tiistai 31. tammikuuta 2017

Kommarinuoret Ärsyttää Taas

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200062280_uu.shtml
......?!.... Kerjääkö nuo VITUN "Kokoomusnuoret" tai Kokoomusjuugend, ihan oikeasti TOSISSAAN päin näköä vai...?..MIKÄ vitun juttu ne on !?!?!

Vittu toinen toistaan kusipäisempiä ja tyhmempiä ja ÄRSYTTÄVÄMPIÄ "ideoita" näillä vitun pikku kiusankappaleilla. Jotka tulisi jonkun vitun Breivikin kieltämättä vain AMPUA, niin olisi jo Seuraavakin Sukupolvi laossa ja "Kansa" saisi ehkä edes HETKEN vapautta ja vaurautta ja nauttia elämästä. Ei kuristavaa, ahdistavaa "Politiikkaa & Byrokratiaa" vaan Vain Elämää ja vapautta ja sen sellaista.

Vittu....ei saatana... VITTU MITÄ PASKAPÄITÄ !!!!
Minä mietin kun näin tämän otsikon, sitä mitä minä usein mietin, eli että "mistä näitä vitun __________ oikein tulee?!?!?"   ! JA ........MISTÄ niitä totisestikkin tulee !?!?!?
Joka saatanan sukupolvessa on AINA nämä samat KUSIPÄÄT jotka on valmiita puuttumaan muiden elämään ja söheltämään siinä kaiken keskellä TIELLÄ ja välissä ja paimentamaan ILMAN KENENKÄÄN PYYNTÖÄ TAI HALUA kaikkea elämää ympärillään ja leikkimään de facto Elävää Jumalaa. Hei ääliöt; miksette vain ala kutsua itsejänne Faaraoiksi !?!?
Mitä siinä leikitte vittu tyhmää ja nöyrää ja mitä lie vitun limanuljaskaa.


Nytkin tuotakin pölkkypäistä Frankensteinia vitun niskatonta tukinnäköistä mulkkua on ruvennut inhottaan SE että MAAKUNNAT saa jotain vitun "tukiaisia", SEN sijaan että olisi aika VITUN ÄRTYNYT siitä että jumalauta maahan lappaa nekrua nekrun perään ja muurjaanit päälle ja että NIILLE annetaan hynää SEKÄ täällä ETTÄ siellä missä lie vitun öljykentällä sitten "budjaavatkin" vitun karvaiset beduiinit, ja että Kreikalle heitettiin miljardeja(!!) sisältävä rahapussi toisen perään ja Käteinen vaan virnuili kuin olisi vain unohtanut joskus 80-luvulla palauttaa jonkin VHS:n kirjastoon. Eikä kupannut kokonaista maata kansoineen ruktiköyhästä vielä monta pykälää alemmas !!!

Jos tuo "Kokoomusnuoret" joskus jalkautuu johonkin kadulle fyysisesti niin....ette viittis joku käydä piekseen koko paskan !??! Helvetin Enkelit kenties ? tai joku ?....... Kytät vaikka ! HAHAHA
haa...olkaa kerrankin hyödyksi ! Sumuttakaa, pamputtakaa, sähkölamauttakaa ja ampukaa.
Ei sitä tarvi edes videoida, Laivliikissä on jo kaikkea sellaista muutenkin ihan tarpeeksi.MINÄ ehdotan; "Kokoomusnuoria" tai HaloskaJuugendia yksiselitteisesti vankilaan !! Ei muuta kuin linnaan koko sakki.

Ja heiltä HETI ja KAIKKI sananvapaus pois !! Mieluiten suunsa tulee OMMELLA kiinni ja teipata vielä perään, ja pistää vielä perunasäkki päänympärillä varmuuden varalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti