perjantai 20. tammikuuta 2017

-=** T R U M P **=-




Tänään on jopa Historiallinen Päivä, sillä TÄNÄÄN LOPPUU Marxismin lähes haastamaton riemuvoittojen putki, joka alkoi viimeistään toisen maailmansodan päätyttyä ja on jatkunut keskeytyksettä siitä asti.

HURRAA. HURRAA. HURRAA !!

Pitkästä aikaa ilmassa on vähän toivoa. Jostain edes vähän vähemmän totaalikusipäisestä ja alkeellisen alhaisesta, simpanssintasoisesta, kuvottavasta roskasta ja paskasta ja komentelusta.
Amerikan Presidentin Valtaistuimelta kammetaan VIHDOIN(!!!) alas se Kenialainen marakatti-Marxisti-Jihadisti mikä siellä on (kaiketi luvattakin vielä!) keikkunut jo ...puoli vuosisataa mielestäni, ja tilalle istuu hänen vastanapansa; valkoinen ja Kapitalistinen ja kykeneväinen ja jotakin saavuttanut Donald Trump.

Tänään maailma kavahtaa ja panikoi ja ihan totaalisen suotta, ja tänään yhä vielä muutama tyhmä Amerikkalainen nolaa itsensä täysin suotta ja ihan uskomattoman naurettavasta naurettavista syystä / syistä.

Johan kaikki mahdolliset "taiteilijat" yms ovat vuoronperään kiukutelleet kuin pahaiset kakarat, KUN tahtonsa ei mennytkäään enää heittämällä läpi ja sukkana sisään vaan kuten sen tunkkaisen paskan kuuluukin; suoraan ikkunasta ulos ja roskiin.

-

Tänään maailma palaa vähän, pari askelta, kohti jonkinsortin ylimalkaista järjen hiventä. Ja Amerikka saa ehkäpä kaikkien aikojen ylivertaisesti PARHAAN presidenttinsä; jonkun joka on paskankaan väärti, eikä vain kiinnostunut loisimaan ja KOMENTELEMAAN ventovieraita kuin jokin vitun kyttä tai "lainsäätäjä" paskaläpi.

Tästä päivästä eteenpäin, kuvitelkaa miten IHANAA(!!), meidän ei tarvitse enää, ehkä ikinä(!), nähdä ja kuulla siitä Indoneesialaisesta neekeristä nimeltä Hussein Osa..venaa...OBama.
Se vetäytyy takaisin tiheän aluskasvillisuuden sekaan, siihen vitun viidakkoon mistä on tullut aikoinaan, täysin puskista(!), esiinkin. Ja sitten, siellä jossakin puiden latvoissa tai jossain, hänestä ehkä vielä joku joskus kuulee, kun hän öisin takoo rintaansa ja korisee kohti taivasta Muutoksesta ja muista Marxistisista Mantroista ja suoltaa paskaansa, suoraan alapuolella käyskentelevien eläinten niskaan ja selkään ja pitkin turkkiaan.

Mutta ketä kiinnostaa MITÄ hän tekee: kunhan hän pysyy KAAAUUUKANA valkoisten sivilisaatiosta ja jopa Valkoisen Talon raunioista !

TÄNÄÄN...............................no....tänään on lähes HYVÄ päivä !


Kapteeni toivoo Trumpille onnea ja toivoo hänen tuovan Tasapainon Voimaan.

*

Haluaisin vielä erityisellä lämmöllä muistaa mm Kiinalaisia !
Eli; Kiinalaiset, HAISTAKAA VITTU !! HAHAH AHAHA HAaaaaaaaaaaaa. Teidän aikanne, saatanan keltaiset ja kuvottavat sammakot, vitun apinoivat, kopioivat moukat, saattaa olla ohi !

Tästä se lähtee !!


Nyt saa kaikki rähjäiset vasurin villamytytkin alkaa taas työstämään isäkompleksiaan, Oidipuskompleksiaan, ja tuohtumaan kaikesta, ihan kaaaaiiiikesta, mitä Trump sanoo, Trump tekee, tai Trump ehdottaa.

Aika vetää taas vittu päähän ja olla naama norsunvitulla ja tiuskia ja koettaa ahdistaa meidät muut "Laeilla" kumoon, mutta; sekin on kohta jo ohi !
Ettekö te(kin) jo voi ihan TUNTEA sen !? "Lain" aika alkaa olla, LUOJAN KIITOS, ohi. Ja MINÄ teen kaikkeni jotta niin OLISI ja MAHDOLLISIMMAN PIAN, ja uusi uljas vitivalkoinen ja älykäs ja totaalisen, anarkisen, täysin vapaan ajan......aika, koittaisi vihdoin !! Tällä kurjalla planeetalla.

MINÄ koetan pelastaa teidät tyhmät ja tyhmemmät, idiootit ympärilläni, pilarilta.
Mutta jos se ei onnistu.......minä ehkä vain tapan teidät tai jotain. Kuten KUULUISI ! Kuten hyvin kyllä tiedättekin jo.

Ja kaikille, ja ai miin KAIKILLE(!!), teille vitun MARISEVAT ÄMMÄT lehdistössä ja pitkin Valehtelevaa MarxistiMediaa; haistakaa vitun kuvottavat kusipäät paskavitut pitkä vitun paska ja HÄVETKÄÄ !!

Jumalauta VITTU MINKÄ TUHOVANAN OLETTE TAAS SAANEET AIKAISEKSI !!
Ei vittu saatana sanat riittäisi sitä kuvaamaan..................................................aivan absurdia. Mutta sellaista se on PAHUUDEN kanssa; se menee AINA ja TÄYSIN yli laidan.
Ja jo heti kättelyssä.

Teidän aikanne nyt vaan ON OHI; hyväksykää nyt jo perkele SE ja jatkakaa.....johonkin, pipilään kenties ? Koska kukaan ei ole teitä valitettavasti ampunutkaan ja näytätte olevan edelleen elossa, vitun kuvottavat perkeleen kurjat kunniattomat, syyläiset, vitun alirotat.
Ja hei; viekää ne hamstraamanne muslimit ja neekerit mennessänne !!


*



Congrats Trump.



And also; Soros GO FUCK YOURSELF you ugly or FUGLY, fucking hideous Jewish piece of fucking Gargoyle shit motherfucker would-be-Dictator ! NOBODY gives a goddamn fucking FUCK about YOU fucking dumb and obnoxius dictatorial "opinions". Hey old Jew; FUCK OFF with ya fucking opinions ! And stay the hell away from my country !
Ty.





































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti