tiistai 10. tammikuuta 2017

Ravintolat hoi !

KUKA on se vitun pässinaivoinen vitun kiljuva idiootti, joka on jossakin vaiheessa aloittanut tämän VITUN(!!) trendin missä ravintolan hampurilaiset on...mitenkä tämän nyt sanoisi...."ei-syötäviä" ?!?!?

Ne on niiiiiiiiin täynnä kaikkea ja muodottomia ja isoja ja KORKEITA kekoja siinä lautasella, että täytyisi olla melko vitun suuri suu, AINAKIN kuten vinttikoiralla tai ehkä jopa Hulkilla, jotta siitä saisi edes PALASEN syötyä.

KUKA vitun idiootti tämän ihan vitun totaali-idiootin idean on keksinyt !?? Ja MIKSI sitä ylläpidetään ?!?

"Hei mä tiän! tehään sellanen hamppari mitä ei voi SYÄDÄ!! AHAHAHAA"

Joo ! se varmaan hei myy kuin häkä. Vitun ääliö.

Se on ilmeisesti näistä vitun typeristä ja naurettavista, luultavasti pitsihameessa viihtyvistä, idiootti kikkailuääliöistä mitä nyt kokkeina häärii nykyään, kotoisin tämä "ajatus" että se on jotenkin siistiä ja khuulia ja sivistynyttä ja mitä kaikkea, kun ihmiset joutuu tuskailemaan sen VITUN hampurilaisen kanssa ja SAHAAMAAN (tylsällä veitsellä useimmiten muuten!) sitä vitun kylmää ja karkeaa ja kivikovaa PERKELEEN sämpylää edestakaisin jotta saisi edes yhden vitun haukun ennenkuin se jäähtyy lähelle nollapistettä. Ja tursuaa jokatapauksessa niin totaalisesti niitä kaikkia surkeita ja yököttäviä vitun täytteitä, että näyttää erityisen groteskilta "mäkkiläskiltä", joka pursuaa korsetistaan ulos kuin taikina. JOKA PUOLELLE siis.


Siistiä vai ?

...mmm...tssshhh empä tiä !

En tiä, TIÄ siis, mutta ...voisiko olla...olis..hei; ONKO tämä juttu jokin RANGAISTUS ?!?! Siitä että USKALSINKIN tulla ja perkele häiritä, tulemalla kurjaan vitun sianpaskaravintolaanne ?
Hei ?.......Eihän TÄÄ o se selitys ?

"Vittu ÄÄÄH!! Tästäs saat saatanan mulkku vitun paskiainen paska, kun änkesit MIIIINUN vitun ravintolaani!!" junou ?  Jotain tuon suuntaista.

Ja MIKSI siihen pitää vielä iskeä keskellä pystyyn se VITUN tikku !?!? Hei !?? Se puinen tikku !?
"No...ttssh..önnön nönnön nöö kaikkihan nyt ton tietää" sanoo näsäviisas nörttiääni (nasaalisehko, tukahtunut) "se pitää sen hampparin koossa nääs, heiiii, idiootti!"

No jooooooooo mutta nääs; JOS OSAA tehdä kunnollisen vitun ruuan niin siihen EI TARVITSE PISTÄÄ MITÄÄN VITUN KLAPEJA SEKAAN PITÄMÄÄN SE KOOSSA !

Kristus sentään.

Vittu se ole mitään siistiä ja tyylikästä ja modernia ja kaunista ja sivistynyttä JOUTUA SYÖMÄÄN HAMPURILAINEN JUMALAUTA PIENISSÄ OSISSA HAAAARUKALLA JA VITTU VEITSELLÄ !!! Koska kokki ei osaa vittu tehdä samaa minkä mäkin vittupäiset ja tylsistyneet teinit tekee €UROLLA MINUUTTISSA !! Ja PAREMMIN ja PAREMMAN !!

Vittu mä haluan RAHAT TAKAS !

Ei kilin perse sentään...taas... jumaaalauta..

Miksei kukaan ikinä sano edes tästä asiasta MITÄÄN, julkisesti, telkassa tai jossain ? Koska selvästikään ainakaan tällä Blogillani ei näytä olevan juurikaan mitään merkitystä. Ja kieltämättä, toki, ehkä  ainakin osin siksi että tätä tsiigaillaan jostain syystä lähinnä Amerikasta.

Vittu työnnelkää TE ITSE omalla ajallanne ja omassa kodissanne niitä vitun puutikkuja ja jotain vitun VARTAITA, perkele, pitkin ruokianne jos lystää, tai työntäkää vaikkapa takapuoleenne ne, mutta; vittu tehkää edes joku jossain kerrankin edes YKSI KUNNON HAMPURILAINEN, ja sen KOKOINEN ETTÄ SEN VOI IHMINEN SYÖDÄ ! Ja ehkä jostain paperista EIKÄ millään vitun "aseilla" !!
Nämä asiat osataan JOKAISELLA nakki-kioskillakin ja mäkissä ynnä muualla, mutta RAVINTOLAT ?...RAVINTOLAT ei käsitä tätä. Ne LUULEE että se on joku "ylevöittävä" juttu, tuskastuttaa ja ärsyttää asiakkaitaan ja tehdä surkeita, ylihintaisia ja IHAN LIIAN ISOJA hampurilaisen kuvatuksia, joissa on, muistakaa, siis vielä puinen tikku keskellä !! "Kruunaamassa" eli "lopullisesti pilaamassa" koko homma ja koko vitun sörsseli.
Muttei se o.


Ei se o.

Te ootte väärässä ja se on VAIN: epäkäytännöllistä, tyhmää, turhaa ja aivan täysin naurettavaa. PELKKÄÄ kikkailua ja pröystäilyä, kikkailun ja typerän pröystäilyn takia.


Ja vielä Jokerina; mikä VITTU on tämä nykyinen jokapaikan vitsaus, tämä VITUN "briossi sämpylä" ?!?! Häh ??! Vittu KÄSITÄTTEKÖ TE LAINKAA KUINKA VITUN H I I I R  R R V E Ä SE ON ?!?!

Vittu ...MINÄ en heittäisi sitä edes saatana sorsalle, en edes kolmenkytäasteen pakkasessa ja myötätunnosta !! Se pakkanen on jo ihan tarpeeksi hirveä ja epäeläimellinen koettelemus, joten miksi minä menisin ja PAHENTAISIN tilannetta ?!? Heittämällä sellaisen karmaisevan vitun korpun sen päähän ? Vittu se, sämpylä, on niin kuvottavan kamala ja paska, että lintu parka lehahtaisi VÄLITTÖMÄSTI lentoon, karkuun, jos vain voisi, jollei olisi jaloistaan jäätynyt maahan kiinni.
Joten se joutuisi vain hinkumaan ja vaimeasti kraakkumaan, sikäli kun saa ääntä siltä kylmyydeltä, ja luultavasti, ja ymmärrettävästi, toruakseen minua. Eikä lainkaan kauniilla sanoilla !

Tuo VITUN priossi-karkeajauhomöykky, on typerin ja turhin ja idioottimaisin ja älykääpiömäisin vitun muotivillitys ja hevonpaska"keksintö" ja "innovaatio" sittemmin sen vitun "rukiisen pitsapohjan". Vittu: onko KUKAAN KOSKAAN oikeasti tilannut sitä "rukiista pohjaa" !?!?
"Pitsa kiitos. ...ja hei, sillä RUKIISELLA pohjalla !! NAM!"

Ei !!
Ei tasan o. KUKAAN. KOSKAAN.
Vittu: ÄNGE PERSEESEESI se rukii tai ruis tai mikä VITTU lie !Huh helvetti taas tätäkin...vittu sentään...
..en tiä.. EHKÄ tää on jokin sellainen hienovarainen "juttu", niitä sellaisia joilla annetaan viesti asiakkaille ja aasiakkaille. Ja ehkä se viesti kuuluu että "jollet tykkää nyppiä hampurilaista, siis Briossi sämpyllä tietenkin, haarukalla ja veitsellä ja salaattilusikalla, niin sori mut; sä et vaa kuulu tänne! Et o tarpeeks sivistyny ja näi".


Hei, hitutötterö; minä söisin mieluummin vaikka ämpäristä ! Ja sellaisen samanlaisen pienen limpun kuin mäkin euromenyyltä, kuin työstäisin ainakin vartin, jotain vitun kurjaa ja LIIAN SUURTA muodotonta klönttiä missä on TIKKU keskellä ja joku VITUN "briossi sämpylä" ympärillä, kiitti vaan vitusti !

Tällästä se on kun idiootit, joilla ei ole muuten edes MAKUAISTIA(!!), koettaa pakottaa oman paskan makunsa meidän parempien niskaan, ja myös suuhun siis.

Minäkin olen se mitä se Matrushka aina kehui olevansa, eli "supermaistaja", minä olen yksinkertaisesti super-AISTIJA, per se, ja MINÄ SANON että; hei! Toi teidän VITUN briossi-sontapallonne maistuu ihan vitun kuvottavan etovalta ja pahalta ja paskalta ! Ja näyttääkin siltä. Ja sen tekstuuri suussa on kuin jotain vitun korppujauhoa ja ehkä snadi ripaus HIEKKAA olisi sekoitettu pieneen määrään taikinaa ja vettä. Kuravettä luullakseni.Nämä on, tai niiden PITÄISI OLLA(!!!), yksinkertaisia asioita !!
Käykää suomen kaikki kokit mäkissä tai hesessä tai scanburgerissa tai burger kingissä tai jossain, ja opiskelkaa kuinka tehdä hampuriainen joka on ihmiselle fyysisesti mahdolista syödä !!!
Kokeilkaa !

Esim se kehumani Scan Burgerin pitakebab...........ai hyvä jumala; se oli ihan taivaallinen !! Ja jumalauta KOTIMAINEN !!!
Miksei niitä SCAN BURGEREITA ole kuin sieniä sateen jälkeen, ympäri susomea ??! Hei ?! Missä NE ON ?!?

Ja se on ihan PERUS pita. PERUS !!! Muistakaa tuo sanaa; siinä menestys itää !
Korjaatteko ny perkele jo tän(kin) asian kiitos !??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti