perjantai 27. tammikuuta 2017

Pyyntö / Käsky / Ilmoitus KAIKILLE

Jos ja kun teidän on, typerät läskipäät, pakko änkeä "ihmisten ilmoille" ja ulos sieltä homeisesta luolastanne missä kyyhötätte vitun muulit, niin pliiiiiiiiiiiiiiiis; LAKATKAA vittu YSKIMÄSTÄ ja niistämästä ja kröhimästä KOKO VITUN AJAN ERITOTEN JOS OLETTE vittu JOSSAIN RAVINTOLASSA TAI KAHVILASSA !!!!!


En tiedä onko MIKÄÄN niin vitun kuvottavaa, ärsyttävää ja inhottavaa kuin joutua SIETÄMÄÄN kuin jotain vitun muslimien läsnäoloa maassaan, sitä että joku perkeleen vitun tyhmä vanha ämmä yskii "hienovaraisesti ja hienostuneesti" ympäriinsä, ikäänkuin SE jotenkin mitätöisi koko jutun, ja niistelee väliin ja sitten taas kertaa mitä Pentti tai Kyllikki on sanonut tai tehnyt joskus viimeviikolla tai "vuonna yks ja kaks" !!!

Vittu jos minä menen johonkin syömään tai "lounaalle" tai jotain, niin MINÄ haluan SYÖDÄ. rauhassa. HYGIEENISESTI !!!
Ja ehkä viihtyäkin paikanpäällä, enkä kyyristellä ja pidättää hengitystäni, kuin jossain vitun sairaalan kahviossa.

Jos ei teillä ole sen kummemmin mitään IHMIStapoja niin pysykää vain siellä hollituvan puolella kiitos !

Ravintolaan / lounaalle EI TULLA räkimään ja kukomaan ja yskimään ja niistämään !!
Jos niihin on tarvetta, tulisi se kyetä ENNAKOIMAAN ja järjestellä asiansa sen mukaan.

Ja myöskin yksi sangen yksinkertainen pyytö / huomautus Mäkille ja vastaaville paikoille; älkää palvelko niitä vitun teinikloppeja ja vielä nuorempiakin nulkkeja jotka änkee siihen "ohituskaistalle" siihen jonon viereen "koska siinä on se tyhjä tila" !!! Vittu siinä ole mikään perkeleen TYHJÄ TILA vitun mulkku paska !
Jos sillä kassalla olisi joku KASSA, niin ei kai nyt vittu kukaan jonottaisi saatana siinä viereisellä ja antaisi sen "tyhjän" olla vain tyhjillään !!!!
JOTAIN VITUN TAPOJA sitten saatana.

Eli siis pikaruokaloiden kassahenkilöt: pitäkää sitä VARSINAISTA JONOA silmällä kiitos, ja palvelkaa VAIN(!) sen mukaan.

(TAI rakentakaa siihen joku ränni...tai "kaukalo" mitä pitkin kulkea, koska joillekin tuottaa aivan liian suuria, ylitsepääsemättömiä ongelmia kyetä jonottamisen monisyiseen suoritukseen!)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti