perjantai 27. tammikuuta 2017

Yksi Syy

Luulen että YKSI simppeli SYY miksi suomalaiset on ottaneet NEEKERIT ja muut PASKAT, NÄINKIN hanakasti ja hyvin ja helposti ja näennäisen "mielellään" tänne vastaan, paitsi että sen on "Laki" (mikä muukaan?) PAKOTTANUT, niin siksi että sitä ei ehkä OIKEASTI ole, ehkä vieläkään, hoksattu että; ei helvetti hei ?!?!....vittu nämähän on täällä jumalauta JÄÄDÄKSEEN !!! EIKÄ siis, kuten ennen, TURISTINA.
Ei vittu hei !??!............


Luulen että asia on NOIN. Ja MINÄ luulen yleensä aina OIKEIN, koska en ole tyhmä. Kun taas TYHMÄ luulee ihan AINA väärin; koska ON tyhmä.
Siksi se on AINA väärässä. Ja ASENTEELLA !



Ja MYÖS siksi että meillä nykyaikaisemmilla sukupolvilla on nähkää nämä kaikki Pelit ja Vehkeet joihin keskittyä ja paeta. Esim TODELLISUUTTA, joka vain virtaa ohi tuolla jossain...................tuolla sivussa... missä kytät ärjyy ja pakottaa vieraita ihmisiä, karjuen, koska ovat tyhmiä eivätkä AJATTELE mitään, ikinä, koskaan, ja missä "Poliitikot" "huseeraavat" koska....."ei kukaan estäkään?!"...yms jne.

Mutta jos meillä EI OLISI näitä tietsikoita yms....voisi kellossa olla IHAN OIKEASTI             HYVIN      TOISENLAINEN ääni.

TIETÄKÄÄKIN MUUTEN TÄMÄ !!!! Vitun, ja KOROSTAN "VITUN!!!!", "Päättäjät" !

-

Nämä on rauhoittaneet meitä, molemmat em. asiat, kuin tutti......TOISTAISEKSI.
Mutta ............heiluri heiluu jo NYT, toiseen suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti