lauantai 31. joulukuuta 2016

Asema-Aukion Keissi

Jaa niin juu ja sitten oli tuo "Asema-Aukion Tapaus" juttu. Johon Valtakunnan jokainen koira ja muu ulvoja onkin ehtinyt ottaa kantaa.

Eli se Jesse Peppu Törhölä(kö se oli?) sai siitä parin vuoden "kakun" ja blääblääblää.

Täytyy myöntää vasurit ja muut sekopäät siellä pilleinenne kadulla että KYLLÄ! MINÄ erehdyin !!
Se johtui siitä että LUOTIN VALTAMEDIAN sanaan, ja uskoin sen narkkarin todella olleen se aloitteentekijä ja sylkeneen tätä tyyppiä päin yms, mutta kuten taas sain nähdä, ei MEDIAAN ole mitään syytä luottaa.

MIKSI ETTE vain näyttäneet sitä (sensuroitua tosin!) videota vain HETI ja näin tehneet asiaa selväksi ja häventäneet KAIKKI epäilykset ENNENKUIN niitä pääsi edes syntymään vitun lapamadot kommari-idiootit !?!?!?!?!?!

Mutta kyllä; sikäli kun siitä videonpätkästä selvää saa tai NÄKEE mitään ...junou... kun POISTITTE osan, koska te tiiätte paremmin kuin me ihmiset ITSE mitä me "kestämme" ja mitä emme and all that, niin nin mitä siitä tynkäfilmistä nyt näkee niin tuo Peppuhan on, ON, ihan täys elukka. Luultavasti vailla mitään niin tähdellistä järkeä.

Sehän vain singahti yht´vitun´äkkiä siitä, seisoma-asennosta, juoksuun kuin viita Piru, ja ilmeisesti sitten hyökkäsi sen zombin kimppuun ihan suoralta kädeltä.
Kieltämättä melko kaheli ja selittämätönkin teko.


Eihän siinä toki näkynyt mitään AIEMMIN tapahtunutta tai KUULLUT mitään, mutta kyllä se melko sekobozilta vaikuttaa tuo Jesse.

Vaikka sitten EI aiheuttanutkaan sen zombin kuolemaa(?), mutta ei se ihan terveen papereilla siltikään ole liikkeellä ! Thät´s fo shöö.
Case closed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti