tiistai 31. tammikuuta 2017

Kielestä ja Käsitteistä (Taantumuksellinen Vasuri)

Haluan taas muistuttaa teitä vähempimieliset idioottini, siitä että; älkää IKINÄ käyttäkö "Vasureista" nimitystä "Edistykselliset" tai vastaavaa !!!!

Sillä vaikka ette itse ota sitä tosissanne ja vakavasti jaTIEDOSTA asiaa, se VAI-KUT-TAA (!!) tajunnassanne siihen käsitykseen ja assosiaatioon ja kuvaan mikä teillä on ja teille tulee Vasureista.

Vasemmisto on nimenomaan ja eksklusiivisesti ja sataprosenttisen ehdottoman taipumattomasti ja fundamentaalisen härkäpäisesti TAANTUMUKSELLINEN.

On olemassa VAIN "muslimit ja islam" ei mitään "äääääääri versioita", ja Taantumuksellinen Vasemmisto !
Ei mitään vitun "edistyksellisiä". Eli pitäkää KÄSITTEET ja sanat ja niiden etymologia / selitykset ym tällaiset asiat AINA tiedossanne ja muistissanne ja käyttäkää niitä KORREKTISTI !!

MINÄ olen ihan aito ja oikea EDISTYKSELLINEN, ja MINÄ haluan mieluummin tukea ja rahoittaa esim avaruudentutkimista ja sinne änkemistä ja sen ymmärrystä ja sen sellaista, kuin maapallon primitiivisimpiä ja kurjimpia vitun typeriä apinoita, joista ei ole kuin riesaa. Myös toisilleen.
Minulle EDISTYS   EI OLE  sitä että joka vitun nurkkaan ja pieleen saadaan joku vitun kuvottava ällöttävä ahdasmielinen typerä perkeleen komenteleva-kyyläävä ääliöÄMMÄ, ja vammaisia ihmisten työpaikoille ja neekereitä valkoisten sekaan, vaan tuon VASTANAPA.
Kuten kaikille joiden kehitys on jo kulkenut ohi esim...mmmmmm.........sanotaan nyt vaikka vain sisiliskon.

Tämä kaikkinainen rajaton typeryys ja absoluuttinen kurjuus ja idiotismin leviäminen ym on mennyt JO, aivan ällistyttävään extenttiin kaiken Sovinnaisuuden tuollepuolen.
Siksi minä odotan jo ihan "khuulina" koska se ensimmäinen taantumuksellinen vitun käsilläänkävelevä Vasuri menee jossain "Espalla" johonkin niistä Hienojen Nirppanokkien Kahviloihin ja virtsaa jonkun turkisämmän sumppiin. JA sitten KUN siitä suututaan, nostaa ihan HI-RI-VEEN metelin siitä että "hänellä on Oikeus!!" (kuin kytillä ihmisten "pidättämiseen") ja kuinka tämä nyt täytyy vain ymmärtää ja Suvaita™ eli arki-kielellä; SIETÄÄ !!!

SITÄ se "suvaitseminen" ON ! Ajatelkaa nyt jo jumalauta SEN kautta asiaa. KUUUUIIINKA saatanan totaalikusipäinen jonkun sellaisen täytyy olla, joka tekee kaikkea kuvottavaa ja inhottavaa ja ärsyttävää ja provosoivaa ja pahaa ja väärää ja moukkamaista ja yltiötyperää ja lapsellista ja de facto mielenvikaista, ja sitten KUN sinä jotain siihen sanot tai jopa ilmankin sitä, se käskee (KÄSKEE siis) sinun vain SIETÄÄ tilanne / tilannetta !!!


Vittu että joillakin on OTTAA perkele !!!!!- Elokuvateatterissa - 

"Jumalauta...hei..?!?! vittu; joku paskansi just mun syliin !!...JA päälaelle!!"
Taustalta kuuluu takkutukkaisen tunkkaisen typerän, rasvaisen vitun Vasuriniljake"hipin" nariseva ja ylimielinen vitun mulkeron luuserin "ääni" joka vain tokaisee, laik its nathin, "siädä se".


Juu ei kiitti !Vitun selkärangaton Neanderthaalinvetelys, vittu mä sitä siädä !! Saatana.

Mutta joka tapauksessa: lakatkaa käyttämästä vitun muulit, VIHOLLISEN MÄÄRITTELEMÄÄ kieltä ja HEIDÄN KÄSITTEITÄÄN heidän tavoillaan ja heidän vitun areenoillaan vitun ääliöt idiootit typerät perkeleen vitun taulapäät !!

Tai otatte lukua ja pataan, joka kerta. Jooooka käänteessä tulee tulemaan takkiin ja lujaa.

Koettakaa ny hei jo perkele NÄHDÄ joskus jotakin !!


P.s Eikö ole "mielenkiintoista" kuinka sittemmin kai 1970-luvun (!!!), jumalauta SEITKYTLUVUN(!!), ei ole puhuttu käytännössäkatsoen LAINKAAN avaruusmatkailusta ja esim niinkin kaukaisen kohteen kuin vittu KUUN tutkimisesta !!!??!?! Ja tällä nykyteknikalla ja kuvan ja äänen -laadulla yms !!! Vittu se olisi HELPPOA kuin kävellä Turusta Stadiin, mutta ei !!
Ei !! Kun järkevämpi kohde rahoille ja keskittymiselle ja vaivannäölle ja mielenkiinnolle ja mille vain, kameroillekkin, on tietenkin kolmannen ja neljännen ja vielä viidennenkin -maailman neekerit ja murjaanit ja muut vitun typerät aliapinat, ja kaikki muu pyörryttävän kuvottava tunkkainen vitun roska, ja saastainen perkeleen PASKA mitä planeetan kurjimmista ja alhaisimmista muta / paskalävistä ihan pohjalta ja sen ALTA, löytyy.
Neekerit ja niiden tuomat mukavat taudit ja loputon typeryys ja pahuus ja Virallinen KONTROLLIN"TARVE" yms on nääx Tärkeämpää.
Vitut EDISTYKSESTÄ !
Ei !! Vaan: VITUT TEISTÄ !!Fuck YOU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti