tiistai 31. tammikuuta 2017

Vasuri "Saattaa" Ylitulkita Neekerin Ilmeitä

http://www.iltalehti.fi/terveys/201701302200062136_tr.shtml

Tai no koirastahan tässä Virallisesti kyse on.
Mutta koskee myös Toisrotuisia Lemmikkejä.

Jaa...niin siis; koskee KAIKKIA lemmikkieläimiä toisinsanoen ! Sori, kesti vähän aikaa snaijata ...tää.... jooouu...no.

Eniwei, olen tiennyt tämän jo kauan. Koira-ihmiset on idiootteja. Ei mitään uutta.
Ne näkee koirassaan "hänet" ja "persoonan".. ...ja taikavoimia ja toisen ihmisen ja jälleensyntyneen viisaan Suuren Sielun ja Henkioppaan ja mitä lie, MINÄ näen vain ruman ja ihan vitun pahanhajuisen kuolaavan ja mölyävän, rasittavan typerän idiootin neljällä jalalla.
Joka seuraa joka paikkaan ja paskantaa ja haukkuu ja välillä pyörii huvittavasti ympäri, häntäänsä jahdaten, kuin Oikeistolainen. Tai myöskin Vasemmistolainen on hyväksyttävä vastaus.


Tällaisesta TYPERÄN IDIOOTIN versiosta "omaan itseen luottamisesta", oli kyse myös sen Kanadalaisen mielipuolen tapauksessa joka meni elämään karhujen sekaan ja tuli naisystävänsä kanssa sitten niiden syömäksi. Vitun vatipää.

Sinä voit tykätä ________:sta/stä, mutta se ei tarkoita että se on molemminpuolista / ettei _________ yht´äkkiä TAPPAISI ja/tai söisi sinua !!
Esim muslimisiippa tjns.Tämä sama HARHA koskee tottakai myös murjaanirotuja ja heidän näennäisymmärtäjiään, jotka ei oikeasti ymmärrä edes omia kullejaan ja postiluukun monitahoista toimintaperiaatetta, saati sitten neekerin kalanpaskantasoista tajuntaa.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti