keskiviikko 11. tammikuuta 2017

MotzkaVero

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701112200052230_uu.shtml

Jo muinaiskreikassa eräs "heebo" taisi sanoa että "Valtiovalta on joutunut pinnistelemään kykynsä äärimmilleen, keksiäkseen uusia verotuskohteita"....jos ei nyt ihan sanatarkka sitaatti tuosta kuuluisasta sitaatista, mutta melkein. Ja asiasisältö kyllä välittyi siitä kummasti. Sou ..nou problem !


Mutta mikään ei siis ole muuttunut TUHANSIEN VUOSIEN aikana "Hallitus Valtio Kytät Lait" asetelmassa ja sen tuhoisassa vaikutuksessa planeetan humanoidi elämälle.
Ja SILTI ne on KAIKKI jäljellä !!!..............ai miin..?...
The Faq ?

Vieläkö IHMETTELETTE sitä miksi teihin ei olla "tuolta ylhäältä" yhteydessä !??!
Vaikka "Ne" on sen jo SANONEET monta vitun kertaa; heitä "ei kiinnosta olla yhteydessä niihin jotka ovat mielisairaalassa".

Maa planeetta.

MIKÄÄN ei ole MUUTTUNUT tuosta ylläolevasta kuvasta. Ainoastaan PINTA, ja senkin vähän olemme me POIKKEUS YKSILÖT, saaneet vain juuri ja juuri ja hädin tuskin muuttumaan ja aikaiseksi. Ja se yleensä maksaa koko elämän ja tunne-elämän ja ystäväpiirin ja hermot ja mielenterveyden ja seksuaalisuudenkin, ja luultavasti kaikki rahat ja terveyden sinänsä yms.
Ja SILTIKÄÄN ei ole lainkaan "kirkossa kuulutettu" että "Muutokset" JÄISIVÄT voimaan ! Eheiii, joku vitun kommunistinen mielisairas ääliö, paskakasa, tulee ja lanaa ne vain maantasalle jos voi.

Mitä siis par´aikaa "Vasemmisto" tekee, EDELLEEN, muuttumatta ITSE pätkän vitun vertaa, tuolla taustalla. Mm "Monikultturismin™" avulla, eli paluulla ihan-tasan-täsmälleen siihen mitä tuossa kuvassa näette, mutta sillä yksityiskohtaisella erolla että HE olisivat niitä joilla on eniten ja koristeellisimpia, sulkia hatuissaan ja naamareissaan ja epäilemättä myös perseissään. Ja SE olisi "Normaalia".


Mutta siis niin, minun PITI käsitellä tuota motskavero juttua ja asiaa.
Uskomatonta paskaa taas kerran. Vene moottoripyörä...kissa...makeiset eli KARKIT (ei KUKAAN käytä sanaa tai käsitettä "makeinen"!) ..mikä vain.
Kunhan keksivät lisää kiusaa; sillä "mikäpä pahan tappaisi" ?!

Koska heitä ei yksinkertaisesti TAPETA, kuten KUULUISI ja PITÄÄ ja VERENNE SANOO, he "ajattelevat" että heillä on siksi "lupa" tehdä tällaista. Ad nauseam Ja infiniittum, mutta enemmän NAUSEAM !

Valtiovalta on vain lajitelma rumia, mielisairaita ja harhaisia, ylimielisiä, seinähulluja, absoluuttisen kusipäisiä paskapäisiä, perkeleen sadistisia, mulkkuja, valehtelevia ja vetelehtiviä, hyödyttömiä typeriä vitun paskahousuja ja loisia, anastajia ja käveleviä ruttopesäkkeitä.
He ovat vain pelkkiä ahneita ahmatteja, kuin Pac Man, syöden kaiken tielleentulevan, koska heillä ei ole MITÄÄN luontaissyntyistä HYÖDYLLISTÄ LAHJAA tai KYKYÄ tai muuta vastaavaa, kuten kytilläkään, tai rikollisilla. SIKSI heidän "täytyy" roikkua koko ikänsä muissa, hyödyllisempien eläinten takinliepeissä, koska he eivät ITSE voi, pysty, kykene, viitsi, tuottaa mitään.
Koska; se on helpompi vain VARASTAA toisilta.

Jostain syystä niinsanottu Tavallinen Ihminen, ei NÄE tätä näin eli siis niin kuin se ON, vaan se näkee että on olemassa jokin "oikeus verottaa" ja "oikeus komentaa toisia ihmisiä" ja "oikeus kidnapata heitä ja laittaa johonkin lukkojen taa säilöön" yms. TÄMÄ johtuu siitä että ns Tavallinen Ihminen on yhtä tyhmä ja yksinkertainen kuin armadillo, eli vyötiäinen.
Joka ei osaa muuta kuin säpsähtää paniikissa ja kääriytyä peloissaan palloksi.
Se on siis yhdistelmä TOTAALISTA PELKURUUTTA ja TOTAALISTA, ajattelematonta, TYHMYYTTÄ eli vähä-älyisyyttä ja -mielisyyttä. Ja se on myös mitä suurimmassa määrin; "henkistä" laiskuutta !


*

Hei Valtion PASKAPÄÄT!!!
- MENKÄÄ TÖIHIN niin ei tarvitse vitun rotat VARASTELLA toisten hynää !!!!
JOS siis satutte jonkin TYÖN löytämään.
Mutta toisaalta; onhan teillä JO(!!), kaikilta muilta imettyjä ja kupattuja anastettuja ja kyttien avulla uutettuja "varoja" eli RAHOJA, Toisten Ihmisten Rahaa, eli te VOITTE ihan hyvin vain lähteä sen turvin sinne töihin missä ne työtkin ON, eli Kiinaan !!

Ja MEKIN voittaisimme siinä; me pääsisimme teistä eroon !! Verettä ! Sodatta ! "Vallankumouksetta" ! Jne.

Kaikki VOITTAA.



Asian ON niin että TE KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄN KYLLÄ ITSEKIN. Mutta teidän tajuntanne saa hämmästyttävän helposti jostain syystä SUMENEMAAN, toisin kuin minun.
Mitä olen ihmetellyt KOKO IKÄNI !! "kuinka nämä muut VOI olla näin, NÄIN, VITUN TOTAALISEN TIEDOTTOMIA TYPERIÄ KYRPIÄ?!?!?" JA PAHOJA!"




No, mutta eniwei.....SUOSITTELEN lakkaamaan tuon kuppaamisen. Nähkää; te kaivatte siinä vain omaa hautaanne, mutta myös toisaalta meidän kaikkienkin .!!!....monessakin mielessä..  ....ei tästä tu mitään.
Ei jukolauta saatana sentään, ei MITÄÄN !

Vittu te olette kurja rotu ja kurja koko vitun laji !

Haistakaa paska ja kuolkaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti