lauantai 14. tammikuuta 2017

Viesti "MoKuttajille™"

MIKSI te ylipäätään kärtätte Meiltä LUPAA ottaa suomeen lähes rajaton määrä nekruja ja mutiaisia, kun olette päivänselvästi JO PÄÄTTÄNEET ITSE ja toistenne kesken, että "kyllä, me otamme tänne niitä neekereitä ja muslimeita"  ?!?

Miksi te "konsultoitte" meitä Kriittisiä™ ylipäätään ollenkaan ja yhtään ?!?!
Mitä taikavoimia te LUULETTE meillä olevan hallussa, vitun idioottiheterot, joilla ME....jotenkin...aiheutamme? ...tai jotain, sen että neekeri on se sama kurja ja mitätön, typerä, elukka mikä se on miljardeja vuosia jo ollut ja tulee iäti olemaan ja muslimit samaten jne yms ?!
Miksi te luulette että se on meidän HYVÄKSYNNÄSTÄ jotenkin kiinni, että TE saatanan paskalärvät idiootit saatte jonkin vitun Kommunistisen Onnelanne™ toteen ja toimimaan !?!

MINÄKÖ tässä olen tulppana, tiellä, teidän mielestänne ?!Ja hei! Oikeistolais-idiootit !!
- Vittuako TE, menette tuohon ansaan ja peliin mukaan !?!? Mitä TE näyttelette tuon teille JO LAADITUN osan tuossa Komentelijoiden Näytelmässä !?!??

Luultavasti siksi, miksi Timo Soinikin aina räpyttelee niitä vitun rumia karjunsilmiään kuin jokin Pariisitar Haliwuudleffassa ja hikoilee kuin PIENI sika ja on ihan vaikeena jne, kun häneltä KYSYTÄÄN jotakin. SE johtuu nähkää SIITÄ että; juosten on VAIKEA kusta !

On VAIKEA, jollei ole luontaissyntyinen valehteleva kirppusäkki paskakasa rotanjätös kuten Vasurit ja Jutkut, valehdella tai KEKSIÄ asioita SUJUVASTI lennosta, on the go niinsanotusti.

SE. On vähän vaikeaa.
KUN siis joutuu MIETTIMÄÄN jotakin. Esim "kantaansa" - yleensä ekan kerran, lisättäköön.

Tämä on vain YKSI syy siihen miksi "Vasemmisto" kävelee AINA "Oikeiston" yli "Politiikassa"; se johtuu vitun tampiot lapamadot siitä (ja teidän tulisi kai maksaa minulle tästä opetuksesta ja valaisemisesta jotakin ? nou ?) että Vasurit sekä tuntee kyseisen PELIN, ETTÄ siitä että heillä on pelisuunnitelma. A game plan.

Toisin kuin "Oikeistolla", jonka vastaava "suunnitelma" on tai ainakin lienee, seuraavanlainen: "ööö...nnn..Ö..siisjoo...me vaan periaatteessa siis sit reakoidaan JA! Ennenmuuta HÖLMISTELLÄÄN ja ihmetellään ! KUN Vasemmisto sanoo tai tekee tai ehdottaa jotakin...?...eiksvaan?.."

Eli he vain istuvat ja pyörivät peukalollaan ja sen varassa, ja REAGOIVAT KUN Vasurin reppanat sekopäät tulee ja aukoo typerää mielipuolen päätään ja / tai tekee jotain kolttosiaan tai jotain ihan selkeän "rikollista" tai ihan vain PAHAA.

Timo Soinikin on aikanaan vain halunnut "jonkun helpon ISTUMAtyön" ja bäng! "Äijä" on päätynyt "Politiikkaan". Ja NYT...nyt kun herra Porsas onkin yht´äkkiä "vallan keskiössä" eli...Helsingissä ka? Niin nin NYT hän on yht´äkkiä pihalla kuin lintulauta, koska HÄNEN JENGILTÄÄN   PUUTTUU pelisuunnitelma, he vain REAGOIVAT.
SIKSI etu on AINA vasureilla; koska PAHUUS EI LEPÄÄ !

*

Mutta minun piti siis puhua lähinnä Vasemmisto-Suvakeille ja muille "haasteellisille".


JOS te vain haluaisitte "auttaa neekereitä" tai jotain; miksette te vain TEE NIIN ?!?!? MIKSI TE kalastelette näitä loputtomia "kausteja" ja ongelmia ja tekoja tai sanoja tai niidenaikomuksia, joihin REAGOIDA kuin hysteerinen pärisevä idiootti !?!?

En MINÄKÄÄN esim menisi tuonne kadulle ja alkaisi polttopulloin rähistä että "kaikkien on kuunneltava Urugualaista Kansanmusaa ! Tai muuten..."  ja sitten ulisisi suurella porukalla pitkin Nettiä jos ja kun se ei otakkaan tuulta alleen.
Jos minua kyseinen eittämättä totaalisen PASKA musa kiinnostaisi; MINÄ VAIN KUUNTELISIN SITÄ !

TÄMÄ on HYVIN YKSINKERTAISTA ! TODELLA, hyvin, yksinkertaista !

TEIDÄN tekonne ja sananne sen sijaan on jotain AIVAN täysin MUUTA !!!
Se on "Poliittista Agitaatiota" ja muuta Kommarihöynää rotanpaskaa; te oikein yrittämällä YRITÄTTE saada jonkinlaisen Kapinan tai Vastareaktion aikaan ja sikäli; kunnon TAPPELUN ! SE on teidän vitun nulkkien ja niljakkeiden "agenda".
Vitun läskipäät ääliöt paskaläjät muulit. Vitun paskapäät.


Eikö ole IIIINNNNHOTTAVAA kun Muut Ihmiset on Eri Mieltä ?!?! Eint thät a bitsh !?

Te olette JO kuulleet Tuomion; Me Muut Ihmiset EMME HALUA SUOMEEN NEEKEREITÄ, RYSSIÄ, MUSULMAANEJA, MUSTALOISIA tai JUUTALAISIA, emmekä me halua suomen muuttuvan joksikin vitun Amerikan osavaltioksi tai osaksi ryssää tai EUCCP:n mitättömäksi nurkkakunnaksi.
Me haluamme vain OMA vitun RAUHAN ja KONTROLLIN OMAAN KOHTALOOMME ! SEN me haluamme. Ja SIITÄ sitten vaikka soditaan jos sikseen tulee, mutta tämä ei tästä millään, MILLÄÄN, muuksi muutu.
NOITUKAA siinä niin vitun paljon kuin vitun kakarat haluatte, mutta TODELLISUUDESSA vain LOITONNATTE meitä kaikesta ja kaikista.

Täten Me Kaikki ERKANEMME toisistamme, ja täten "Suomi" totta vie PURKAUTUU. Kaiketi kuten ryssä ja kotikutoiset tuhojyräkommarin rotankusiläntit paskaniljakkeet läskipäät vittupää ääliöt idiootit sabotöörit kusiruutat paskapäät yrjöläntit vittunaamat betoniaivoiset iljettävät ilkiöt kusipäät muulit vitun veekerit haluavat ?!

MITÄ TE MINUSTA HALUATTE ?!?!
Eikö VALTA olekaan sinulla ja teillä ja sinussa ja teissä !?!?.....merkillistä !.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti