perjantai 13. tammikuuta 2017

Lii Läskipää vs Autoilu

O_O .... !?!? ...... O.K.




Siinä se taas on, se VITUN VASURI, Lii Läskipää !!!
Tai itseasiassahan se on näköjään "Andersson" mutta MINULLE se on AINA "Lii Läskipää".

Ja tämä uutinen ei ainakaan MUUTA sitä kantaa, tai lievennä sitä.

Ei kovin pimee / tyhmä ämmä ? Vai ?..........
Ei kristus vittu voi olla edes TODELLISTA että se todella sanoo jotain tuollaista !!!
Vittu; VOIKO SITÄ ENÄÄ SELVEMMIN SANOA !??!!?!? SIINÄ on teille "vasemmisto" pähkinänkuoressa; et sä mitään autoo tarvi vitun lättähattu "prole" !!
"Jaa.... mit...mit....mimiten..miksen ?"
Six et MÄ SANON niin ! Ja six että vain Kenraalikuvernööri ja Keisari niitä tarvii, tai SAA käyttää !
Siks !


Uskomatonta, joskaan ei silti yllättävää. Vasemmistohan tunnetusti VIHAA ns "työläisiä" / "proleja" ja INHOAA "sydämensä"(hah!) pohjasta kaikkea mikä tekee Hoi Polloin VAPAAKSI. Millään tavalla, millään muotoa. Missään, koskaan.
Ihan vain jo siksi että; se vähentää "Kansan" riippuvaisuutta KESKUSHALLINNOSTA ja sikäli ===> Läskipään jengiläisistä, ja se tekee junteista liian hankalia hallita ihan TÄYSIN.

USKOMATON vitun paskakasa !! Ihan TÄYSIN Obaman musliminekrun Marxistin tasoa ! He-le-posti !
Härskiäkin härskimpi ämmä !! Ei voi muuta sanoa.

Ja mihinkäs sitä, totisesti, autoa SUOMESSA tarvitsisi !?! Eihän tämä ole kuin suunnattoman suuri tyhjä tila, jossa kaikki on kaikesta ihan-vitun-kaukana, eli suuuuuuuuuuuuuurten etäisyyyyyyksien maa. Ja joka ollaan JO rakennettu autoilijoiden ehdoilla muutenkin.

Lii haluaa, kuten KAIKKI Vasurit (älkääkä alkako nälvimään että "no ei nyt IHAN KAIKKI" vitun idiootit ! Vaan kyllä IHAN. KAIKKI.), "Kansan" kulkevan KORKEINTAAN fillareilla, joita siis VAIN Hallitus-Valtio-aparaatti MYÖNTÄÄ Oikeamielisille Kansalaisille, Tasavallan Fillaritehtaalta, käyttöön siis - ei omaksi !!! Vitun idiootti !! Luulitko sinä saavasi jotain Kommunismissa IKIOMAKSI ?!?!
THAHAHAAAA !! HAHAHAa...aijaijai.."henkilökohtaista omaisuutta" !!...THAHAHAH HAAaa...ai vittu hei....älä viitti ny, naurattaa...
Mutta siis niin... hän haluaa zombieiden kulkevan pyörillä, joita siltikin VEROTETAAN JULMAN ANKARASTI(!!), ja harmaissa haalareissa tai housupuvuissa, kuten Kiinassa ja Pohjois-Paskaläntissä.

Vitun tyhmä, hullu, toljottava luunaamainen mulkosilmäinen paskapää-ämmä.



Ja mikä hevon VITTU(!!!!!!!!) on tuo vitun vertauskuva !?!?!? "Hissit ja autot" !??!?!
Vittu mitä ?! M T Ä H ?!

Henkilökohtainen HISSI ?!?!?!? VERTAUTUU hänen psykoottisessa ja vallanhimoisessa Vasemmistohamsterin "tajunnassaan" jotenkin AUTOON !!?!?
Voiko tuosa nyt enää KAAAUUHEASTI pimeemmäksi muuttua !?!?

Sanokaa MUN sanoneen, notta; ennenpitkää tuo ämmä joko a) liittyy ISISIIN tai johonkin vastaavaan, ja kirmaa pommivyössä ja otsanauhassa kiljuen johonkin synagoogaan tai Kapitalistiseen Liiketilaan ja räjäyttää itsensä hurmioituneena allahin-apinasta, TAI(!) b) hän tai "se", alkaa liikkua ympäriinsä jossain vitun Elvira-Gootti, laahuspuvussa ja/tai jonkinlaisena superkonna....siis SANKARI, naisena, jossakin muussa "kostyymissä". Ehkä kissanaisena tai ehkä jonain .......jonkinlaisena jonain. Muuna.

Se on nimittäin vielä kahjompi kuin olin luullut.
Se on oikea kapula rattaissa, eli kunnon Perus Vasuri. Aito sabotööri. Mihinkään ei tarvitse VIHOLLISTA kun tuollaisia on OMAN linnan muurien sisäpuolella. Kuten jo hyvin tiedätte.
Vittu tuo luunaamainen kammotus pitäisi lingota katapultilla HYVIN KAUAS linnamme muurien ULKOpuolelle. Kuten myöskin, hyvin tiedätte.


*

Miksi te Tavalliset Tyhmät Aivottomat Orjat AUTOA jumalauta tarvitsette !? Ai jukolauta saatana sentään.... "hei! hei! mä tarvin AAAAUUUTON!! AHAHAA!! vittu MÄ. TARVIN !! AAAUUTOOOON!!! HAHAHAHAAHAAAAAAAAAAAA"








Vittu tuo vitun Remontti-Reiskako ^ tarvii AUTON !?!?!?! AAAAAAHAHAahahaahaaaaa sallikaa mun nauraa !!







..THAHAHAHAHAHA.





Hei ! Ämmä !




"No mit.."

..blrblblrlbrhblglblhglhlrlblrl *kröh*





Hei ! Vitun seinähullu, vitun huuhkaja ! Painu iäksi vittuun ! Ja/tai syö jokin liharuoka-annos, ekaa kertaa elämässäsi. Vaikka Kebappia tai jotain ! Ja tunne kuinka aivosolut ihan napsahtaa suoraan päähäsi !
Tosin kohtuu kaikessa, MINÄkin olen lähinnä "kasvissyöjä" mutta pieni pala lihaa joskus, tekee Vasurillekin näennäistä aivotoimintaa muistuttavia sätkiviä refleksejä.
Tai ainakin luullakseni.



...Voi kyllä olla että olen väärässä.... :/...
Ite asiassa muuten... olen luultavasti väärässä !


Ei mtn !
Mutta; painu siltikin vittuun !!!
Hei !?....Hei !?
Kuulikko ?!?!




Ei täällä mihinkään vitun vankkureihin enää palata, vaikka miten kiljuisitte ja rimpuilisitte !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti