tiistai 31. tammikuuta 2017

Marxistien Kiehunnasta.... 01/2017



TUONNÄKÖINEN vitun "Jaws", tuo ^ vitun autonrenkaita pureskeleva vitun H I R V I Ö kehtaa nimitellä Trumppia psykopaatiksi !!

HAHAHaa jo on pulttikaulaisella zombilla otsaa !



Mutta sillä välin todellisuudessa...






Ämmä kylmästi ulos vain ! Se on oikea asenne. Tosin MINÄ pistäisi KAIKKI "tuomarit" ulos, mutta on tuokin alku.

Pitihän jonkun heti äityä hankalaksi kun Trump alkoi töihin. Ja hän lienee ensimmäinen presidentti sittemmin Amerikan Perustajabyrokraattien, kuka on oikeasti TEHNYT jotakin melko selkeää ja konkreettista "Virassaan". Ja siis HETI.

Eikö ole, joka tapauksessa, melko "mielenkiintoista" kuinka Vasemmistolaiset Saastat ja muut vitun kuutakiljuvat seinilläkiipeävät kusipäät hullut käyvät HETI "psykologisoimaan" jotakin ja jonkun josta eivät diggaa ? Se on hullu, se on antisemiitti™, se on rasisti™ se on liian pitkä, se on liian tyhmä, se on läski JA tyhmä, se on Mordoorin kuningas, se on sosiopaattinen pahuuden ruumiillistuma jne jne ad nauseam.

Ettei kyse taas vain olisi projisoinnista ? Ja Vasurit heijastaisi ihan ikiOMAN kakofoonisen jakomielitautisen hulluutensa jonkun muun, nyt Trumpin tässä keississä, ominaisuudeksi ?


Ja jumalauta siellä on vaikeroineet ja pillittäneet ja vollottaneet ja poranneet perkeleet jo pitkin vittu "Piilaaksoakin" ....jostakin syystä. VALKOISET mulkut siis, luullakseni, ilmastoiduissa konttoreissaan, kokakolatölkki vieressään "työssään" tiesikkaa pelaamassa, vitun nörttipaskat mulkut !!
Haistakaa vittu vitun häpeälliset skidit, ja lakatkaa nolaamasta meidät KAIKKI jotka käytämme tiesikkaa !

Mitä se TEITÄ kiinnostaa, pääseekö perkele Mehikaanit kanannussijat ilmaiseksi kävelemään Amerikkaan vai ei ?!?!? Vittuako se TEILLE KUULUU ?!!?
Perkeleen muulit !! Vittu HÄVETKÄÄ !!
KAIKKI modernit sukupolvet ylipäätään ! TE nolaatte meidät kaikki.
Minä sentään osaan jonkin verran käsittää ja arvostaa edeltäjienkin töitä ja aikaansaannoksia yms, enkä rohkenisi ihan äkkiä heittäytyä Sanelemaan ympäristölleni miten elää ja olla. Minä en toisinsanoen luule OMISTAVANI koko maailmaa.
Meissä on se ero mm.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200062120_uu.shtml

Halla-Aholta ihan hyvä "riposte". HAHaha totta tosiaan; miksei TUO kiinnosta Vasemmiston vitun "ihmisoikeus aktivisteja™" ja muita perkeleen hillerinnäköisiä vitun amisviiksisiä rotanpaskoja vetelehtijöitä niljaskoja ?!

Siksi että kuten DissectLeft blogin pitäjä asian tiivisti; Vasemmistoa ja islamia YHDISTÄÄ meidän kaikkien muiden VIHAAMINEN. Siksi.



Siellä ne ovat taas, The Usual Suspects, räyhänneet ja riehuneet ja mellakoineet pitkin Amerikkaa vitun taliaivot ja haitanneet mm Losissa lentoliikennettä, parveillessaan kuin alennusta tavoitteleva juutalaislauma kassan ympärillä, siinä pitkin laxin lentokenttää.
VITTU MITÄ IDIOOTTEJA ! Kristus sentään.
Hävettää miltei heidän puolestaan, mutta hei.....tällaista se teettää keskinkertaisille kun he saavat olla liian kauan ilman sotaa !!
Rauha tekee tyhmistä aivan ABYSMAALISEN tyhmiä.


Ja herran tähden: MITÄ !!?!?! MITÄ ne reppanat edes ylipäätään luulee siinä tekevänsä ?! MINKÄ hevosen perseen takia ne ON tuolla kaduilla ja polttelevat vitun berberilaumat autoja ja vahingossa myös toisiaan ja kusevat nurkkiin ja rikkovat laseja ja limusiineja ?!?!?!

Vittu mitä PASKAA teistä onkaan tullut niin monesta muusta !! Kristus että elämä voi totisesti viedä moneen suuntaan.

Nyt tosin minä ymmärrän tilannetta vähän (paljon!) syvällisemmin, koska satuin.......tai "satuin" ja satuin, lukemaan sen Tex Arcanen HAUKKUMAN kirjan, joka VALAISEE niin ettei o tosika ! Joten ei ihme että se vitun kellarissa-asuva iso lihava salaliittozombi sen haukkui, sen sijaan että olisi YLISTÄNYT.
Totuus on että; Vasurit ei itsekkään TIEDOSTA toimiensa MOTIIVIA ja ALKUPERÄÄ koska toimivat vaistojensa varassa. Koska; ovat Neanderthaaleja.
Tämä on tosin vain hyvin lyhyt ja pinnallinen versio asiasta.

Jopa Juutalainen "Madonna" meni ja sekosi vihdoin lähes lopullisesti. Nyt ei enää puutu kuin se että hän todella MENISI ja RÄJÄYTTÄISI Valkoisen Talon.....jollakin. Ehkä räjähtävillä tissiliiveillä ?
Huu nous. Melko pimee ämmä.
Perus Jutku.

Hus! Pois minun maastani ja jopa mielestänikin kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti