perjantai 27. tammikuuta 2017

Trumpin vastaisuuden naurettavuudesta...

...mitä siitä enää voi edes sanoa. NIIIIIIIN naurettavaa se ON.

On kuin Herra Trump olisi VÄHINTÄÄNKIN yhtä PAHA ja ilkeä ja julma ja ultra Saatanallinen kuin Josef Fritzl, eli jos muistisi on ihan yhtä puuroa niin se on se Itävallan  (yksi niistä) insesti-isä joka lukitsi Elizabeth tyttärensä vaan 25-VUODEKSI kellariin ja köyri sitä ja siitti siinä insestilapsiakin nipun, niin nin Trumppia kohdellaan kuin se olisi vähintääkin TUO !! JA ehkä vielä paloitellut muutaman muunkin uhrinsa ja räjäyttänyt korillisen kissanpentuja, tai jotain.

Ja MINKÄ VITUN TAKIA ?!?! Häh ?....Osaako joku, kukaan, SELITTÄÄ asiaa ?!?!?!!?!?!

Vai onko tämä vain vuosisadan "Knee Jerk" reaktio ?

Kun "milleniaali" IDIOOTIT joutuu ekaa kertaa elämässään kohtaamaan "ei"n ?! Tai.....neekerit tunnistetaan taas, massapsykoosin hälvettyä jo vähän, juuri siksi mitä ne on ja on koko ajan olleetkin, eli vain; pelkiksi kurjiksi Afrikan primitiivi neekereiksi. Tai "neekereiksi".


Vittu katsoo sitä mihin vain tai mitä "julkaisua" vain, missä joku vitun Marxisti "mies" Sanelee tuolissaan, kynällään tai iMäkillään ja käy välillä toimiston vessassa pissalla (istuen), ja palaa sitten "sorvin ääreen", niin nin mihin vain tsiigaakin, on siellä joku vitun ämmääkin ämmämpi idiootti kommari vollottamassa kuin lapsi hiekkalaatikolla kun nyt Trump sitä ja kun nyt Trump tätä ja mitä vittua vielä...hei idiootti; Trump lienee PARASTA mitä Amerikasta on tullut sittemmin Coca Colan !!
Vittu että jenkit teki nimittäin VII-SAAS-TI !! Tekivät JÄRKEVIMMÄN päätöksen häntä äänestäessään, sittemmin..........en edes tiedä mitään yhtä järkevää miesmuistiin.....
No mutta kuitenkin.

Tai no ehkä; lähtiessään Kuu-reissuun !! Jonka PILASI muuten NEEKERIT !! NEEKERIT ja Marxistit kimpassa on SE SYY miksi Amerikka ei ole enää pyrkinytkään kuuhun, tai edes avaruuteen muutenkaan. Ne ääliöt ilmestyi kerran aikanaan ilmeisestikkin vittu, get this(!!), jumalauta NASAn kiitoradalle jollain vitun vankkureilla ja aasilla ja VAATIVAT elatusta ja "Kansalais Oikeuksia" !!!!

Vittu jos minun pitäisi MÄÄRITELLÄ "veren kerjääminen nenästä" tai "ultra ärsyttävyys" tai "sietämättömin supertyperien aiheuttama koettelemus sekä hermoillesi, että muutoinkin" yms, niin se olisi hakematta tuo tuossa ! TUO !

Jumalauta voiko asiaa enää SELVEMMÄKSI tehdä, niille joille on suotu enemmän tajuntaa kuin sisiliskolle; NEEKERIT ilmestyy valkoisen AVARUUSALUSTEN tielle vittu AASILLA ...ja HAHAHAAHah...aahaha...ai saatana, ja alkaa siinä saatanan käpyaivoinen typerä perkeleen mutainen paska SANELEEN että valkean on nyt otettava hänet lemmikikseen .......tai "tasa-arvoiseksi" tai jotain muuta vitun ylimielisen kusipäistä ja onneaan ihan TOTAALISESTI kokeilevaa.

Vittu; on niillä ottaa perkele !! Vetävät jo juutalaisille vitun rotan kusilänteillekin vertaa !!
Mutta jutkuilla se ON VERISSÄ, kun taas nekrut opiskelee sitä jutkuilta. Oppikaa tämä ja pitäkää oppi mielessänne ja älkää taipuko missään olosuhteissa. Ei oikeassaolevan tarvi taipua.
No matter what.

Ja muistakaa; vastassanne on de facto Neanderinthaali, joka on suht tyhmä, vaikkakin kyvykäs "uneksimaan" sekalaista paskaa, ja joka on suht surkea varsinaisesta TAPPELEMAAN jos siihen tullaan. Ja ilmeisesti myös melko vitun säikky ILMAN SUURTA LAUMAA.
Pidä tämä mielessäsi Cro-Magon / Sapiens....liittolaiseni ?

*

Nyttenkin huomasin tuon jonkin vitun voitonriemuisen typerän otsikon iltalehdessä, kuinka joku vitun neekeri on hölissyt jotain typerää paskaa ja se on nyt niiiiiiiiiiiiiiiiin hauskaa, niin hauskaa. Niin hauskaa se nyt on, kuulkaa(!!), että KAAAIIKKI maailmassa, kaikki Marxisti-Kommari rotat siis, niiaa nyt yht´aikaa ja läpsivät reisiään ja toistensa selkiä ja lyhyitä kullejakin, ja pyyhkivät vettä silmäkulmastaan ja mylvivät kuin idiootti, kuin neekerilajin naaras, ja heiluttavat typerää ulosteentäyteistä päätään kuten em. olento, sivulta toisella ja sormeaan siinä sen vieressä ja hokevat luultavasti jotakin tällaista "nä-ää!" tai "no ouh!" tai "ju gou gööl!" tai jotain tuollaista Typerää Vitun Paskaa.


Tähän on tultu.Näin alas saatiin valkoisten aikamoinen Enemmistö(?) vajoamaan !! Ei vittu mikä "kollektiivinen" totaali HÄPEÄ !! Tsiisus män.....what a shame !


"Toimittajat" on kuin lapsia jotka ilkkuvat Tuhmalle Sedälle ja näyttävät kieltä; önnön nönnön nöö, läl läl läl läl lää, sä ootkin iha-tyhmä !

Jaa; mut te ootteki ihan, de facto, aivottomia lobotomisoituja älykääpiö Zombeja idiootteja Marxisteja paskoja !! JA vailla alkeellisintakaan maskuliinisuutta tai kunniaa tai ajatuksia ja itseä tai persoonaa ja omaleimaisuutta ja kekseliäisyyttä tai aitoa luovuuttta ja alkeellisimpiakaan käytöstapoja, ja olette ärsyttävämpiä kuin juuri mikään..... koskaan. Missään.Haistakaa kaikki vittu !!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti