sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Nopea Huomautus "Päättäjille"

Tiedän ettei teistä luultavasti yksikään tiedä tällaisista(kaan) asioista MITÄÄN, jos sitäkään, paitsi JOS seassanne elelee jokin "Salaista Tietoa" pihtaava "illuminaatti" tjns.... Mutta: ottakaa huomioon MYÖS se että, väen siirtyessä paikasta toiseen rodut sekoittuvat vääjäämättä jonkin verran. Ok ?
Guud.
Ja kuten Wikipediakin kertoo, on suomalaiset "poikkeuksellisen puhdasverisiä (nykymaailmassa) Cro-Magnoneita" - joten jos saatte aikaan tilanteen josssa Suomlannin Finuiitti alkaa "seota" sekalaisiin murjaanirotuihin, luotte kirjaimellisesti uuden LAJIN.

Plus, sekoitatte ne HARVAT joita NYKYMAAILMASSA on vielä / enää jäljellä, tuosta kyseisestä Cro-Magnon laumasta (nykynimeltään EEMH [Early European Modern Human]), ja käytännössäkatsoen TUHOATTE sen verilinjan jälkeläiset.

Jos ei muuten niin ainakin "zooloogisesta mielenkiinnosta", kannattaisi kuitenkin pitää heidät suht hengissä ? nou ?Tokihan SEKÄ puhtaat Neanderthaalit ETTÄ Cro-Magnonit on tyhmempiä ja rajoittuneempia ja maailmankuvaltaan "haasteellisempia" kuin esim..............mmmmmmmm........MINÄ ! Mutta ....tiedä häntä.... MIKÄ se uusi tyyppi lopultakaan olisi ?
JOS siinä on pisarakin neekerin tms verta; se on kammotus. Abominaatio. Hyödytön ja tyhmä. Luultavasti myös villi ja vaarallinen. Kaheli ja taantumuksellinen. Mutta ehkä myös Vahvan Eliitin helposti hallittavissa. Jos ei muu tehoa, niin kokeilkaa sitä vanhaa kunnon konstianne; hienoja, erikoisia pukuja ja "maaaaaaaagisia!" uuuuh, symboleita ja kaikkea mikä on "Virallista" eli ilmeisesti heidän pääkopassaan "Jumalaallista" ! Se näyttää toimivan. Kytistä kuninkaisiin, ja kuningattarista KELAn toimistovirkailijoihin.

Hoi Polloi on AINa yhtä vitun tylsä ja tyhmä ja siksi hallittavissa. Jopa teidänlaistenne ali-älykääpiöiden toimesta.

Onnea !

Mutta muistakaa siis tämäkin juttu.
P.s Te olette "ymmärtäneet" tämän koko "hallitsijat ja alamaiset" jutun ihan TÄYSIN, TOTAALISEN, KATASTROFAALISEN VÄÄRIN. Kuten lähes tulkoon ihan KAIKEN muunkin.

Mutta tämän tietää kyllä Helsingin lokitkin, joten mitä tätä jankutella.

Haistakaa pitkä vitun paska.

Te vain tuhoatte aina kaiken, siinä kaikki.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti