; "Poliittista Peliä" niin.........kertokaa sadalla jokainen "haistakaa vittu!!" mitä olen teihin kohdistanut ! Saatanan vitun kusipäät koiranpaskat koirat !

Se tekisi teistä ehkä viiieelä vähän, piirun verran, ALEMPIA. Ihan siis; Täys Paskoja.
Totaalisia ja täysin täysiä kusipäisiä persläpiä, lähes vailla vertaa.

Te olette minimissäänkin, JOKA TAPAUKSESSA, hyvin hyvin HYVIN(!!) tyhmiä ja LAPSELLISIA, nyhveröitä ja väärin informoituja (koko olemassaolosta sinänsä!) ja taipumattoman typerän jäykkiä, itsekkäitä ylimielisiä idiootteja, kuten kyttä, jotka LUULEVAT kuin jokin vitun "Faarao" tai jokin, olevansa se Korkein Elämänmuoto mitä maa päällään kantaa. Ja jos SE ei huoleta teitä ITSEÄNNE, ja saa MIETTIMÄÄN OMAA OLEMUSTANNE sen kummemmin uusiksi ja syvemmin niin..................................jaa. En tiedä mitä sanoa...........se tarkoittaa kai että olette psykopaatteja, ja psykot ei TUNNE juuri mitään muutenkaan. Ne on kylmiä kuin kone.
Joten se tekee teistä KONEITA. Onko KONEENA "eläminen" siis siistiä ? Se tekee khuuliksi ?....
Tiedä häntä.


Miksette te vain LOPETA koko tuota vitun alhaista luihuilua LOPULLISESTI, nimeltä "Politiikka" ?!?!?!?!?!?!?
MIHIN sitä TARVITAAN ???.......Paitsi siihen kieroiluun mihin Hankamäki sanoo HETERON sitä tarvitsevan; eli siksi että NAARAS ei ole SUORA olento vaan umpikiero, eikä se tykkää tai ymmärrä SUORAA LÄHESTYMISTAPAA. Vaan sitä täytyy aina mairitella ja ansoittaa ja sen takia täytyy "pelata" ja työntää muita syrjään, ja leikkiä milloin tyhmää, milloin rohkeaa, milloin läskiä paskaa, milloin kaikkitietävää jne jne ad nauseam.

Te olette kuitenkin oikeasti MASKULIINISELLE SIELULLE; VASTENMIELISIÄ !!
MINÄ en HALUA tuhlata aikaa mihinkään VITUN jankutuksiin ja "Neuvostoihin" yms paskaan, enkä MINÄ    T A R V I T S E niitä sen enempää kuin tervejalkainen juoksija kainalosauvoja ja kipsejä !!

VITUT SIITÄ MITÄ "NAISET HALUAVAT" !! Vittu HUU GIVS A GADDEEMN FAKING FAK !?!?!?

KUUUUIIIIINNNKA ämmämäisiä te oikein VOIIIITTE olla ?!?!?!


Maailma EI OLE naisia varten.
Eikä teitä !!!
Enkä MINÄ ole KENENKÄÄN teistä omaisuutta ! Eikä minun kykyni, eikä MINUN oma omaisuuteni. Vitun VARKAAT.
Mutta te tiedätte, varkaat, tämän kyllä itsekin jo vallan vitun mainiosti, saatanan läskipäiset läskit itsekkäät omahyväiset löntystelevät vetelevät ylimieliset kunniattomat vitun plösöt paskat.


HEI : MENKÄÄ    ITSE  "oikeisiin töihin" !! Jos ne kerran niin ovat hyviä ja hyvää ja hyväksi ja maistuva elämäntapa jne jne jne !!! Hei menkää ite !!
Hay; YOU DO IT !! U GO GURL !


*


Eniwei.
MITÄ te "Monikultturistit ja MoKuttajat ja Suvakit™" yms, siis LUULETTE että TE HYÖTYISITTE "maailmasta jossa ei ole YHTÄKÄÄN Suomalaista Rasistia™" ?!?! Huh...?...

Neekerit yms vain nauraisivat teille ja käyttäisivät hyväkseen sikäli kun pystyvät ja kykenevät, ihan kuten siis "Poliitikotkin", vitun loiset, ja luultavasti vain tappaisi ENNENPITKÄÄ.
Teidän AINOA TODELLINEN suojanne "Rasistien™" ja Rasistisen Asenteen™ eli aivojen, lisäksi siis, olisi vain tämä Pohjoinen kylmyys. joka sekin uhkaa näemmä ehtyä tässä elinaikanamme. Joten teistä tulisi vain uusi Etelä-Afrikka. Ja MIKSI ?!
VAIN siksi että saisitte, vitun jästipäät, "todistettua pointtinne". SIKS.
Koska joskus koulussa teitä on härnännyt joku vitun lantapää idiootti metrohousuineen, jonka faija on jokin haiseva kusinen vitun luuserijuoppo. SIKSI on täysin järjellistä ja realistista ja järkevää ja mitä vielä!!? TÄRKIÄÄ nääs !! vetää KAIKKI ympäriltään mukaan ja lokaan, ja kohkata kuin jokin idiootti ja alistua mukisematta, kun ette muuhun PYSTY.

Fakta on Monikultistit, ja se ON KULTTI (kuten kaikki muukin, valtiosta kyttiin ja Uskonnoista Maailmankuviin), että te ette ole mitään vitun yht´äkkiä tässä Pyhimyksiksi muuttuneita Jaloja Sieluja ja hyveellisiä ihmisiä ja pyyteettömiä rakastajia ja hyväntekijöitä ja mitä vielä, vaan te olette lähinnä vain valkoisia(?) PELKUREITA. joilla ei ole sen enempää rohkeutta sanoa ulkomaalaiselle vastaan, kuin YMMÄRYSTÄ miten toimia MUIDEN IHMISTEN PARISSA ja kanssa; koska olette idiootteja lantapäitä Suomijuntteja Cro-Magnon APINOITA ja periaatteessa siis ....jonkinlaisia Ryssiä kai ..?... Lähinnä.

TEILLE on uutta ja eksoottista olla käymättä yht´äkkiä nekrun kimppuun ex tempore, minulle neekeri on VAIN NEEKERI. SE on SE mitä MINÄ tekisin; jättäisin nekrun vain kertakaikkiseen "rauhaan". Painimaan keskenään Afrikan punaiseen mutaan. Kuin läjä jotain vitun typeriä perkeleen virtahepoja.
Miltä näyttävätkin. Hyvin usein. Ja joita luultavasti nussivatkin.


Nähkää; kuten muuten Hankamäkikin taisi esiintuoda, te ette näy lainkaan EROTTAVAN kahta asioiden TASOA toisistaan, niinsanottuja MIKRO ja MAKRO tasoja.
Se että SINÄ tai Joku Jossain, tuntee jonkun "neekerin joka ei ole ikinä edes raiskannut ketään" - EI milläänmuotoa tarkoita että "ok, siispä ==> Suomi on täytettävä nekruillla! all is well" !!

Minäkin TIEDÄN, en TUNNE, yhden neekerin ja ...ainakaan MINUN tietojeni ja luulojeni mukaan hän ei toden totta; ole IKINÄ, koskaan, missään, raiskannut ees ....siis ....ninku...KETÄÄN..? kai.. periaatteessa. Ei siis KETÄÄN !!
Josko saatatte käsittää !?

Mutten TOD. ole ikinä ollut sen seurassa LÄHELLEKKÄÄN yhtä khuul ja rento ja luontaisesti ja "oma itseni" kuin voisin olla kenen vain SUOMALAISEN seurassa. Tosin en toki KENEN VAIN. Mutta jollette ihan piruuttaan väärinymmärrä tai ala vääntelemään asioita, kuten Vasemmisto-Marxilaisuuteen kuuluu ja sisältyy, niin ymmärtänette kyllä jutun jujun.

Teillä lienee ällistyttävän HELPPO ELÄMÄ muuten. Vasemmistovalittajat ja "keskiluokan" ymmärtäjät ja nekrun adoptoijat ja muut paskalävet.

En usko teidän kohdanneen ainakaan VIELÄ, juuri MITÄÄN merkittäviä vastoinkäymisiä tai haasteita elämässänne. Lienette kuin Prinsessat linnoissaan aikoinaan. Ja totta kai siis PAREMMINKIN.

-

Ja yksi "simppeli" ongelma teille ja teissä on se että; te olette rasittavan LEVOTTOMIA.
Minä INHOAN levotomia "ihmisiä" yli kaiken.
Ne tulisi heittää vain johonkin vitun tulivuoreen ja sillä siisti. Maailma RAUHOITTUISI HETI ! KUMMASTI. HETI siis. Siinä ei olisi MITÄÄN viivettä.
H E T I.


Hei paskapää-idiootti ja lapsellinen ääliö; jos kaipaat jotain vitun RAUHAA niin PYSY PERKELE POISSA KADULTA pilleinesi ja rumpuinesi ja Natseille tyypillisine älykääpiöiden massoinesi ja "banderolleinesi" ja kyltteinesi ja rummutuksinesi ja vihellyksinesi ja ikkunoita rikkomasta !! Ai miin...pridi faking simpl ädvais !? Nou ?

Se OIKEA "MUUTOS" nähkää lähtee ITSESTÄ, eli juuri sieltä mitä surin osa välttelee lähes keinolla millä hyvänsä. niin kauan kuin mitenkään, jos sitenkään, mahdollista.

Kyttää vähemmän toisia, ja enemmän itseäsi, olisi neuvoni Vasurin ääliöille. Ja KYTILLE !! HAHAHAHahaa, tottakai.

*

PAHAT tekee PAHAA. Ne on syntyneet PAHAKSI ja pysyvät pahana ja elävät ja kuolevat pahana ja luultavasti muiden pahojen pahuuteen. Siinä ei AUTA yksikään eikä tuhatkaan "Lakia". "Laki" tuhoaa, ja kyllä TUHOAA, vain ja ainoastaan "Kuuliaisten" elämän ja sielun ja moraalin ja VAPAUDEN, ja kytät sen käsikassaroina (tuhoavat). Eikä sillä ole mitään tekemistä OIKEAN ja VÄÄRÄN kanssa, ja minä uumoilen teidän KAIKKIEN kyllä tietävän TÄMÄNKIN !
Se on taaskin vain jotain mihin olette urautuneet ja jääneet tyhmyyttänne ja keskinkertaisuuttanne jumiin. Kuin PAHA paha uni, painajainen. Josta ette osaa herätä.
Ja JOS JOKU yrittää teitä herättää....?....jep! thät´s rait; se saa KYTÄT kimppuunsa ! jotka siis "Laki" lähetti.

Tämä on teille "Järjestys" ja "Oikeanlainen Asioidentila".

Kuolkaa pois tältä planeetalta kiitos.


Vain TÄYSIN MORAALITON paskapää voisi IKINÄ puoltaa kyttiä ja "Lakia". Ja kyseisen sontapään täytyisi olla myös aivan ÄLLISTYTTÄVÄÄN ekstenttiin ÄLYLLISESTI LAISKA. Niin saamaton vitun vätys ja vetelys päänsäsisältä, että MINUN on vaikea edes hahmottaa kuvitelmissani moista typerää vitun möykkyä.
Eikun hetkinen ?......TEHÄN OLETTEKIN ITEASIASSA SELLAISIA SUURIN OSA !! LÄHES KAIKKI ! Jeeeaa...jiiiiiihuuuuuuuuuuu !! Eihän tässä mitään edes tarvikkaan KUVITELLA !! HAHAHAahahahaaa..............aaaaaaaaaaaaaaaah... minä jo luulin... juu ..ei mtn !


Vaikka ei olisi ensimmäistäkään kyttää tai "lakia" en esim MINÄ tekisi juuri MITÄÄN mitä en tekisi jo nyt, eikä tekisi LEIJONAN OSA teistäkään, ja te TIEDÄTTE tämänkin kyllä. Joten....sitähän SAAAAAAAAAATTAISI jopa äityä kysymään että; hei? älykääpiö? paskapää, idiootti kusipää, muuli....hei? MIKSI SIIS PITÄÄ YHTÄKÄÄN VITUN "LAKIA" YLIPÄÄTÄÄN ?!?!?

(Minä tiedän kyllä miksi, mutten sano. Ainakaan toistaiseksi. Se on niin valaisevaa ettei sen jälkeen näe enää MITÄÄN ihmis-elämässä mitenkään sumeasti eli siten miten se EI OLE. Sellaista TOTUUS on; se valaisee LOPULLISESTI ja TOTAALISESTI.)

Eikö tottavie näytäkkin siltä että tuo vitun kuvottava kammotus, tuo Cthulhu, nimeltä "Laki" on olemassa VAIN jotta sinuakin, vääjäämättä, aina tämän tästä ottaisi ja puristaisi ainakin edes JOKIN sydämestä ?! Niin lujaa että siihen ÄRTYMYKSEEN lähes tikahtuu. Ja SE on teistä ihan O.K ja hyvä ja okei ja näin edes päin ?

Ja SE että ne typerät vitun taulapäiset läskit nimeltä "Poliisi" - voivat laiduntaa vitun rotan-aivot, tuolla kaduilla ja TEILLÄ enimmäkseen, ja pysäytellä satunnaisia ympärilläänolevia ja ahdistella näitä ja nyhtää heiltä RAHAA VALTIOLLE. EIKÖ TÄMÄ NYT JO PERKELE MENE TEIDÄN KALLOONNE mitä tämä on !?!?

Vittu; SE   ON    SOTAA !!!!! Sodan Virallisesti poissaollessa.
Te pidätte sitä RAUHANA, mutta se on SOTAA. Matalan intensiteetin, jatkuvaa kidutusta ja ärsytystä ja saaliinhankkimista, alias SOTAA.


Kuin Kiinalaista vesikidutusta.

Isot LIHAVAT miehet, ja naaraat, istuvat ylhäällä, kytät autoissaan ja SINÄ alimpana, ja rahat ja muut TUOTOT imetään ja anastetaan edellämainituille.
Siinä ihan kaikki.
Mitään muuta ei ole. Ei ole MITÄÄN mysteeriä. Eikä syvyyttä. Ei taikaa eikä salaista liittoa.
Laiskat ja oksettavan moraalittomat ja tunteettoman ahneet pikku sianpaskat ja toinen nippu vastaavia, puristamassa työmuurahaisista KAIKEN mikä irti lähtee, ja LIHOMASSA siitä ITSE.

Jos ne tiputettaisiin johonkin Selviytymis "Skenaarioon" KESKENÄÄN(!!) ilman siis orjiaan ja "työväkeä" ........mitä ne SITTEN tekisivät ?!...Luultavasti ne kuolisivat heti kun muonitus loppuu tai jokin ongelma ilmenee, mikä EI kuuntele heidän saneluaan. Esim susi tai jyrkänne tai kova tuuli tai jokin. Tai ne toiset itsensälaiset imbesillit kissanpaskat siinä ympärillä.
Ehkä ne söisikin toisensa...en tiä. Ainakin kuolleena kyllä.

SIINÄ vasta olisi TV-ohjelma !!! Kytät ja Lakejahiovat Poliittiset Olennot KESKENÄÄN vaikkapa Andien vuoristossa !!
Mukanaan pelkät ....en tiä...jotkin ihan perus essentiaaliset selviytymistarpeet.
SEN minä tsiigaisin !!

Poliisit on pelkureita ja ihmisen SAALISTAJIA, ja "Poliitikot" on melko sama mutta ilmeisesti ihan yhden mikronin ovelampi versio. On MAHDOLLISTA että kytät vain TAPPAISI poliitikot HETI ja söisivät ja pakkaisi lopun matkalleen takaisin kiusaamaan Sivilisaatiossa eläviä IHMISIÄ.
Mutta toisaalta on myös mahdolista että POLIITIKOT saisivat jotenkin höynäytettyä kytät pois pelistä. Ehkäpä....kävelemään jyrkänteeltä alas tai jotain...en tiä, kuten sanoin SEN minä katselisin.

Sen nimi voisi olla vaikka vain "Idiootit Karjuu Toisilleen" tai jotain.On kuitenkin lähes VARMAA että jommatkummat koettaisivat saada ne toiset tekemään kaiken varsinaisen fyysisen TYÖN, ja istumaan sillävälin "päättämässä tärkeistä yhteisistä asioista" jossain vitun lepo / kanto -tuolissa, imeskellen jotain vitun sitruunaa tai rypäleitä tai omia kassejaan.
Ja aivan TAKUULLA(!!) kaikkia mahdollisia "Yhteisiä" saatavillaolevia tarpeita, tulentekovälineitä ja mahdollisia, vähiä, eväitä yms.


Huudellen välillä "Lakeja" sieltä. Hei! ei noin saa tehä ! ei noin saa sanoo! jne.


*

LAKATKAA yrittämästä MUUTTAA MUITA ITSENNE KALTAISIKSI ja löydätte melko vitun uudenlaisen MIELENRAUHAN ! Saatanan rasittavat, levottomat käpyaivoiset villit idiootit.

UNOHTAKAA jo tuo PERKELEEN vitun JUUTALAINEN "Lähetyskäsky" ja keskittykää itseenne ja jos teistä on siihen, niin ihan oikeaan aitoon ALTRUISMIIN. Joka tuottaneekin jo paaaaaljon enemmän ongelmia. Jopa MINULLE !

Minulle se tosin olisi ja OLI, totaalisen luontaista - jollette olisi YRITTÄNEET murtaa minunkin sieluani ja muuttaa minuakin yhtä vitun tyhmäksi ja neuvottoman eksyneeksi idiootiksi kuin itsenne. NYT......................nyt työntäisin teistä suurimman osan ilo mielin kalliolta alas.

Sellaista tyhmät saavat aikaan; väkivaltaa itseään kohtaan.


"Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti