maanantai 9. tammikuuta 2017

- In Memoriam -
Selailin, kuten minulla on joskus tapan tehdä, Facebookkia tuossa taannoin, ja tsiigasin myös sitä erästä naarasta josta kirjoitin joskus taannoin kirjoituksen nimeltä "puuttuvan perseen tapaus" mielestäni.
Ja nyt...........se on kaiketi sitten yht´äkkiä, kuten ehkä päättelit otsikosta ja/tai jutun kuvituksesta; kuollut.

Faking Demn !

Absurdia.
Surrealistista.
Omituista.
Ja surkeaa.

Vaikkei se vaikuta edes todelta....jaaa... ylläpidän edelleen tiettyä epäilystä että hän olisi "lavastanut kuolemansa"...mutta...MIKSI kukaan "lavastaisi oman kuolemansa" Feisbuukissa ?!
Ei siinä ole mitään järkeä! Kuten "Laeissakaan".

Syy miksi tätä ylipäätään edes puin täällä "Julkisesti", on vain se että olen jo puuttunut häneen, niinsanotusti, laadittuani sen aiemman kirjoituksen. Ja ....nyt tarkemmin ajateltuna.....eeeeehkä sen puuttuvan (ennen ihan TÄYDELLISEN) pyllyn tapauksen ratkaiseekin SE, että; sillä oli jokin, koko muijaa, sulattava tappotauti ! Joka vei hänet perseineen kuolemaan.
Tuonelaan.
Joten MINÄ paikkaan MAHDOLLISTA moukkamaisuutta / tökeryyttäni, POIKKEUKSELLISELLA TAVALLA(!!), tuon johdosta.
MINÄ en ole mikään laumasopuli joka huutelee joka paikassa ja koko ajan "R.I.P" jos ja kun joku kuolee, mutta tässä keississä se on jo lähellä.

Vaikkei tämä teille, jos tätä todella joskus joku tai jokin lukee, varsinaisesti KUULU mitenkään, mutta; jos hän todella ON, kuollut, niin............ ...no, siinä meni yksi harvinaisen kaunis naaras hukkaan !!
Se oli menetys vähintäänkin hänen kotiseudulleen, jollei jopa koko Härmälle; siitä naaraasta olisi PITÄNYT tulla kuuluisa ihan vain siksi että oli niitä harvoja joka SEKÄ hyvännäköinen, ETTÄ MUOTOINEN !

Ja kyllä; MINÄ diggasin siitä aina, salaa, jonkin verran, mutta...SE on myöhäistä !! TOTAALISESTI.

Se jopa puhui minulle !!
Se oli joskus samassa koulussa ja jollain kurssillakin samaan aikaan.


Wau..... .......               ...                                                                               . ......perkele.
En keksi mitään järjellisempääkään sanottavaa.
Etsiessäni kuvituskuvaa tälle ..kaiketi "muistokirjoitukselle", löysin pari lähes täydellistä joissa nuori ja kauniskin, naaras on Viikatemiehen syleilyssä, mutta toinen ei vain ollut tarpeeksi hyvä ja toisessa se tyttö oli liian selkeästi seksikäs ja kuva liian seksuaalinen, ja SE on väärin ja ristiriitainen viesti; kuolemassa ei OLE. MITÄÄN. Seksikästä tai hauskaa yms. Joka muuta väittää on vain tyhmä ja väärässä. Tai ehkä sosiopaatti tjns.

Mutta totisesti; Kuolema syleilee nyt häntä.....kai ?.....Tässä kai kaikki. (Tästä aiheesta).
= In Memoriam  (of a pretty, pretty girl) =

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti