maanantai 9. tammikuuta 2017

Verojaverojaveroja






Veneveroa, moottoripyöräveroa, puolustusveroa ja "tienkäyttömaksuja".............. en jaksa enää saarnatakaan sen kummemmin, saati sitten yllättyä tai mitään, totean vain että; TOIVON että suomlantilaiset  HERÄÄTTE.


Mitä tähän kaikkeen VOI enää sanoa ?!....MIKSI te SUOSTUTTE ELÄTTÄMÄÄN tuon kokoelman haitallisia kiukkuisia ylimielisiä ja ultratörkeitä loisia, "Arkadian Mäellä", ja miksi te siedätte heiltä vuosi vuoden jälkeen vain yhä enemmän ja yhä pahempaa ?!?!

Miksi vaihdoitte jossain vaiheessa totuuden ja ehkä sen jonkin nimeltä "Jumala", "Politiikkaan" ja "Valtioon" ja kyttiin ja "Lakeihin" eli TÄYSIN turhiin ja Saatanallisiin kahleisiin, vain siksi että OLISI KAHLEET.
MIKSI ?!?!

Eikö teistä todella ole KOSKAAN vapautumaan siitä pilarista ?! ...




Tämä Suomen Maa tukehduttaa itsensä kuoliaaksi, omaa typerään kommunistiseen ja komentelevaan, "sääntelevään", oksennukseensa, ja TE vitun idiootit vain riitelette keskenään kuin ne lapset mitä olette. Aina pohjaan asti.
Kuin Titanikin muusikot.

Ei saatana.




Tämä kaikki vain pahenee ja yltyy entisestään.
Ja IHAN KAIKKI(!!) tästä on lähes eksklusiivisesti yksinomaan "Politiikan" ja "Lain" vika !!! Kuten suurin osa maailman pahuudesta ja JOKAIKINEN SOTA !! Jollei kyse ole PUOLUSTUKSESTA, joka siis EI sisällä "hyökkäys on paras puolustus" strategiaa.


Hei "Hallituksen" hyödyttömät paskanaamat ja sinä vitun kolkko luunaamainen kottarainen, Berneri; miksette te yksinkertaisesti vain PYYDÄ IHMISTEN RAHOJA ?!?!?
Mikä helvetti siinä on että teidän täytyy, vitun tyhmät ja alkeelliset eläimet, mennä ja kierrellä ja kaarrella ja leikkiä tyhmää tai viisasta ja pyhää ja tehdä kaikenlaisia "harhautusliikkeitä", jotka ei edes harhauta KETÄÄN, ja olla mielin kielin yms, kun te voisitte vain KYSYÄ ja PYYTÄÄ !?!?!?!

"Pyytäkää niin teille annetaan" !!

KUINKA VAIKEAA toi on !?!?!
Hei ?!?!

KUINKA VAIKEAA ?!?!?


Tai vielä parempaa; miksette te valitse elämässä polkua jossa teistä on ympäristöllenne jotain HYÖTYÄ, eikä kiukkuista haittaa !??! Miksette mene varsinaisiin töihin esim ?
Miksi komentelette vento vieraita ja päätätte toisten kohtalosta ?!
Oletteko te Vapaamuurarin Satanistiset ja kurjat paskanaamahomot TODELLA NOIN vitun kiukkuisen ylimielisesti sitä mieltä että Te Olette Jumalia ?!?!
Koska voin rentouttaa teidät samantien, sanomalla teille epäilyksettä että; ei, te ETTE ole jumalia !!
Ette ainakaan tässä ulottuvuudessa ja olotilassa ja biologian olemuksen vankina. You´re totally like....NOT !


Teille kaikille voi kirjaimellisesti sanoa tämän nykyaikaisen hokeman / sanonnan, että "hankkikaa elämä".
Siis oma.
Ei TOISTEN OMA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti