keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Liisa ei käsitä maailmaa


Liisa Jaakonsaari





Liisa ei ymmärrä mistään mitään, jos sitäkään, ilman historiaa ! Koska on tyhmä idiootti, kuin vastasyntynyt lintu tai jokin vitun lisko tjns.

Ilman hissankirjoja...?... Liisa... kai ....paskantaisi käteensä ja sitten hölmistyneenä ...laittaisi sen suuhunsa ! Ja lässyttäisi niin kauan kunnes joko yrjö lentää tai hän saa sen niellyksi. Kuin "Kansa" Monikulttuurin™ !

Ilman hissaa Liisa.......kaiketi ryömisi maassa kuin käärme (mikä sopisi "ammattiinsa" kylläkin) ja kommunikoisi VAIN pierren ! Eikä vain osittain niin, kuten nyt.

Ilman hissaa hän ei ymmärtäisi että .....vettä voi juoda ja siinä voi peseytyä, mitä hän tuskin nytkään tekee, eikä liioin että IHMISEN ei kuulu asua puussa eikä edes lopunkaiken pensaassakaan. Eikä palvoa aurinkoa kuuta tai edes tähtiä !

Ilman hissaa Liisa luulisi olevansa kai Jumala(tar) ? Jaaaa....että hänellä olisi jokin luontaissyntyinen "Oikeus" määräillä ja "Edustaa" muita ?!

Ilman hissaa hän luulisi että täytyy olla olemassa jotain nimeltä "Politiikka", jottei mitään voisi ikinä tapahtua eikä varsinkaan NOPEASTI ja TEHOKKAASTI, ja jottei MIES pääsisi täyttämään potentiaaliaan ja olemaan älykäs ja vapaa ja itsenäinen kyvykäs toimija tässä materiaalisessa kosmoksessa. Ja jotta äly tukehtuisi kuin rocktähti oksennukseensa ja että viisaus on tampattava HETI maahan, kuin kytän käskystä(!), siellä missä sitä ja/tai totuutta tavataan.

Ilman..........eikunhei ?!.....VENAKKAA !! ............... ...
.......tää kaikkihan TOTEUTUUKIN JO !! NYT !! HISSANKIN KERA !!!??


                                                                                   MITÄ VITTUA  !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti