maanantai 23. tammikuuta 2017

Perun Puheeni "Amud Thaalista"

Perun KAIKKI PUHEENI "Amud Neanderthaalista" !!!

Texas Arcane = idiootti ja väärässä. Ja tyhmä lantapäinen jenkki, ja teki MINUSTAKIN osittain narrin, kun menin sitä uskomaan yli intuitioni ja järkeni ja tunteeni ja parin paljon pätevämmän tyypin.
Eli: olen nyt lukenut uudestaan tuota yhtä kirjaa mitä Texas A. aikoinaan blogissaan käsitteli, tai lähinnä hän MAINITSI sen ja olankohautuksella julisti sen olevan väärässä ja itsensä oikeassa, ja olen päättänyt muuttaa leiriäni seuraavanlaisesti; kaikki minkä julistin aiemmin olevan Neanderthaalia ===> onkin ehkä Cro-Magnonia ja kääntäen.

Tosin Tex EI OLE täysin VÄÄRÄSSÄ, myönnettäköön (ja ymmärränkin nyt täysin miksi hän on päätynyt maailmankuvaansa), mutta ei hän täysin oikeassakaan ole.
Ja tämä asia on jotain missä täytyy tavallaan joka tapauksessa valita puolensa ja MINÄ VALITSEN CRO-MAGNON LEIRIN suurimmaksi osaksi.

Ei sekään ole täydellinen, mutta ..........kaippa(sic!) minä OLEN vain enemmän sittenkin sitä kuin Thaali.

Kyseinen kirja on yksi ällistyttävimpiä, järisyttävimpiä, selitysvoimaisimpia KAIKKEEN(!) mitä olen koskaan ikinä, milloinkaan lukenut. aivan täyttä ja totaalista dynamiittia. Josta saatan tehdä oman juttunsa tässä jossain vaiheessa jos saan aikaiseksi.

-

Mutta mainittakoon nyt kun tämä on niin ajankohtaistakin (liekö Jokin, ohjannut minut lukemaan tuota uudestaan juuri NYT, KUN, kaduilla vyöryy massoittain Neanderthaali-idiootteja NAISJOHTAJINEEN ?!?!) muutama PIIRRE Neanderthaalista ja heidän nykyjälkeläisistään !

- Thaalit olivat ja OVAT, kollektivistisia NAISTEN ja TAIKAUSKON palvojia !

- Thaalien yhteisöä johtivat NAISET !!! Heidän yhteisöön DOMINOI NAARAS !!!
Sulatelkaapa tuota SUOMALAISET SUOMESSA !! HAHAHahahaaaaaa. ("Naisjohtajat sitä! Naisjohtajat tätä! LISÄÄ NAISJOHTAJIA!!" AD NAUUUSEAAAAMM !!)

- Thaalit olivat ilmeisesti, ainakin alunperin; KASVISSYÖJIÄ !!! Ja vasenkätisiä ja kaikkea "vasen" !! VASENTA laitaa toisinsanoen !! JOSTA ON PERÄISIN MEIDÄN KAKKI "negatiiviset käsitykst kaikesta mikä liittyy sanaan Vasen" jne !!

- Neanderin Thaalit olivat RÄIKEÄN, "promiskuiteetinomaisen", yltiöseksuaalisia eli ns ympäriinsänaiskentelijoita, ja heissä homous lesbous ja jopa pedofilia yms on RÄIKEÄSTI edustetumpaa ja N O R M A A L I A (!!!) kuin meissä Cro-Magnon tai mikä ikinä on Sapiens-Sapiens, olioissa.
Toistettakoon; Neanderthaaleille on TYYPILLISTÄ ja NORMAALIA olla himoköyrijä ja homo tai lesbo ja eläintennussija ja mikä vain kaluaanseuraava idiootti ! (tuli nanosekunnissa hakematta mieleeni eräs sarja....eräs nimeltämainitsematon "Californication" !!)

- Punahiuksisuus on lähes exklusiivisesti Neanderthaalin ja jälkeläistensä piirre. MINÄ oletan, paino toistaiseksi sanalla OLETAN(!), että tämä sisältää myös kelta ja oranssihko -hiuksiset hyypiöt. Kuten esim Konan Ou Braijenin yms.

- Thaalit olivat ja ovat useimmin kuin ei, ja useimmin kuin ME muut, likinäköisiä !! HAHAHa...MOOOOONTAKO kertaa, Hyvä Lukija, olet nähnyt mediassa jonkun VITUN "Timo Harakan" tai muun vitun Marxistisen vitun RILLIPÄÄN !!! "Moderneissa tyylikkäissä ja särmissä" laseissaan, ja kauluspaidassa, ikäänkuin hän TEKISI jotain, jotain hyödyllistäkin, ja moderneissa bisneskledjuissaan, näyttämässä "vakavastiotettavalta ja fiksulta" ja mitä lie ?!?!? MONTAKO kertaa !?!?
Oletan ettet osaisi laskea sitä edes....helmitaululla !! ME LE KO monta siis.Tässä vain MUUTAMA näitä Thaalien piirteitä !! MUUTAMA ! Ja näistä KAIKKI on ihan päivänselviä, kristallinkirkkaita ja kiistämättömiä; Vasurien ja Juutalaisten piirteitä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja llisää huutomerkkejä vielä !!!!!

Mainittakoon vielä lohduksi että kyllä, Neanderthaali on myös LYHYEMPI kuin Cro-Magnon IHMINEN, vitun tyhmä pyylevä perkeleen menninkäinen.
Mainittakoon myös että MINULLA ei ole YHTÄKÄÄN noista piirteistä eikä juuri muitakaan Thaalin piirteitä, nyt kun EN enää usko Tex Arcanen pölvästin OMAAN NÄKEMYKSEEN asiasta. En tiedä miksi minä siitä edes niin lumouduin aikanaan...?.... no....kai minäkin saan hetkittäin olla tyhmä ja väärässä ja erehtyä..? Kävi ilmi etten ole TÄYSIN erehtymätön...?.....mutta viis siitä ! Eteenpäin ===>


-

Ja se miten tämä nivoutuu yksiin juuri TÄMÄN HETKEN ja Trumpivastaisen mellakoinnin kanssa on sangen yksinkertainen; Thaalit ovat paitsi tyhmiä ja ärtyisiä ja aggressiivisen takapajuisen primitiivisiä, niin he yksinkertaisesti   kapinoivat MIESpuolisen Johtajan valintaa vastaan !! Eli Patriarkaattia. Eli Cro-Magnonin leirin "yliotetta" vastaan.

SE on tämän asian se OIKEA ja syvälläoleva, tiedostamaton YDIN !!


SE ajaa nuo KUUTA ULVOVAT (kirjaimellisesti) idiootit PUNAISET menninkäiset tuonne kaduille ja kujille olemaan KOLLEKTIIVISESTI tyhmiä. Myös PITKIN YÖTÄ..


Thaalit  ne siellä vaan (taas) vaappuu, vitun paskapäät ääliöt. Palvomassa jotain, yhden tai toisen sorttista, "taikaa". Uuuuuu !


Mutta tässä tämä ILMOITUS lyhykäisyydessään.
Pahoittelen jos jouduit mukaani tähän VÄÄRÄSSÄOLEVAN TYPERYYDEN imuun ! Sry.
Se EI tule toistumaan. Minä HARVOIN olen VÄÄRÄSSÄ, mutta JOS olen; minä SANON NIIN !! Se on muuten Cro-Magnonin yksi "juttu", kunnia.

EI Ähläm-"kunnia", ähläm on myös Thaali ja vihollinen ja primitiivinen Perkele ja itse "Lucifer".


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti