perjantai 27. tammikuuta 2017

Jonotuksesta

Mikä siinä on ettei Nyky Suomalainen osaa JONOTTAA ?!?!? Asettua jonkun muun TAAKSE.
EI siihen sivuun, vitun typerä perkeleen ryssäläinen käytöstavaton iljettävä itsekäs typerä vitun kusipäinen muuli paska, vaan sinne ....noin, ihan reilusti, sinne sen edelläolevan, paikalla JO olleen TAAKSE ! Noin. Ihan sinne vian....älä siinä siinä tuijota tai sölkötä kun siirryt vain ihan mukisematta sinne JONON PERÄLLE.


Vitun älykääpiö.
Vitun härski ja hapan vanha vitun ämmä !!
Ihan kuten tiellä EI kävellä "missä mua huvittaa" vaan OIKELLA puolella, AINA ja iäti, ei jonotkaan ole mitään "..noo....jos huvittaa tai jos MÄ SUOSTUN alentuun ninq sille tasolle et mä ...viittin ja näi.." vaan jonoon MEN-NÄÄN. Jokaisessa ja jokaikisessä tapauksessa.
Aina ja iäti.

Vitun tyhmä ääliömäinen ja luultavasti lihava, roikkuva, perkeleen Neandertaaliämmä.
"Mä oon kuningatar" vain siksi että sattuu olemaan lajinsa, mikä sitten onkin, naaras. Vitun ääliö.
Muttet sä o, sä oot vain tyhmä ja U S K O M A T T O M A N raskas ja rasittava ja sietokyvyn poikkinapsauttava vitun hirviö. Raivostuttava inhokki ja vitunmoinen idiootti. Itsekäs typerä itsekeskeinen ylimielinen, omaan pilluunsa tuijottava lapsi.
Eläin.

SITÄ sinä OLET.



VITTU  MENE SINNE   VITUN JONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON !!!








P.s Ei vittu IHME jos nämä nykynulkit ei osaa saatana edes käyttää niinkin monimutkaista asiaa kuin jonoa, jos vanhemmiltaan saa tuollaisen leväperäisen, hälläväliä, ääliömäisen mallin. Seeennkun nyt vaa vetelehit siinä...ninq...ympäriinsä...ne muut on sulle velkaa sen et ne sietää IHAN. AIVAN. KAIKEN. ....ja meet vaan kyynerpäätaktiikalla ihan REEEIIILUSTI jos jossain ilmenee jokin paikka / avoin kassa tai jotain !....Näillä mennään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti