keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Trumpin MehikoMuuri !









Vittu tää äijähän on ihan yliveto ! Aivan huippu. HETI jotain aikaseks ja ollut "Virassa" muutaman tunnin ! Ja aikaansaantinsa on oikeasti hyvää ja hyödyllistä, toisin kuin Husseinin joka tuhosi sen kun kerkes ja kehtas.

Maiiiiiniota Trump ! Kerrassaan mainiota.

Ja onpa / ompa, hän myös rajoittamassa jopa itseensä Ameriikan Yhdysvaltoihin virtaavaa "Maahanmuuttoa™" ...."tietyistä maista" !!
HAHAHAHa....ai vittu ...loistavaa !! Ompahan poikkeuksellista nähdä elinaikanaan joku täyspäinen ja kyvykäs ja hyödyllinen ja asiat ilmeisesti suht vitun oikein näkevä tyyppi tekemässä töitä siellä missä yleensä vaikuttaa lähinnä tuo vitun loiseläjä paskaläjä maantieroisto nimeltä "Poliitikko" !!

Tältä siis terve järki ja selvänäköinen yksinkertainen, suoraviivainen "katuviisaus" näyttää, ja näyttäisi, jos ja kun sitä "Politiikassa" esiintyisi !!
Aivan...............häkellyttävää. Suorastaan.
Häkellyttävää.

Ei voi kuin vain kertakaikkiaan ihailla. Ja jumalauta jos Trump kaataa vielä YK:n ja muut Marxistien hevosenpaskaorganisaatiot ja kiristys / terroristi järjestöt niin..?.....mitä ihmettä jää Pirulle enää jäljelle tällä kurjahkolla planeetalla !??!
Känsiä käsiin ja suht syyttä suotta. HAHAHAHAa siitähän saa vitun idiootti. HAHAHAHAHAHAaaaa !


                                                                    B R A V O    T R U M P  !








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti