lauantai 7. tammikuuta 2017

Miss Yäk / Pökäle 2


Löysin vielä tämän toisenkin kuvan, Ilta-SANOMISTA, joten laadin vielä uuden jutun tuon pohjalta.
Lähinnä vain ilmaistakseni omaa hämmästystäni ja kuvotustakin, tuon....^.... valinnan johdosta.

Ensinnäkin; VITTU KATTOKAA NYT SITÄ herran perkele sentään !!
Se on kuin jokin ylt´ympäriinsä karvainen Intialainen katupoika, verhoutuneena pitsiin ja peruukissa. Naamioituneena "ovelasti" naaraaksi ja missiksi.

Se on "kuin" jokin karhean kiharakarvainen ruskea vitun samea vitun pökäle.
Se on "kuin" jokin; keskiverto ja ruma, neekeritär, jostakin mudan ja puhvelinlannan seasta, keskeltä kurjinta, köyhintä villeintä Afrikkaa. Tai ehkä Intiaa. En osaa sanoa. E.O.S.
Se on "kuin" suomalaisten silmille roiskaistu kusinen, ja vähän kakkainenkin, rätti - ihan vain koska "miksei" ?!
Miksei vielä ainakin kerran "osoittaa mieltään" kuin, "kuin", uhma-ikäinen lapsi, nyt KUN muslimit ei käyttäytyneetkään Wienin porteista sisäänpäästyään nätisti, tai edes "kuten ihmiset" vaan kuten muslimit. Ja täten tuhosivat, paitsi paljon muutakin, niin "Monikultturismin™" "Unelman™". Joka TODELLISUUDESSA ja TOSIASIASSA tarkoittaa: Vasemmiston ja muiden Machiavellististen sekopäärottien pyrkimystä päästä VALTAAN ja PYSYÄ SIELLÄ.
Koska SE on ALHAISELLE se SUURIN JUTTU mitä kosmos ja elämä voi tarjota, valta.

Siinä kaikki.

-

Tämä turhanpäiväisen ja tylsän ja karkean ruman neekerittären käyttäminen näin, "Poliittisesti", on jopa poikkeuksellisen tyhmää ja alhaista ja mautonta.
Oikea lapsellisen kusipäisyyden riemuvoitto. Turhautunut tiuskaisu ja "itkupotkuraivari" "intellektuellien" taholta. Kuka tuon sitten ikinä valitsikin.

Keskiverto ladyboykin ON paremman näköinen.
Ja PALJON !

Tuo on kuin jokin Slummien, ei "miljonääri", mutta "kerjäläinen". Ja SE, valittiin jumalauta Miss Helsingiksi.......ai miin......MITÄ VITTUA ?!?!
MIIIITEN tämä, noin niinkuin teidän omasta mielestänne, TULISI "tulkita" ?!?!? Meijän kauheiden "Rasistien™" ?!?! (Jotka muuten, mainittakoon, koska ette itse kuitenkaan tätä huomaa, HUOMAA, räyhäämme lähinnä TEILLE ja VIHAAMME lähinnä TEITÄ, emmekä neekereille / neekereitä !)



Siis kai tässä ON kyse SUOMEN HELSINGISTÄ !?!?!? Vai olenko erehtynyt haukkumaan väärää puuta ? Onko jossain Mosambikissa tai Lusakassa MYÖS "Helsinki" niminen paikka ?!!?
MINÄ siis käsitin että tässä on kyse SUOMEN "STADISTA" !!?!

Juu..ei.......ei saatana...
Ei kyllä se ON perkele Suomi ja Helsinki.

Ei....emmä.

Emmä.



Ei vittu soikoon hei...
Siis: TUO ruma mutapaakku on jonkun mielestä se oikea valinta "MISS HELSINGIKSI" ?!!? Joka siis tarkoittaa, että heidän mielestään Helsingissä EI OLE TUON PAREMMAN NÄKÖISTÄ NAARASTA !!!?!?!
Eikö se niin tule ymmärtää ja tulkita ja nähdä ja kokea ja aistia !?

Esim Viivi Pumpanen on HETI kättelyssä, räääiiikeästi mielyttävämpi näky kuin tuo vitun Quasimodo.
TUO taas on kuin jotain mikä on noussut esiin ja lähtenyt kävelemään, ulkohuussista.
Eli sikäli "ei mennyt kuin Strömsössä".

Ehkä "Miss Paskahuusi" tai "Ulkohuussi" tai "Mutaläjä" tai jotain, olisi sopivampi "titteli" hänelle ?! Nou ?


En tiedä MIKÄ vittu on iskenyt valitsijoiden raatiin, että näin on TAAS käynyt. Viimeksihän he valitsivat "Miss SUOMEKSI"(!!) sen saatanan keskivertokiinalaisen laatikkonaamaisen ämmän! Joita Kiinassa neliömetrillä 100 !
Ja siis: SE. ON. KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINALAINEN !!

Ilmeisesti Stadi päässä ei ole sitäkään vähää järkeä enäää, mitä jossain muualla vielä piilee, ja Stadilaisilla on mennyt KAIKKI "etninen tietoisuus" ihan totaalisesti pytystä alas ja/tai siellä ei enää kyetä lainkaan näkemään mitään niin kuin seon. Ja samoin, on siellä paikallisten / "paljasjalkaisten" oma ITSETUNTO ilmeisesti hyvin hyvin, todella matalalla.

Stadilaiset hoi! Ei teidän TARVITSE näitä mannekiineja ja maskotteja ENÄÄ valita siellä, puuskuttaen paniikissa ja paineen alla. NE ajat ON JO ohi !
Ei ketään kiinnosta paskan vertaa, esim tuolla Intiassa, että yksi heidän katumutanteistaan on "kruunattu miss Helsingiksi" täällä suomessa. Niillä on ihan liian kiire esim kurlatessaan Pyhällä Virtsallaan siinä kun samalla vähän palvovat rottia ja kumartavat kadulla löntysteleviä lehmiä.
Tokihan täälläkin tehdään niin, mutta ne "lehmät" on silti "Poliittisessa Asemassa" joten sille on edes jokin MARGINAALISEN YMMÄRRETÄVÄ selitys. Koska nämä tundran luontaiset kommarit PALVOVAT "politiikkaa ja kyttiä ja Lakeja" yli Jumalan ja individualismin ja vapauden ja sen sellaisen. Eli "Valkoisuuden" pähkinänkuoressa.



Mikä surullinen päivä Helsingille !

Niille, ehkä noin kolmelle, Helsinkiläiselle joita tämä "meno vituttaa", minä sanon että "ai nou". "Ai nou". Mä ymmärrän.
Mutta "joka päivä ei sada" - eikä Vasemmisto voi "valita" uutta Miss Paskaläjää joka kerta !


Surkea päivä suomelle ja stadille, mutta ........... jaa. "Nyt se on jo eilinen".


Ootte te nyt niiiiiiiiiiin "Edistuksellisiä™" niiiiiiiiiiiiiin "Edistyksellisiä™" että !! ETTÄ !
Eli niiiiiiiiiiiiin Marxistisia kusirottia ETTÄ.
Eli TAANTUMUKSELLISIA ja tyhmiä, mielisairaita kusipäitä. Vainoharhaisia typeriä Vasurin Perkeleitä.

Ja sanon vielä sen, kun viimeksi unohdin, että tällaisella Helsinki erottautuu kyllä joukosta, Suomessa...muttei kovin hyvässä mielin ja hyvään seuraan.
On ikäänkuin jokin tai joku, oikein YYYYRITTÄISI kammeta Helsingin IRTI suomesta ! Keinoilla millä hyvänsä.
Jos etelänavalta irtoaakin joku vitun yhdentekvä jääkimpale, niin SUOMESTA lohkeaakin kohta Stadi-Helsingin kokoinen vitun jäätynyt paskalautta irti ! Ja ajautuu aina johonkin vitun Nassauhun asti.


Jos olisi yhtä satumaisen RIKAS kuin Trump tai se Windowsin mulkku, perustaisin vähintään oman KAUPUNGIN tai jopa MAAN !! Olen haaveillut siitä jo hyvin hyvin kauan.
Ja nyt kun olen paljon nuoruuttani "katuviisaampi", alkaisin HETI   ASEISTAA sitä, hampaisiin asti. Sillä SE on AINUT keino pitää kytät ja "Laki" ja muu loislauma mielipuolisia ja muotopuolia paskapäitä alkueläimiä kaukana pois, Aidon ja Oikean Sivilisaation kimpusta, ja sitä anastamasta ja tuhoamasta ja kuppaamasta ja kontrolloimasta ja alistamasta yms. Eli aseet pitävät varkaat loitolla, toisinsanoen. Lyhyemmin sanoen.


Todella todella valitettavaa ja etovaa ja surullista, ja pohjattomien ongelmien lähde, mutta näin se vaan on.


*


P.s  Edellistä Miss Yäkkiä kommentoineelle; en tiedä missä nekrustat !
Miksi MINULTA sitä kysyt ?!?! Ffs !









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti