keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Onneton Anna



Borgien Anna K, on ollut onnettomuudessa ! HYVÄ ! Mahtavaakin miltei. Mutta, rauhoittukaa, ikävä kyllä joudun raportoimaan että ei! Hän EI kuollut.
Vaan akka selvisi hengissä.

Mutta hyvää tässä on se että Luoja sentään YRITTI tappaa hänet !
Se täytyy muistaa. Ja SITÄ täytyy juhlia ja juhlistaa.


- - - - -

JA. Mainittakoonkin vielä että; kuten olen aiemminkin jo sanonut, jos tuo ämmä ei ole elävä, hengittävä moderni (ja lähes täysverinen!) Neanderthaali ...niin...?...mikä on !?!?

Tässä pari "kuvaa" Neanderthaaleista..







Ja missä / mikä hän on ?!...Kamoon ! MISSÄ se on !?!?. MISSÄ ......missämissämissä ?!?!..HAHAHaa...missä se on !?!?!................se on "Poliittisesti VASEMMALLA" !!

*Kohdalleenloksahtavien palasten ääni*    (Niille jotka tietävät asiasta yhtään mitään siis.)

Anna Kontula on siis; lähes täydellinen, kävelevä tyyppiesimerkki, Neanderthaalista. Tai sen modernista jälkeläisestä. Jopa hämmästyttävän selkeästi ja selväpiirteisesti ja vastaansanomatta ja kiistelemättä.

Lähes Totaalinen Neanderthaali !



P.s Huomatkaa tuon ylempänä olevan kuvan thaalipoika, jolla on kivi kädessä ja joka lie juuri sitä heittämässä. Jos se ei ole "mieltäänosoittavan Vasurin" yleismaailmallinen perikuva niin mikä olisi !?? Siinä NE on ! Kaikki niistä ! Ihan täysin ja totaalisesti ja kiistämättä, ja yhtä tympeän uhmakkaana ja idioottimaisen vitun villiapinan raivolla ja päättäväisyydellä. Uhmaamassa ties mitä "Patriarkaattia" tai "Valkoisen Etuoikeutta" tai "Miehen..siitintä" tai "Palkkakuilua" tai mitä vain...mitä nyt kahelit keksii.


Myös autistilta se kieltämättä näyttää ja vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti