maanantai 30. tammikuuta 2017

Brien Foerster - Muinais Sivilisaatioista (HD)


Linkki.

https://www.youtube.com/watch?v=Qxv9FJhLvNQ

Ja tässä itse video.Se kestää lähes tasan 2 tuntia !! Eli älä suotta naksauta jollet ole valmis imeytymään siihen kahdeksi tunniksi !!! VAROITUS !!

Mutta eniwei, tuossa saarnansa tai esitelmänsä, tai mikä tuo onkin, lopuksi Brien mainitsee jotain sangen yksinkertaista joka liittyy tähän meidän kotoiseen Me Rasistit vs Ne Suvakit asetelmaan.
Hän nimittäin tuo esiin sen yksinkertaisuuden, että kun valkoiset ovat aikoinaan änkeneet näiden sekalaisten saarten asukkaiden ja primitiivien ja ehkei niiiiiiiin primitiivienkin, maille, niin SE itsessään jo luo tietyn "vastakaiun" niissä paikallisissa, eli siis; jos änkeät paikalle VÄKISIN, ihmisistä tulee defensiivisiä.
HAHahaaa aivan loistava kiteytys !!!

SIINÄ onkin kai se asian ydin, mikä ei näy menevän tyhmien, pienipäisten Magnon-naaraiden tyhmään, tyhjään, Helsinkiläiseen primitiiviseen ja pilallelellittyyn paskakalloon !

Väkisin on aina väkisin. Eikö se jo KUULOSTA herran tähden VÄÄRÄLTÄ !??! vitun Vasurit älykääpiöt paskakasat idiootit....
No mutta ennenkuin alan ärtymään yhtään enempää siirryn itse tuohon videoon / luentoon.
Se se muuten kai on(!) "luento".


Jos vähänkin olet kiinnostunut arkeologiasta ja / tai muinaishistoriasta yms, mahdollisesti "salatusta" tai vain tietämättä jääneeksi, tuo on kyllä tuon kahden tunnin arvoinen.
Brien on melko huippu tyyppi, ja yksi "seuraamistani" juutuuub-hahmoista.
Videossa hän esitelee mm Perun ja Bolivian sekalaisia megaliittipaikkoja ja niitä puikulapäisiä olioita, jotka HÄN sai muuten DNA testautettua -lähempänä nykyhetkeä- (videohan on jo 4 vuotta vanha!!) ja tulos oli ettei ne isopäät ole MITÄÄN tunnettua Homo -lajia (!!), ja kaikenlaista muutakin, aina Hawajia myöden.


Minulle tuo KAIKKI on jo kaikkia mainittuja hahmoja myöden jo hyvin hyvin tuttua ja moneen kertaan nähtyä ja kuultua, mutta kyllä siinä silti oli ideaa tuijottaa tuota kaksi TUNTIA.
Oli siinä kai joooooootain mikroskooppisen uuttakin, mutta nyt juuri muista mitä.

Brien myös puolustaa siinä lopussa, kysymys-osuudessa, hienosti Valkoisia Viikinkejä, Hawajin paikallisia pösilöitä vastaan; josta kannattaisi Finuiitti ottaa OPPIA siitä miten ei olla joko-tai. Vaan miten ollaan ylpeän ja selkeän valkoisia, mutta ei lytätä kaikkea muutakaan vain "siks", muttei myöskään ALISTUTA vaan pidetään homma tasapainossa. Jotain mitä KUKAAN teistä ei ole vielä(kään) oikeasti klaarannut.Luento loppuu melko töksähtäen, koska se joku paikallinen ämmä käy yht´äkkisesti hätistään Brienin pois "lavalta" ja ....se on siinä sitten.....
Mainitsen vielä että tuo itse "keissi" mitä hänkin ajaa, eli että muinaisilla OLI jotakin parempiakin työkaluja kuin sitä luullaan, ja sekalaisia tuntemattajääneitä metodeita, alkaa mielestäni käydä jo melko selväksi. Se alkaa lipua hiljalleen epäilyksen tuollepuolen. Niillä OLI(!) jotakin. En tiedä MITÄ.
Mutta ehkä esim tuo jo aiemminkin kuulemani VAAAAAALTAVA ympyräsaha (kivisaha) yms "muinaisteknologiaa".
Ei tuota matskua millään vitun kuparitaltalla muovailla, thät´s fo demn shöö !


Tsiigatkaa jos ylimääräiset 2 tuntia sattuu löytymään. (Voihan sen toki osissakin katsella)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti